Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahlâk.app v.4 yeni mi çıktı. Bizde v.3 var. Arada donma yapıyor. Hemen yükseltelim

Acılar hafiflesin diye beklemek=Affetmek

Canim simdi sen zaten affedecegin için yığılıp kaliosun oldugun yere. Gidecek insan adrenalin basar aninda vin gider ya da adami ite kaka kapinin önüne koyar. Keske kizla konusmasaydin. Evet yaptik diyecek hali yok tabiki. Evlenmeden önce aranizda cinsellik olmadığı icin bence acikcasi biraz da adam hakli hatta =) yani ben olsam ben de yapardım. Evliliğine odaklan bence, tek igrenc kısmı seni o kizla tanistirmis olmasi o kisim mide bulandirio ama cikmis gitmis hayatinizdan. Konuyu acmamaya calis. Kafanda kurma daha fazla done toplama olay hakkinda. Önüne bak.

Eşiniz ve kız çok dindarmış gerçekten, nişanlı adamla otellerde tatil yapmak islamın gereği de bizim mi haberimiz yok;Allah aşkına siz kendinizi kandırın tamam ama şuna dini alet edip milleti müslümanlıktan soğutmayın. Sizin gibi zihniyetler yüzünden milletin islama bakışı değişti.

Biri daha vardı geçmiş sayfada öyle dedim diye beddua etmiş konu sahibi de beğenmiş çok bir şey beklemiyorum kendisinden artık.

Biri daha vardı geçmiş sayfada öyle dedim diye beddua etmiş konu sahibi de beğenmiş çok bir şey beklemiyorum kendisinden artık.
Herkesin müslümanlığı kendini bağlar; ama nişanlı adam ve bekar bir kız bir gece için başka bir şehre yanlarında bekar bir kız ve bekar erkekle gidiyorsa; her ne kadar konu sahibi inanmasada aynı otelde ve odada kadıkları para ödenen uygulama kayıtlarından açık seçik belliyse, ama onlar çok dindar yapmaz öyle dediğinizde, gerçekten islamı yaşayanlara hakaret oluyor. Dediğiniz kadar dindar olsalar, Allah korkusu yüzünden o yola hiç girmezlerdi.Bizim çağımızın sorunu bu zaten her haltı ye , namaz kıl, hacı hoca takıl, kendini akla.

Eğer konu sahibi kıza inandıysa ve eşini affederse bu onun bileceği iş. Boşan diye yapışmayın kadının yakasına

Bekleyin, düşünün taşının kararınızı verirsiniz. Eşinize olan kırgınlığınız geçerse evliliğinize devam edersiniz. Bunda yanlış bir şey yok. Herkesin karakteri farklı. Kimi öğrendiği gibi etrafı yıkar evden çıkar gider kimi her şeyi içinde yaşar sonra affeder. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Ama şimdi eşinizi affedip içten içe kendinizi yiyip bitirecekseniz kendinize çok büyük kötülük edersiniz. O yüzden iyi düşünün.

Düzenleme: Bu arada erkek arkadaşımla bir yere gideceksek otel rezervasyonları ben yaparım. Her rezervasyonda ikimizin tc kimlik numarası gerekir. Otele gittiğimizde de kimliklerimizi alıp girişimizi yaparlar. En fazla şu olmuş olabilir: eşiniz ve arkadaşları otele her odada bir kız bir erkek kalacak şekilde giriş yaparlar. Sonra yukarı çıktıklarında kendi tercihiyle kız diğer odaya geçer. Pek mümkün görünmüyor, üzgünüm.

Son düzenleme:
Ahlâk.app v.4 yeni mi çıktı. Bizde v.3 var. Arada donma yapıyor. Hemen yükseltelim
Aslında ben bu bakış açısına çok sinir oluyorum.
Koca olacak adam sözde dindar ama kırmadığı ceviz kalmamış.
Konu sahibi de dindar ama geçmişi tertemiz. (Öyle varsayıyorum)

Kocasının geçmişini öğrendiğinde affedici davranması bence eziklik.
Eğer konu sahibi de geçmişi kabarık bir kadın olsaydı kocası onu eş olarak seçmezdi eminim. Olsun ya geçmişte kalmış, benim karım artık durulmuş, diye düşünmezdi. Aksine hayatı ve evliliği ona zindan eder, namussuzlukla suçlardı.

Normalde kızda dindar birisi, zaten tanışma sebebimizde buydu ona dini meselelerde yardımcı olmam.
Yahu şöyle insanlara dindar demeyin, dindar insan eşi hariç hiçbir erkekle arkadaşı olsada tatile gitmez, aynı odada kalmasa da gitmez. Kadın dindar olacakta iş arkadaşıyla tatile gidecek, esiniz onunla kendi adına aynı odada tatil ayarlayacak da bu hanım kızımız sesini çıkarmayacak hani güya aynı odada kalmamışlar ki buna sizden başka kimse inanmaz.

Sizden dini konuda yardım istemiş utanmadan, eşiniz de sizinle tanıştırmış. O tanıştırma bile sizin kadınla eşinizle ilgili herhangi bir şüphe duymanız durumunda yok öyle bir kadın değil demeniz için yapılmış büyük ihtimalle.

Yani esinizin ve kadının profili kadar sinir bozucu ki. Siz hala ama kadın dindar diyorsunuz.

Son düzenleme:
Kendini aklamasına gerek yok ki. Dini inancının gereğini yaptığı için zaten karşı taraf hiç konduramıyor. Dolayısıyla sonuç buraya geliyor. Baştan beri belliydi susup oturacağı

Yukarıda konu sahibi eşinin ve karşıdaki kızın aslında dindar olduğu için namaz kıldığı için bile yapmadığına inanmış. Onu yazmış da
Her gün o namaz kılan hacı hocaların neler yaptığını okuyoruz, cinayet mi hakka mı girmek, taciz mi tecavüz mü ne ararsan var. Kendini böyle kandırmak istiyor demekki kendi bilir.

Ben burda gördüğünü belli etmeseydin keşke yazınca herkes beni eksiledi, ben bu Hanfendinin boşanmayacapını biliyodum şimdi hem aldatıldım hem de evliliğine devam ediyo. Adamın gözünde aldatılıp evi terkedemeyen kadın oldu ve muhtemelen adam bundan sonra korkusuzca aldatacak. Noldu çok bilmiş hanımlar

Zaten kuranda denk insanlar evlensin diyor. Konu sahibi eşiyle evlenmemeşiydi. Diyorum Din, ahlak fakir ve kadınlara var. Erkeklere yok. Net.

Zaten kuranda denk insanlar evlensin diyor. Konu sahibi eşiyle evlenmemeşiydi. Diyorum Din, ahlak fakir ve kadınlara var. Erkeklere yok. Net.
Aynen öyle.
Kuran'ı okusak bakir adamın bakire kadınla, bakir-bakire olmayanların birbiriyle evlenmesi gerektiğini bilirdik ama işimize gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…