Yani ailenin ihtiyacı olur zaten yardım edilir, sağlık ya da başka önemli bir durum içinKadının emeğine yazık . Madem yediriyorsun ailene en azından eşinin rızasını al. 40 bin tl az bir para değil. Hadi sağlıkla ilgili bir durum olur o zaman tamam, verilir. Böyle nereye gittiği bile belli değil paranın. Büyük konuşmayayım da eşim öyle bir şey yapacak keserim o adamı.
Büyük cezalandırırım derken ,boşanmaya kadar gider manasında söyledim. Çünkü bu saydıklarının hiçbirini kadın yapmak zorunda değil .ortadaki sıkıntının farkında ama boşanma yanlısı değil konu sahibi ..o sebeple herkese boşan diyemiyorum .benim için boşanma sebebidir bu olaylar .Olmuyor işte öyle.
Cezasını hem kendin, hem de çocuğun çekiyor.
Ister istemez kazandığın üç beş kurusu bu kafasız adamların eve getirmediği maaşın yerini tamamlamak için sen kullanıyorsun.
Senin emeğini sömürdügü yetmemiş gibi bir de eve senin maaşın bakmak zorunda çünkü evladın var.
Borç lafını duyunca bi ayar oluyorum. Sizden gizli yapmış. Demek ki sizin hayır diyeceğiniz bi yere gitmiş o paralar. Peşini bırakmayın. Burnundan getirin. Yaptığına bin pişman edin.Eşim benden habersiz borç üstüne borç yapmış ve bana sürekli yalanlar söylemiş üç gündür Yıllık izindeyim Yıllık izinde iki günlüğüne araba kiraladık arabayla gezerken Navigasyondan gideceğimiz yere bakıyordum eşimin telefonuyla Bu sırada mail geldi açtım baktım benden artı parayı kapatacağım diye aldı 2000 TL'ye kapatmadığı mı gördüm arabanın içinde tartışmalar başladı annemlere indim Bugün eve geri geldim aylardır benden para alıp 10.000 TL'ye düşürdüğünü söylediği borcun üstüne iki kere daha Kredi çektiğini borcun 40000 TL olduğunu öğrendim beynim zonkluyor Her gün bana yalan söylemiş siz olsanız benim yerimde ne yapardınız
Beynimde habire bu sorular var zaten40 bini nasıl ailesine yedirmis
2 evliligim ailem kefeningelsin derBu kadar yüklü bir borcun altına size söylemeden ve hele ki yalan söyleyerek girmesi benim gözümde boşanma sebebidir...
Eski eşimin ailesini de biz soyutlamamıştık...
Allah islah etsin böyle aileyi de adamı da...
Eğer ki geçinebilecek durumun varsa ailen arkandaysa bi saniye çekme bu adamı... boşa ve kızınla önüne bak
NedenEşim benden habersiz borç üstüne borç yapmış ve bana sürekli yalanlar söylemiş üç gündür Yıllık izindeyim Yıllık izinde iki günlüğüne araba kiraladık arabayla gezerken Navigasyondan gideceğimiz yere bakıyordum eşimin telefonuyla Bu sırada mail geldi açtım baktım benden artı parayı kapatacağım diye aldı 2000 TL'ye kapatmadığı mı gördüm arabanın içinde tartışmalar başladı annemlere indim Bugün eve geri geldim aylardır benden para alıp 10.000 TL'ye düşürdüğünü söylediği borcun üstüne iki kere daha Kredi çektiğini borcun 40000 TL olduğunu öğrendim beynim zonkluyor Her gün bana yalan söylemiş siz olsanız benim yerimde ne yapardınız
2 evliligim ailem kefeningelsin der
Konuşmadınız mi ?Beynimde habire bu sorular var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?