Kıza ınstagramda istek attım, mesaj yazdım ama hiçbirine dönüş yapmadı. Aktif kullandığı da belli takip ve paylaşım sayısından. Ulasacagim bir şekilde, hele bir itiraf etsin bakalım eşim o zaman ne diyecek..Bır gelısme yok mu peki sımdı
Düğüne bir ay kala olmuş olay. Sonrasında böyle bir halt yediler mi bilmiyorum.Bir daha yapmış mı veya devam ediyor mu
Düğüne bir ay kala olmuş olay. Sonrasında böyle bir halt yediler mi bilmiyorum.
Düzeltmeye çalışıyor, normalde telefonu elimde gördüğünde kızar ama dünden beri telefon elimden düşmüyor hiçbir şey demiyor. Telefonunu olduğum yerde bırakıp gidiyor, kahvaltı, yemek istemiyor; normalde tek kavgamız yemek içindir diyebilirdim.Eşin ne diyor
Hal ve tavırı nasıl pişman mı
Ailenize söylemeyin şimdi
Bu duruma nasıl tepki verdiniz
Bu durumdan sonra eşiniz nasıl tepki veriyor
Düzeltmeye çalışıyor, normalde telefonu elimde gördüğünde kızar ama dünden beri telefon elimden düşmüyor hiçbir şey demiyor. Telefonunu olduğum yerde bırakıp gidiyor, kahvaltı, yemek istemiyor; normalde tek kavgamız yemek içindir diyebilirdim.
Mesafeli davranıp vicdanını rahatsız edebilirsin
Telefonunu eline fazla alma
Kahvaltısını verebilirsin
Yapmazsa yapmasın yine
Yemek olayını düzeltebilirsin
Sonradan istediğimi yapmadı yemek yapmadı der eline koz vermemen için diyorum
Allah aşkına eline koz verecek durumu çoktan geçmemiş mi? Adam aldatmış... yemek yapmıyorsun deme lüksüne nasıl sahip olabilir? Zorunda mı?Mesafeli davranıp vicdanını rahatsız edebilirsin
Telefonunu eline fazla alma
Kahvaltısını verebilirsin
Yapmazsa yapmasın yine
Yemek olayını düzeltebilirsin
Sonradan istediğimi yapmadı yemek yapmadı der eline koz vermemen için diyorum
İstatistiğin mi var elinde? Ayrıştırıcı, bölücü, din düşmanı olmak bu kadar kolay mı? Namaz kötülüklerden alıkoyar. Bunu yapan zaten namazın hakkını vermiyordur. Bu lafı dedin ya, göreceksin hayatında kim daha çok aldatıyor.Namaz kılanlar daha çok yapıyor. Allah aşkına bunu baz almayın yaa
Esin kizin onayini almadan rezervasyon yapmis yani? Yapmayin bunu kendinize, gururlu güclü olun..Kızla konuştum, eşim rezervasyon yapmış ama kalmamışlar aynı oda da. Kız basta kız arkadaşlarımla gittim dedi. Gittigin arkadaşlarının ismini ver dedim vermedi sonra dan bir tanesinin ismini sadece verdi ve zaten o varmış bir tek. Eşimle arkadaşı gitmiş onuda söylemek istemese haberim var dedim aldım ağzından ve dedi kesinlikle aynı oda da kalmadık. Esin rezervasyon yapmıştı ama kalmadık birlikte dedi. Nişanlı bir adamla neden kalayım ama eşinin kafası bayağı karışıktı dedi. Sanırım düğüne yakın kıza karşı birşeyler hissetmiş ve saçmalamış.. tam diyemedi ama öncesinde eşime karşı birşeyler hissetmiş ama esim ilgilenmeyince ileri gitmemiş ki eşimde buna benzer birşey söyledi. Yemin etti aramızda hiçbir zaman birşey olmadı biz sadece arkadaştık ve siz nişanlandıktan sonra esin artık arkadaş olarak bile görüşmedi bizle dedi ama tatil olayında benide şaşırttı dedi. Düğünden sonra da çok mutlu ve seninle tanismamizi ve ders için bizlere yardımcı olabileceğini söyledi ama ortamdan yine uzak kaldigini soyledi. Evet birsey olmadigindan eminim diyebilirim ama esimin yaptigi yanlisi unutamam, demek ki kizda isteseydi birşeyler olurdu o gece. Çok kırgınım cokkkk.....
bu benim fikrim ve beni bağlar. Sizin bana beddua etmek gibi bir lüksünüz olamaz.İstatistiğin mi var elinde? Ayrıştırıcı, bölücü, din düşmanı olmak bu kadar kolay mı? Namaz kötülüklerden alıkoyar. Bunu yapan zaten namazın hakkını vermiyordur. Bu lafı dedin ya, göreceksin hayatında kim daha çok aldatıyor.
Kız bariz yalan söylüyor, evet kaldık birlikte dese kendi hayatını mahvedecek. Tabiki asla kalmadık diyecek size. Eşiniz ondan hoşlanmaya başlar tabiki çünkü nişanlısı varken 4 lü olarak insan tatile neden gider ki? Ayrıca kendi eşimle bile otel rezervasyonu yapsak bin tane prosedürle uğraşıyoruz ,yani arkadaşıyla falan kalıp eşinizle aynı odaya isim yazdıramazlar. Eşinizin kafası karışık falan demiş, yani onlar bir kaçamak yapmış düğünden önce kısa bir balayı yaşamışlar resmen kendilerince. Eşiniz köprüden önceki son çıkış modunda rezil bir insan .Üzüldüm sizin adınıza ama boşanmam affederim diyorsanız da lütfen psikolojik yardım alın yoksa hayatınız zindan olur bunu unutmanız gerçekten çok zor.Kızla konuştum, eşim rezervasyon yapmış ama kalmamışlar aynı oda da. Kız basta kız arkadaşlarımla gittim dedi. Gittigin arkadaşlarının ismini ver dedim vermedi sonra dan bir tanesinin ismini sadece verdi ve zaten o varmış bir tek. Eşimle arkadaşı gitmiş onuda söylemek istemese haberim var dedim aldım ağzından ve dedi kesinlikle aynı oda da kalmadık. Esin rezervasyon yapmıştı ama kalmadık birlikte dedi. Nişanlı bir adamla neden kalayım ama eşinin kafası bayağı karışıktı dedi. Sanırım düğüne yakın kıza karşı birşeyler hissetmiş ve saçmalamış.. tam diyemedi ama öncesinde eşime karşı birşeyler hissetmiş ama esim ilgilenmeyince ileri gitmemiş ki eşimde buna benzer birşey söyledi. Yemin etti aramızda hiçbir zaman birşey olmadı biz sadece arkadaştık ve siz nişanlandıktan sonra esin artık arkadaş olarak bile görüşmedi bizle dedi ama tatil olayında benide şaşırttı dedi. Düğünden sonra da çok mutlu ve seninle tanismamizi ve ders için bizlere yardımcı olabileceğini söyledi ama ortamdan yine uzak kaldigini soyledi. Evet birsey olmadigindan eminim diyebilirim ama esimin yaptigi yanlisi unutamam, demek ki kizda isteseydi birşeyler olurdu o gece. Çok kırgınım cokkkk.....
Kızla konuştum, eşim rezervasyon yapmış ama kalmamışlar aynı oda da. Kız basta kız arkadaşlarımla gittim dedi. Gittigin arkadaşlarının ismini ver dedim vermedi sonra dan bir tanesinin ismini sadece verdi ve zaten o varmış bir tek. Eşimle arkadaşı gitmiş onuda söylemek istemese haberim var dedim aldım ağzından ve dedi kesinlikle aynı oda da kalmadık. Esin rezervasyon yapmıştı ama kalmadık birlikte dedi. Nişanlı bir adamla neden kalayım ama eşinin kafası bayağı karışıktı dedi. Sanırım düğüne yakın kıza karşı birşeyler hissetmiş ve saçmalamış.. tam diyemedi ama öncesinde eşime karşı birşeyler hissetmiş ama esim ilgilenmeyince ileri gitmemiş ki eşimde buna benzer birşey söyledi. Yemin etti aramızda hiçbir zaman birşey olmadı biz sadece arkadaştık ve siz nişanlandıktan sonra esin artık arkadaş olarak bile görüşmedi bizle dedi ama tatil olayında benide şaşırttı dedi. Düğünden sonra da çok mutlu ve seninle tanismamizi ve ders için bizlere yardımcı olabileceğini söyledi ama ortamdan yine uzak kaldigini soyledi. Evet birsey olmadigindan eminim diyebilirim ama esimin yaptigi yanlisi unutamam, demek ki kizda isteseydi birşeyler olurdu o gece. Çok kırgınım cokkkk.....
Bir şey olmadığına eminim diyebilirim cümlesini kızın sadece bu anlattıklarından mı çıkarttınız? Ben olsam o kızın bu anlattıkları yerine eşime inanırdım. Eşinizi daha uzun zamandır ve eş olarak tanıyorsunuz. Kızın söylediği değil eşinizin anlattığının sizi ikna etmiş olması gerekirdi. Çünkü kızın konuşması buram buram yalan kokuyor.Kızla konuştum, eşim rezervasyon yapmış ama kalmamışlar aynı oda da. Kız basta kız arkadaşlarımla gittim dedi. Gittigin arkadaşlarının ismini ver dedim vermedi sonra dan bir tanesinin ismini sadece verdi ve zaten o varmış bir tek. Eşimle arkadaşı gitmiş onuda söylemek istemese haberim var dedim aldım ağzından ve dedi kesinlikle aynı oda da kalmadık. Esin rezervasyon yapmıştı ama kalmadık birlikte dedi. Nişanlı bir adamla neden kalayım ama eşinin kafası bayağı karışıktı dedi. Sanırım düğüne yakın kıza karşı birşeyler hissetmiş ve saçmalamış.. tam diyemedi ama öncesinde eşime karşı birşeyler hissetmiş ama esim ilgilenmeyince ileri gitmemiş ki eşimde buna benzer birşey söyledi. Yemin etti aramızda hiçbir zaman birşey olmadı biz sadece arkadaştık ve siz nişanlandıktan sonra esin artık arkadaş olarak bile görüşmedi bizle dedi ama tatil olayında benide şaşırttı dedi. Düğünden sonra da çok mutlu ve seninle tanismamizi ve ders için bizlere yardımcı olabileceğini söyledi ama ortamdan yine uzak kaldigini soyledi. Evet birsey olmadigindan eminim diyebilirim ama esimin yaptigi yanlisi unutamam, demek ki kizda isteseydi birşeyler olurdu o gece. Çok kırgınım cokkkk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?