Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
Tüm bunları bütün olarak gördükten Sonra daha da bir korkuyor insan bu dünyaya çocuk getirmeyeBu konu sahibesinin başka bir konusundan alıntıdır.
Dibinde kocası ahlaksizlikta nirnavaya parende ata ata ilerlerken 18 yaşındaki kızların edepsizlik ettiğinden dem vurup gençliğin nereye gittiğini sorguluyor ve çocuk sahibi olmaktan korkuyor :)
Abla sen nasıl bir çelişkiler yumagisin?
18' lik kızların tuvalette insanlara karşı duruşunu sorgularken, kendi dibinde olan bitenden nasıl utanmadan açtın bu konuyu hele desene ?
18'lik kızların sana ahlaksız gelen duruslarindan dolayi cocuk sahibi olmaya korkarken, nikahı altında yaşadığın kocanın yatağına getirmek istediği ve türlü fantezilerini sana açıkladığı halde hamilelik için ovulasyon dönemlerini kollatlayip nasıl korunmadin hele gel de bize mantığıni bi anlat ?
Ikinizinde g...nü kesip beyninize taksak daha mantıklı düşünür ona göre bir yaşam sınırı çizerdi kendisine.
Ahlaksızlık diz boyuyken oturmuş genç kızların ahlak anlayışını sorguluyor, hadsiz !
hayıt hayır eliniz bisekusel değil.Biseksuel hem kendi hem karşı cinsini arzulamak ve birlikte olmaktır.Sizin eşiniz BDSM ye merak salmış kendisini köle sizi de dominant istiyor.Birde swinger durumuda var yani bu iki kavramı bdsm ve swingerlipi aratın webden durumu tespit edebilirsiniz.
zaten ruhunda kölelik var ise öyle eve birilerini getirip zorlayamaz sizi.Swingerlik zorla olan birşey değil.Bu şekilde açık ilişki yaşayan binlerce çift var.O yüzden garipsemedim.
Önce sapık mapık diterek bir yere varamazsınız o kendini sapkın görmüyor çünkü.Siz bu ksvramları öğrenin ve sonra bu durumdan muzdarip olan kişilerin paylaşımlarını okuyun.Ona gore hareket edersiniz.
Bu konu sahibesinin başka bir konusundan alıntıdır.
Dibinde kocası ahlaksizlikta nirnavaya parende ata ata ilerlerken 18 yaşındaki kızların edepsizlik ettiğinden dem vurup gençliğin nereye gittiğini sorguluyor ve çocuk sahibi olmaktan korkuyor :)
Abla sen nasıl bir çelişkiler yumagisin?
18' lik kızların tuvalette insanlara karşı duruşunu sorgularken, kendi dibinde olan bitenden nasıl utanmadan açtın bu konuyu hele desene ?
18'lik kızların sana ahlaksız gelen duruslarindan dolayi cocuk sahibi olmaya korkarken, nikahı altında yaşadığın kocanın yatağına getirmek istediği ve türlü fantezilerini sana açıkladığı halde hamilelik için ovulasyon dönemlerini kollatlayip nasıl korunmadin hele gel de bize mantığıni bi anlat ?
Ikinizinde g...nü kesip beyninize taksak daha mantıklı düşünür, ona göre bir yaşam sınırı çizerdi kendisine.
Ahlaksızlık diz boyuyken oturmuş genç kızların ahlak anlayışını sorguluyor, hadsiz !
O zaman şeyini kes at bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?