çok kararlıydı ama kız ikna etmiş :)Konu sahibi arkadaşım,
Eşi ve kız arasında birşey olmadığına emin olmuş kızlar...
DagıLalım
Valla can Yücel şiiri gbi yazmışsınız\Bi foto paylaşmıştın konuda. O fotoda voucher yazıyor. Fiş demek. Rezervasyonda fiş kesilmez, ancak oda alınırsa fiş kesilir...
Baskasıyla gittim demiş. Parayı eşin ödüyor ama kız başkasıyla gidiyor, mantıklı mı?
Rezervasyon yaptırıp gitmediğine inansan bile, yeterli değil mi bunu düşünmesi bile?
Senin eşin, sevmeden mantık evliliği yapanlardan..Evlilik , nişanlılık özel bi durum değil boyleleri için. Nişanlı olması onun için bir bağlılık teşkil etmiyordu, evli olması da etmez yani..Düşünsene, sen mutluyken heyecanlıyken evlilik hazırlıkları yaparken adamın kafasında tek gecelik kaçamaklar vardı...Peki şimdi çok mu özelsin sence evlendiniz diye?
Merhaba hanımlar, 2017'nin temmuz ayında mobilyaları aldıp ben memleketime döndükten 6 gün sonra kendi okulunda bir bayanla yakın bir şehirde otelde bir gece kalmış. E pastasının şifresini biliyorum, aramız bozukken açıp bakıyordum arada. Dün yine öyle oldu. Tatilsepeti diye bir uygulamadan sürekli mesajlar gelmiş O bayan adına, off bide tanıştırmıştı beni o bayanla... Bende merak ettim ve ta 2017'nin temmuz ayına kadar baktım. Birde ne göreyim bayanla aynı oda da kalmis, bütün bilgiler yazılıyor... Dün şoka uğradım yere yığıldım bir anda zaten 4 tane yakınımı bu ay içerisinde kaybettim kaldıramadim herhalde anlık bir baygınlık geçirdim. Sonra beni kaldırıp yatağa koydu, kendime gelemedim bir süre konuşamadım. Ilk defa böyle bir şey yaşadım, şok dedikleri bu olsa gerek... Neyse kendisiyle konuştum ve 4 kişi gittiklerini karışıklık olmuş dedi vs vs. Tabi ben inanmadım. Ailemden çok uzaktayim ve olduğum yerde hiç akrabam yok. Calismiyorumda.. Aileme söylesem asla kabul etmezler ama babam 4 yakınını kaybetti, kendinden küçük kardeşi için saatlerce ağladığını söyledi annem ve ben kalbi kaldırmaz diye diyemedim bisey. Ne yapayım şimdi ben, bekleyeyim mi acılar hafiflesin biraz yoksa hemen çekip gideyim mi bilemedim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...
Çocuğum yok bu arada.
Konu sahibi arkadaşım,
Eşi ve kız arasında birşey olmadığına emin olmuş kızlar...
DagıLalım
Su an acayip suphelendim esimden. N yapti acaba rubum duymadan. Pislikler madem oyle evligin gercgini heroes soylesinki bekarlar evlenmesin yaÜzgünüm ama muhtemelen evliyken de aldatmıştır. Çoğu erkek aldatiyor zaten eşini. Ruhumuz bile duymuyor çoğu zaman. Fırsat buldu mu kaçırmaz bunlar. Ah ben nelere sahit oldum bi bilsen. Adam kuzeniyle anlasma yapıyor kuzen evden cikariyor acil bisey varmis gibi. Adam baska kadina gidiyor. Evdeki karısı da kuzeniyle ciktilar sanıyor. Bunlara şahit oldu bu kulaklar. Yani benim bu hayattan anladigim evliliğin surmesini istiyorsan fazla kurcalamayacaksin erkekleri. Illaki biseyler buluyorsun. Ne yazık ki durum bu. Cogu kadın da benim kocam yapmaz diyor saf saf. Ne diyim...
Kardeşi olamaz mı? Nasıl bir resim? Bu arada bir kız vardı, işyerimizde bir çocukla sevgiliydi. Sonra kız evlendi düğününe gitti. Kulağına beni ihmal etme demişti. Bunu bana erkeğin yakın arkadaşı söylemişti...Bazı detayları vermek istemiyorum yanlış anlaşılır. Erkek de kız da dışarıdan eşiniz gibiydi diyeyim. Siz anlayın. Yani kız adam nişanlı diye bakmıyorsa, kendisi nişanlı olması da önemli olmaz. İlişki devam edebilirDaha önce kendi okulunda çalışıyordu, ben geçen yıl gittiğini düşünmüştüm ama sanırım bu yıl gitmiş, başka şehirde şu an. Instagram profilinde bir gençle çekilmiş olduğu bir fotoğrafı koymuş, sözlüsü ya da nişanlı sı olabilir.
Geçmişi oldukça kabarık olan, nişanlıyken başka kadınla otel rezervasyonu yapan birinin onunla veya başkasıyla yatmadığına inanmak safdillik olur.Merhaba hanımlar, 2017'nin temmuz ayında mobilyaları aldıp ben memleketime döndükten 6 gün sonra kendi okulunda bir bayanla yakın bir şehirde otelde bir gece kalmış. E pastasının şifresini biliyorum, aramız bozukken açıp bakıyordum arada. Dün yine öyle oldu. Tatilsepeti diye bir uygulamadan sürekli mesajlar gelmiş O bayan adına, off bide tanıştırmıştı beni o bayanla... Bende merak ettim ve ta 2017'nin temmuz ayına kadar baktım. Birde ne göreyim bayanla aynı oda da kalmis, bütün bilgiler yazılıyor... Dün şoka uğradım yere yığıldım bir anda zaten 4 tane yakınımı bu ay içerisinde kaybettim kaldıramadim herhalde anlık bir baygınlık geçirdim. Sonra beni kaldırıp yatağa koydu, kendime gelemedim bir süre konuşamadım. Ilk defa böyle bir şey yaşadım, şok dedikleri bu olsa gerek... Neyse kendisiyle konuştum ve 4 kişi gittiklerini karışıklık olmuş dedi vs vs. Tabi ben inanmadım. Ailemden çok uzaktayim ve olduğum yerde hiç akrabam yok. Calismiyorumda.. Aileme söylesem asla kabul etmezler ama babam 4 yakınını kaybetti, kendinden küçük kardeşi için saatlerce ağladığını söyledi annem ve ben kalbi kaldırmaz diye diyemedim bisey. Ne yapayım şimdi ben, bekleyeyim mi acılar hafiflesin biraz yoksa hemen çekip gideyim mi bilemedim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...
Çocuğum yok bu arada.
Esim yiyip içiyor sadece benden istemiyor, kırgın kızgın olduğumu bildiği için, kendi hazırlıyor yani. Ayrıca ici rahat bir şekilde davranamaz çünkü o gece kızda isteseydi birşeyler olurdu...Kızın ve eşinizin dediğine göre bir halt yemedilerse, eşiniz neden kendini affettirmek için elinden geleni yapıyor? Neden suçluluk psikolojisine bürünüyor birşey yiyip içmiyor vs. Suçsuz ise siz bunları ortaya attığınızda hiçbirşey olmamış gibi devam etmeliydi içi rahat bir şekilde... Kızla ağız birliği yapmış gibi geldi... İlk yazdığınız da instagram dan hemen dönmedi size kız neden? Gerekli görüşmeleri yapıp size karşı pot kırmamak için gibi sanki... Günahlarını almak istemem ama benim bakış açımdan bu şekilde... ALLAH yardımcın olsun
Eşinize inanmak veya hemen affetmek için kendinizi zorlamayın.Olayı yaşadığımız akşam eşimin yapmak istediği ilk şey beni kızla konuşturmak ama ben çok kötüydüm, konuşmadım. Hatta kendisi ile gelen arkadaşı ile dahi konusturmak istedi o an. Korkmadi ayni şeyleri söyleyeceklerinden emindi gibi.Eşimi affetmiş de değilim, çok kızgınım. Konuşurken çok emin bir şekilde konuştu kiz, otel kayıtlarına kadar bakılabilir vs. Bir çoğunuz belki eşimi affetmek için inanmış numarası yaptığımı düşünüyordur ama yok öyle birşey, beni huzursuz eden şeylerin üstünü kapatmam. Eşimle son birkez daha konuşup kararımı söyleyeceğim kendisine...
Olmadığına nasıl eminsiniz?Esim yiyip içiyor sadece benden istemiyor, kırgın kızgın olduğumu bildiği için, kendi hazırlıyor yani. Ayrıca ici rahat bir şekilde davranamaz çünkü o gece kızda isteseydi birşeyler olurdu...
Büyük yeminler etti zaten. Ben hiç böyle yemin ettiğine şahit olmadım. Dediginiz gibi aileme gidip toparlanmaya çalışacağım...Eşinize inanmak veya hemen affetmek için kendinizi zorlamayın.
Ailenizin yanına gidin ve sakin kafayla uzun uzun düşünün.
Bırakın eşiniz çabalasın kendisini affettirmek için.
Ayrıca erkek arkadaşına da inanmayın çünkü erkekler arkadaşını asla satmaz. Birbirlerinin yediği herzeleri çok iyi saklarlar.
Ayrıca eşiniz madem inançlı Kuran'a el bassın, yemin etsin.
Normalde kızda dindar birisi, zaten tanışma sebebimizde buydu ona dini meselelerde yardımcı olmam.Olmadığına nasıl eminsiniz?
Sonuçta kızı doğru düzgün tanımıyorsunuz bile.
Eşiniz ve kız dindar ama otelde gizlice görüşüyorlar.Normalde kızda dindar birisi, zaten tanışma sebebimizde buydu ona dini meselelerde yardımcı olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?