Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otelde kalmışlar birlikte ve inşallah öyledir diyorsunuz.
Aldatmış bariz.
Aldatmasından daha acı olan o kızla seni tanıştırıp enayi yerine koyması.
Kızla güzel dalganızı yapmıştır sizin otel odasında eğlenirken.

Ayrılmayacaksanız, burnunu sürtüp kapatın bu mevzuyu bir daha açılmamak üzere.
Hatırlamak ve pişirip önüne sunmak hiçbir zaman fayda sağlamaz.
Yok zaten dün ne konuştuysak orda kaldı ama kötü olduğumun farkında, gönlümü almaya çalışıyor ama benim midem almıyor

Namaz kılanlar daha çok yapıyor. Allah aşkına bunu baz almayın yaa

Harama düşmesinden razı olmadigim için öyle dedim. Çok haklısınız...

Yok zaten dün ne konuştuysak orda kaldı ama kötü olduğumun farkında, gönlümü almaya çalışıyor ama benim midem almıyor
Benim iki kırmızı çizgimden birisi aldatmadır.
Torunum olsa affetmem ama siz benim ya da benim gibi düşünenlerden olmak zorunda değilsiniz.
Zaman tanıyın kendinize, hıncınızı alın.
Hesaplaşın, bağrış çığrış yapın gerekirse, ama tutmayın içinizde.
Sonra baktınız gerçekten atlatamıyorsunuz, ayrılırsınız.

Çünkü ilk an adamı evden kovmayıp ya da siz çekip gitmediyseniz, boşanma ihtimali rafa kalkmış demektir.
O sebeple daha yapıcı yazıyorum, isteğiniz olmamış gibi eski günlere dönmek olduğundan.

Ben hicbir şeyden şüphelenmedim, sadece kizin tatil yaptığı yere felan bakmakti amacım görünce şok geçirdim zaten.

Hayatım o zaman aldattım beni affetti demesin bence inanmış gibi yap yani düzeldiyse nasıl ayrılacaksın ki yazık evlilik kolay değil

Nereye gidebilirdim ki... Büyük bir şehirde tek bir akrabam bile yok gideceğim. Ailem de taziyeyle uğraşıyor diyemedim onlara birşey olur diye... Benim ailem çok düşkündür bana başım ağrıdığında uykuları kaçar, bu meseleyi duysalar ne yaparlar bilmiyorum... Kotu bir zamana denk geldi, Allah kerim.

Ben sanirim evde iki yabanci gibi yasardim ve babamin acisi hafiflediginde mecburen soylerdim. Sonrada yeni bir sayfa...cocugun yokken tamda simdilik.

Ailenizin yanına gitseniz size destek olmak için geldim deseniz çok mu şüphe çeker? Boşanma konusunu ailenize biraz zaman geçince açarsınız.

Ohooo sen peygamber zamanına girersen çıksmazsın. Boşver affet gitsin o zaman
Genelleme doğru birşey değil onu demek istedim. Yoksa her namaz kılan evliya değil. Amacım sizi kırmak değildi kesinlikle.

eski defterleri niye karıştırıyorsunuz anlamam. madem şifresi vardı evlenmeden önce baksaydınız. eee şimdi ne yapacaksınız. ayrılsanız ayrı dert ayrılmasanız da mideniz bulandı bir kere.
Şifresini felan hiçbir zaman istemedim. Geçen yıl bir meselede ona yardımcı olmam için vermişti. Bende özellikle kredi kartı borcuna bakıyorum ne kadar geldi diye; çünkü çok borcumuz var. Hafifledi mi vs diye merak ediyordum. Direkt eşime sormama sebebimde onu düşünüyordum hatırlayıp üzülmesin diye.

Velev ki cinsellik geçmedi, sizle nişanlıyken başkasıyla kaçamak yapmış, aynı odada kalmış. Aynısını siz yapsaydınız , üstelik bakireliğiniz eşiniz tarafından da bilinirken o sizi kabul edermiydi. Ayrıca kusura bakmayın ama rezillikten korkan adam bu haltları yemeye teşebbüs edemezdi. Bence siz kendinizi kandırmaya uğraşıyorsunuz. Bakın boşanın ya da boşanmayın karar sizin ama kendinizi kandırmayın, evlenene kadar nişanlılıkta yediği haltları bilmiyormuşsunuz, nişanlıyken sorsak o zamanda iyi biri diyecektiniz ki öyle görüp evlenmişsiniz. Şimdi bile verdiğiniz cevaplarda kendinizi kandırıyorsunuz, yok evlendikten sonra şöyle düzeldi böyle düzeldi diye, düzelen adam o kıza selam bile vermezdi bırak sizle tanıştırmayı, ayrıca hala eşinizi arayacak, ondan birşeyler talep edecek kadar rahatsa o kız ben ortada düzelen bir koca görmedim kusura bakmayın. Şu sizin kendinizi ikna çabalarınız size ilerde bol miktarda psikolojik rahatsızlık olarak geri gelir haberiniz olsun, o yüzden ya kabullenin ya da önünüze bakın

Son düzenleme:
Kesinlikle, yanlarına kalmayacak yaptıkları...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…