Eşim biseksüel

Bence kesinlikle fake bir hikaye hiç inanasım gelmedi açıkcası

inanması zor ama bizzat klinikte gördüğüm için biliyorum. Adam kadının fotolarını twittera yüklüyormuş, telefonunu veriyormuş, istediğini yapsın diye hediye alıyormuş, içiriyormuş yalvarıyormuş. Benim klinikte gördüğüm kadın boşanma sonrası gelmişti yani gerçektende var. İnanamadım twittira g...t yazınca bir sürü sayfa çıkıyor midem bulandı kapattım o iğrençlikleri herkes kaldıramaz.

Ha taraflar açık evlilik yapma bilinciyle evlenirse onlara bir şey diyemem ama hiçbir insanın bir başkasına bu zulmü, ahlaksızlığı yaşatmaya hakkı yok.

Tovbe estf
Esim dediginiz sahisimsi yoldan cikmis, iflah filan olmaz.
Eski konularinizda hep cocuk istediginizi yazmissiniz, Allah peygamber askina sakin..
Bi masumun gunahina girmeyin.
Boyle bi sapikla ayni evde bi yabru buyumemeli, herif ciddi kafadan sakat cunku.

Biseksüel karşı ve kendi cinsi ile ilişkiye giren kişilere denir.
Konunuzun biseksüellik ile ilgisi yok.
Eşinizin fantazi dünyası rengarenk. Grup meraklısı.
Bu konu sizi rahatsız ediyorsa acil boşanın, bu konu hakkındaki ısrar eden konuşmasını videoya alırsanız tek celsede boşanırsınız.

Hiç endişelenmiyor musunuz ya birini getirirse bir gün?
Çünkü sapık,çünkü sizden izin alacak değil yapar mı yapar,şaşırmış bir kere.
Pis sapık sapmış manyak.
Bunlara ad takıp normalleştirmeye de çalışmasın kimse.Bu düpedüz sapıklıktır,evlilikle alakası olamaz bu insanın.
Tedavi ettirmeye ne hacet,mideniz kabul edecek mi,ediyor mu?
Kurtarın kendinizi,ötesi berisi yok.

Igrenc ne gunlere kaldik..
Haberler baksan millet esime bakti, laf atti die adam öldürüyo abarti dioduk bide boyle model varmis abartinin alasi..
Esini bi baskasiyla dusunerek iliskiye girmek nedir Fantazi ugruna ne deger kalmis ne kendine ese saygi

Ben şu konunuzda tahmin etmiştim. Bu arada saf olabilirim ama üyeye inanıyorum. Yok mu sanki böyleleri, yoksa tinder'i kim kullanıyor acaba?

Merhaba siz psikologsunuz galiba. Size birsey sorabilir miyim

Pisligin icindesin adinada sevgi diyorsun... yarin cocuk yapinca onlsrin gunahi da senin boynuna... adamdan daha assa durumdasin su anda... sevgi de bir yere kadar... karisini peskrs ceken yarin ayni seyi cocugunada yapar...

Ya hicbirsey degilde,su konuya bakinca oyle icten istedim ki, cocuk yapmak icin de ailelere ehliyet verilseydi,psikolojik testlere sokulsalardi,karakterlerine,insanliklarina vs. bakilsaydi...
Aile ici siddet,taciz tecavuz aklima geldikce,bu sacma sapan,carpik iliskiler icinde,daha kendi sorunlarini cozmeden bebek yapmaya kalkan ve onlarin hakkina giren,onlari belkide hic istemedikleri bir ortama dunyaya getiren,istemedikleri bi hayati dayatan ailere hasta oluyorum hasta!

Heeeyy alo!!yarin bu adam senin canindan bir parca evladini da milletin altina atabilir ha... senin lanet olasi sevgin yuzunden o masumlar zarar gorebilir anladiiin miiii... Bunu o bos beynine kazi mihlaa ilerde hatirlarsin... bu dunyada asktan daha kiymetli seyler oldugunu da hatirla... seref gibi ahlak gibi... senin inancin dogrun yokmu ya... bi sınırın kirmizi cizgin yokmu... ilerde evladinin senin yuzunden maruz kalacagi her kotuluk senin yakandan omur billah dusmez o zaman

Evet böyle insanlar var normal bence ama keşke evlenmeden önce öğrenseydiniz bunları, üzgünüm geçeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…