Bence kesinlikle fake bir hikayehiç inanasım gelmedi açıkcası
Bütün illham perilerim ilham penisine dönüştü bu gece.
Guya kitap okuyacaktim.
KK da ağır bir g...in maceralarını okuyorum.
Biseksüel karşı ve kendi cinsi ile ilişkiye giren kişilere denir.Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
Ben şu konunuzda tahmin etmiştim. Bu arada saf olabilirim ama üyeye inanıyorum. Yok mu sanki böyleleri, yoksa tinder'i kim kullanıyor acaba?Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.
Ayy bu ne ,gece gece sesli kahkaha attımO zaman şeyini kes at bari.
Merhaba siz psikologsunuz galiba. Size birsey sorabilir miyimBahsettiğiniz şeylerle biseksüelliğin bi alakası yok, onu da ek olarak söylediniz sanırım. Cinsel yönelimiyle ilgili yapabileceğiniz bir şey yok, yani aynı zamanda erkeklerden de hoşlanıyorsa hoşlanıyordur. Bu tedavi edilecek bir şey değil çünkü hastalık kategorisinde değil çünkü bir tercih değil; bir yönelim yani doğuştan. Diğer sıraladığınız şeyler ise farklı konular. Belli ki eşinizin uyarılma şekilleri çok farklı. Bu tip durumlarla insanlar karşılaşabiliyorlar. Bazı çiftler bunları karşılıklı isteyerek yaşıyorlar. Bazen de sizin gibi çiftlerden biri istemiyor. Yani daha ötesi yok bunun. Yani sizi temelden ayıran bir şey var aranızda, anlıyor musunuz? Eşinizi düzeltmeye çalışmak yerine kendiniz bireysel destek alın. Çıkış noktanız eşiniz değil kendiniz olsun.
Evet böyle insanlar var normal bence ama keşke evlenmeden önce öğrenseydiniz bunları, üzgünüm geçeceğini sanmıyorumKısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?