Ay birde metresine yardım etmeniz için sizi mi araya soktu, bile isteye tanıştırdı yani. Benki 10 yıllık avukatım eşiniz şerefsiz kocalık konusunda ilk 10'a girdi gözümde.Yok görüşmüyor. Düğünden sonra kızkardeşi aracılıyla tanıştırdı bir mesele de yardımcı olmam için.
Evlendikten sonra öğrendiğimi belirttim ama.Gecmısının kabarık oldugunu bildigim adamla sırf o gecmısı benden önce kabarttı diye görmezden gelip asla evlenmezdım.
Cesursunuz.
Daha rahat buluşup halt yiyebilmek için tanıştırıp arkadaş olmalarını sağlıyorlar eşleriyle..Ya aldatmaktan ziyade bu tanıştırma mevzuları benim midemi bulandırıyor.Hadi bir halt yediniz,bari azıcık yüzünüz kızarsın bir de utanmadan gelip tanıştırmıyorlar mı ne tür bir iğrençlik ya,ne tür bir kötülük.
Bence ailenize anlatın.Çok zor olacak tahmin ediyorum ama kaldıkça da iyice yüzsüzlüğe vurur.
Maalesef... Ne yapayım lütfen yardımcı olun bana biraz...Ay birde metresine yardım etmeniz için sizi mi araya soktu, bile isteye tanıştırdı yani. Benki 10 yıllık avukatım eşiniz şerefsiz kocalık konusunda ilk 10'a girdi gözümde.
Ilk zamanlardı yine kız mesaj çekmişti buna buda reddetmişti. Bende neden böyle yaptin dedim mesele nedir dedim. Memleketine gidecek benim birakmami rica etti bende istemedim dedi.Daha rahat buluşup halt yiyebilmek için tanıştırıp arkadaş olmalarını sağlıyorlar eşleriyle..
Sonuçta kadınla kaldığında nisanliymissiniz yani aldatmış seni evlilikten önce olması olayı hafifletmiyo.. boşanıp boşanmamak senin kararın tabiIlk zamanlardı yine kız mesaj çekmişti buna buda reddetmişti. Bende neden böyle yaptin dedim mesele nedir dedim. Memleketine gidecek benim birakmami rica etti bende istemedim dedi.
Kıymet veriyor, sevdiğini belli eder asla uzulmemi istemez. Dünden beri çabalıyor birşeyleri düzeltmek için, hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamıştı, portakal suyu sıkmıştı vs. Kıymet verdiğini çok belli eder herkese. Bana dedi düğünden önce yaptım hatalar ama tövbe ettim. Ama kabullenemiyorum bunu..Boşan demesi kolay ama her ilişki için gercekçi olmuyor. Genel ilişkinize dair detay yok yorum yapmak zor. Ama eşinizin bir çabası var mı bu hatayı atlatmanız için, eşinizi ve iç sesinizi dinleyin ikna oluyorsanız deneyin. Ama eşiniz susuyorsa, açıklayıp geri çekildiyse, hatasını kabul edip kenara cekilip kararı size bıraktıysa, gideceğim triplerinize sadece atar yapıp üste çıkmaya çalışıyorsa gidin.
Tatlım benim yapacağım birşey yok ki, bu senin kararın , bana sorsan o adamı birgün koca diye tutma derim, hazır çocukta yokken ama dediğin gibi karar senin. Beraber kaldıklarına ilişkin kayıtları sakla kendine at. Bu durum aldatma olarak kabul edilmese bile çok ciddi bir güven sarsıcı durum ve mahkeme bunu evlilik birliğini temelinden sarsan bir durum olarak görür diye düşünüyorum. Ayrıca trlefon dökümlerinden de o kızla görüştükkeri çıkar muhtemelen. Otel kayıtları da çıkar. Ama dediğim gibi yok ailem evliliğim diyip boşanmayacaksan hiç etrafa duyurma. Ama o karakterdeki adamın ilerde düzeleceğini sanmıyorum. Bak aldatmak bir irade zafiyetidir. Ama eşin seni aldatmamış sadece salak yerine koymuş, yediği halta rağmen hala o kadına yaranmak için seni kullanmaktan bile çekinmemiş, bunlar aldatmaktanda daha ağır karakater bozuklukları ve bence bu aldatma tek seferlik birşey değil. Şimdi şapkanı önüne al düşün, boşanmak istiyormusun? İstemiyormusun? Eğer cevabın evetse tüm delillerinle beraber, hemen bir avukata başvur ve aileni haberdar et. Boşanmayacaksanda bu konuyu kimse duymadan kapat.Maalesef... Ne yapayım lütfen yardımcı olun bana biraz...
Allah razı olsunDiyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcınız olsun..
Seni nişanlıyken aldatıp , pişkince seni aldattığı kadının işini sana gördürmek için seninle tanıştırmaktan çekinmemişse ne olmuş adam kendini afdettirmek için kahvaltı hazırlamış, hemde portakal sıkmış. Portakal suyu önemli tabi.Kıymet veriyor, sevdiğini belli eder asla uzulmemi istemez. Dünden beri çabalıyor birşeyleri düzeltmek için, hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamıştı, portakal suyu sıkmıştı vs. Kıymet verdiğini çok belli eder herkese. Bana dedi düğünden önce yaptım hatalar ama tövbe ettim. Ama kabullenemiyorum bunu..
Boşanma kararı burdaki yorumlarla verilmez bence verilmemeli de zaten. Bazen çok bariz şiddet aldatma saygısızlık içeren konular oluyor rahatlıkla boşanın denebiliyor. Sizin durum biraz daha arada bi konu, nişanlılıkta yakalanmış eski Bi aldatma var ok. Ama genel ilişkiniz iyi, hatasını anlamış pişman olmuş bir eş, evlilik süresince ihanet yasanmamış vs. Şuan zaten kayıplarınızdaN dolayı duygusal bi dönem yasıyorsunuz basınız sagolsun. Eşinize de bunu söyleyip şuan karar vermek için saglıklı bir dönemde olmadıgınızı boşanma fikri üzerine düşüneceğinizi söyleyin ve geri çekilin. Bu sürecte yaralarınızı onardı onardı ama baktınız olmuyor geçmiyor ona göre karar verirsiniz.Kıymet veriyor, sevdiğini belli eder asla uzulmemi istemez. Dünden beri çabalıyor birşeyleri düzeltmek için, hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamıştı, portakal suyu sıkmıştı vs. Kıymet verdiğini çok belli eder herkese. Bana dedi düğünden önce yaptım hatalar ama tövbe ettim. Ama kabullenemiyorum bunu..
Aile apartmaninda otururuz ama asla aramızdaki problemlerin kimsenin duymasını istemez, annesinin duymasını bile istemez, ben de öyleyim. Yaşadıklarımızı hiçbir zaman kimse duymadı tartışırken dahi sesimizi yukseltmeyiz kimse duymasın diye. Rezillikten çok korkar... Ama onu bu defa gizlemiycem çünkü gerçekten canımı çok acıttı. Bundan sonra aldatmayacagindan emin olsam da boşanacağım; çünkü yaşayamam ben bununla...Tatlım benim yapacağım birşey yok ki, bu senin kararın , bana sorsan o adamı birgün koca diye tutma derim, hazır çocukta yokken ama dediğin gibi karar senin. Beraber kaldıklarına ilişkin kayıtları sakla kendine at. Bu durum aldatma olarak kabul edilmese bile çok ciddi bir güven sarsıcı durum ve mahkeme bunu evlilik birliğini temelinden sarsan bir durum olarak görür diye düşünüyorum. Ayrıca trlefon dökümlerinden de o kızla görüştükkeri çıkar muhtemelen. Otel kayıtları da çıkar. Ama dediğim gibi yok ailem evliliğim diyip boşanmayacaksan hiç etrafa duyurma. Ama o karakterdeki adamın ilerde düzeleceğini sanmıyorum. Bak aldatmak bir irade zafiyetidir. Ama eşin seni aldatmamış sadece salak yerine koymuş, yediği halta rağmen hala o kadına yaranmak için seni kullanmaktan bile çekinmemiş, bunlar aldatmaktanda daha ağır karakater bozuklukları ve bence bu aldatma tek seferlik birşey değil. Şimdi şapkanı önüne al düşün, boşanmak istiyormusun? İstemiyormusun? Eğer cevabın evetse tüm delillerinle beraber, hemen bir avukata başvur ve aileni haberdar et. Boşanmayacaksanda bu konuyu kimse duymadan kapat.
Allah razi olsun. Gercekten cok zor bir süreçten geçiyorum. Eşime boşanmadan bahsetmedim daha ona rağmen birşeyler yapmaya çalışıyor ama kalbim çok kırık, çok sevdiğim halde şu an bütün duygularım bitmiş gibi. Bir an önce kurtulmak istiyorumBoşanma kararı burdaki yorumlarla verilmez bence verilmemeli de zaten. Bazen çok bariz şiddet aldatma saygısızlık içeren konular oluyor rahatlıkla boşanın denebiliyor. Sizin durum biraz daha arada bi konu, nişanlılıkta yakalanmış eski Bi aldatma var ok. Ama genel ilişkiniz iyi, hatasını anlamış pişman olmuş bir eş, evlilik süresince ihanet yasanmamış vs. Şuan zaten kayıplarınızdaN dolayı duygusal bi dönem yasıyorsunuz basınız sagolsun. Eşinize de bunu söyleyip şuan karar vermek için saglıklı bir dönemde olmadıgınızı boşanma fikri üzerine düşüneceğinizi söyleyin ve geri çekilin. Bu sürecte yaralarınızı onardı onardı ama baktınız olmuyor geçmiyor ona göre karar verirsiniz.
Telefonuna asla şifre vs koymaz. Evlendikten sonra gerçekten düzeldi farkındayım. Mesela namazlarini asla kaçırmaz, günde en az 20 sayfa Kur 'an okur ama nasıl yaptı bunu aklım almıyor. Kabulde etmiyor yaptığı şeyi, beni en çok sınır eden şey budur. Büyük yeminler ediyor cinsellik anlamında aramızda birşey hiçbir zaman geçmedi diyor. Ama yalan söylüyor inanmıyorum, İnşâAllâh gerçekten oyledirBoşan demek zor bence. Şu anda da iyi bir ilişkiniz varmış. Adam pişmansa epey süründürün ve kontrol edin gizliden. Bekara boşanmak kolay derler burada al valizi git de denir de olmuyor o işler öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?