Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emin olma kadına da inanma sakın yalan söylediği o kadar belli ki .. hem aynı odada kalmamış olsalar bile eşinizin kadınla yakınlaşma çabalaRı bile ihanettir . Yani bu olanlara hiç bi şekilde inanılacak hafifletilecek bişey yok ortada

Bi foto paylaşmıştın konuda. O fotoda voucher yazıyor. Fiş demek. Rezervasyonda fiş kesilmez, ancak oda alınırsa fiş kesilir...

Baskasıyla gittim demiş. Parayı eşin ödüyor ama kız başkasıyla gidiyor, mantıklı mı?

Rezervasyon yaptırıp gitmediğine inansan bile, yeterli değil mi bunu düşünmesi bile?

Senin eşin, sevmeden mantık evliliği yapanlardan..Evlilik , nişanlılık özel bi durum değil boyleleri için. Nişanlı olması onun için bir bağlılık teşkil etmiyordu, evli olması da etmez yani..Düşünsene, sen mutluyken heyecanlıyken evlilik hazırlıkları yaparken adamın kafasında tek gecelik kaçamaklar vardı...Peki şimdi çok mu özelsin sence evlendiniz diye?

Valla can Yücel şiiri gbi yazmışsınız\
Harika

evlisiniz, tekrar aldatmayacağı ne malum ?

Su an acayip suphelendim esimden. N yapti acaba rubum duymadan. Pislikler madem oyle evligin gercgini heroes soylesinki bekarlar evlenmesin ya

Kiz bariz yalan soyluyor.

2 kadin 2 erkek gitmisler. Esinle o kiz ayni odada kalmis, diger adamla kadin da birlikte kalmis.

Sen evlilik hazirliklari yaparken icinde heyecandan ve mutluluktan kelebekler ucusurken, baska kadinla iliskiye girmek icin rezervasyon yaptirmis esin. Bu bile ihanettir.. Allah yardimcin olsun ne diyeyim.

Kardeşi olamaz mı? Nasıl bir resim? Bu arada bir kız vardı, işyerimizde bir çocukla sevgiliydi. Sonra kız evlendi düğününe gitti. Kulağına beni ihmal etme demişti. Bunu bana erkeğin yakın arkadaşı söylemişti...Bazı detayları vermek istemiyorum yanlış anlaşılır. Erkek de kız da dışarıdan eşiniz gibiydi diyeyim. Siz anlayın. Yani kız adam nişanlı diye bakmıyorsa, kendisi nişanlı olması da önemli olmaz. İlişki devam edebilir

Kızın ve eşinizin dediğine göre bir halt yemedilerse, eşiniz neden kendini affettirmek için elinden geleni yapıyor? Neden suçluluk psikolojisine bürünüyor birşey yiyip içmiyor vs. Suçsuz ise siz bunları ortaya attığınızda hiçbirşey olmamış gibi devam etmeliydi içi rahat bir şekilde... Kızla ağız birliği yapmış gibi geldi... İlk yazdığınız da instagram dan hemen dönmedi size kız neden? Gerekli görüşmeleri yapıp size karşı pot kırmamak için gibi sanki... Günahlarını almak istemem ama benim bakış açımdan bu şekilde... ALLAH yardımcın olsun

Geçmişi oldukça kabarık olan, nişanlıyken başka kadınla otel rezervasyonu yapan birinin onunla veya başkasıyla yatmadığına inanmak safdillik olur.
İnsanlar nişanlanınca veya evlenince ahlak.app v.4 yüklenmiyor.
Sizle evlenmesinin nedeni de namuslu, el değmemiş bir kadın olmanız.
Çünkü böyle tipler her haltı yer ama bakire kadınla evlenir.
Ayrıca görümceniz onların evlenmelerini umuyormuş. Yani öyle anlatıldığı gibi geçici hoşlanma falan değil.

Olayı yaşadığımız akşam eşimin yapmak istediği ilk şey beni kızla konuşturmak ama ben çok kötüydüm, konuşmadım. Hatta kendisi ile gelen arkadaşı ile dahi konusturmak istedi o an. Korkmadi ayni şeyleri söyleyeceklerinden emindi gibi.Eşimi affetmiş de değilim, çok kızgınım. Konuşurken çok emin bir şekilde konuştu kiz, otel kayıtlarına kadar bakılabilir vs. Bir çoğunuz belki eşimi affetmek için inanmış numarası yaptığımı düşünüyordur ama yok öyle birşey, beni huzursuz eden şeylerin üstünü kapatmam. Eşimle son birkez daha konuşup kararımı söyleyeceğim kendisine...

Esim yiyip içiyor sadece benden istemiyor, kırgın kızgın olduğumu bildiği için, kendi hazırlıyor yani. Ayrıca ici rahat bir şekilde davranamaz çünkü o gece kızda isteseydi birşeyler olurdu...

Eşinize inanmak veya hemen affetmek için kendinizi zorlamayın.
Ailenizin yanına gidin ve sakin kafayla uzun uzun düşünün.
Bırakın eşiniz çabalasın kendisini affettirmek için.

Ayrıca erkek arkadaşına da inanmayın çünkü erkekler arkadaşını asla satmaz. Birbirlerinin yediği herzeleri çok iyi saklarlar.

Ayrıca eşiniz madem inançlı Kuran'a el bassın, yemin etsin.

Esim yiyip içiyor sadece benden istemiyor, kırgın kızgın olduğumu bildiği için, kendi hazırlıyor yani. Ayrıca ici rahat bir şekilde davranamaz çünkü o gece kızda isteseydi birşeyler olurdu...
Olmadığına nasıl eminsiniz?
Sonuçta kızı doğru düzgün tanımıyorsunuz bile.

Büyük yeminler etti zaten. Ben hiç böyle yemin ettiğine şahit olmadım. Dediginiz gibi aileme gidip toparlanmaya çalışacağım...

Olmadığına nasıl eminsiniz?
Sonuçta kızı doğru düzgün tanımıyorsunuz bile.
Normalde kızda dindar birisi, zaten tanışma sebebimizde buydu ona dini meselelerde yardımcı olmam.

Normalde kızda dindar birisi, zaten tanışma sebebimizde buydu ona dini meselelerde yardımcı olmam.
Eşiniz ve kız dindar ama otelde gizlice görüşüyorlar.
Siz de dindarsınız. Kaç kez bir erkekle otel kaçamağı yaptınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…