- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
Peki neden kocanız ödüyor? Ve siz bunu bildiğiniz halde neden paranızı veriyorsunuz?ailecek neyin ne borcu oldugu belli degil
Yani öyle olmuş, sıraladım işteFelaket tellalı gibi konusmussun
laglamaktan beynim durdu 2 yasinda birde kizim birde benden aldigi o kadar para
Olmuyor işte öyle.Bir kuruş yardımda bulunma .nasıl yaptıysa bu borcu ,öyle ödesin . Ne kadar çirkin bir tavır ,hem de hayat arkadaşına karşı ..sanırım ben büyük cezalandirirdim
Bilmiyordum dun ogrendimPeki neden kocanız ödüyor? Ve siz bunu bildiğiniz halde neden paranızı veriyorsunuz?
O borcu nasıl ödemeyi düşünüyormuş sordunuz muAnnesinin borcunu kapatmis onlara yedirmis
Şimdiki erkekler çalışıp eve bakacağına, karısından para istiyorKadın çalışsın adam gitsin ailesine yedirsin. Oldu valla . Sağlam bir kavga çıkartır defederim evden.
Kadının emeğine yazık . Madem yediriyorsun ailene en azından eşinin rızasını al. 40 bin tl az bir para değil. Hadi sağlıkla ilgili bir durum olur o zaman tamam, verilir. Böyle nereye gittiği bile belli değil paranın. Büyük konuşmayayım da eşim öyle bir şey yapacak keserim o adamı.Şimdiki erkekler çalışıp eve bakacağına, karısından para istiyor
Sonra da kadınlar feminist! Tabii ki hayat müşterek ama evde de hayat müşterek olmuyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?