Eşim borcun üstüne borç yapmış

Sizden alıp ailesine veriyor yani? Aileniz onca sıkıntı çekerek onun ailesini besleyesiniz diye mi okutmuş sizi? Ya da siz sabahın körlerinde kalkıp akşama kadar eşşek gibi çalışıp onun ailesini mi besleyeceksiniz? Valla kim ne derse desin, yazık ihtiyaçları var demek ki, onlar sizin de aileniz, eşinize destek olun falan diyenler çıkacaktır; ben böyle düşünmüyorum, bu konuda tavrım nettir, vermem paramı kimseye. Bu konuda da asla iyi niyet olduğunu düşünmem, art niyet ararım. Demek ki benimle param olduğu için evlenmiş derim.
Ailesinin borcunu da ödeyemez arkadaş. Herkes kendi sorumluluğunu bilip ödeyebileceği borcun altına girsin. Ha, bir felaket yaşarlar, ne bileyim deprem, sel, araba kazası, yangın vb., o zaman elbette yardım ederim ama böyle benden gizli saklı yapamaz onu da eşim. Onun dışında da borç olarak isterlerse veririm, yoksa hibe etmem. Özellikle eşim benden habersiz yaparsa kıyamet kopar o evde, net!

Nasıl ödeyecek o parayı? İnsan düşünmez mi ya evde eşim var çocuğum var diye.

Bir kuruş yardımda bulunma .nasıl yaptıysa bu borcu ,öyle ödesin . Ne kadar çirkin bir tavır ,hem de hayat arkadaşına karşı ..sanırım ben büyük cezalandirirdim

Bir kuruş yardımda bulunma .nasıl yaptıysa bu borcu ,öyle ödesin . Ne kadar çirkin bir tavır ,hem de hayat arkadaşına karşı ..sanırım ben büyük cezalandirirdim
Olmuyor işte öyle.
Cezasını hem kendin, hem de çocuğun çekiyor.
Ister istemez kazandığın üç beş kurusu bu kafasız adamların eve getirmediği maaşın yerini tamamlamak için sen kullanıyorsun.
Senin emeğini sömürdügü yetmemiş gibi bir de eve senin maaşın bakmak zorunda çünkü evladın var.

Borçlarını ödemesi için zaman verin ona.Aylık kazancını biliyorsunuzdur ona göre ne kadar zaman vereceğinize siz karar verirsiniz.Ve bu zamanın sonunda borçlar bitmemiş olursa yani sorumsuzluğun devam ederse seni boşarım diyin.Ha diyince evlilik bitirilmez.Önce bi uyarınızı verin.Gerekirse tüm bankalara sizin numaranızı versin takibini sağlayın borcun harcın.
Allah yardımcınız olsun.

Parayı nereye harcadığını sorardım.

Imkan varsa cocuk yoksa bosan benimkide sans oyunu ve ailesine yedirdi beni adam yerine koymadi borc yapti yaninda degilim ben alemin enayisi degilim sonucta.. malesef bu maddi islerin sonu olmuyor

Size söylememesi kötü. Gizliden sizin ailenize yedirseydi reaksiyonunuz bu kadar sert olur muydu?

Kadın çalışsın adam gitsin ailesine yedirsin. Oldu valla . Sağlam bir kavga çıkartır defederim evden.

Evli değilim hani boşan demek bana düşmez
Ama ben olsam güvenim sarsılırdı ayrılmayı düşünürdüm bir evlilikte yalan olmamalı
Ayrıca öncelikli ailesi sen ve evladınız
Erkekler bu ayrıma neden varamıyor anlamıyorum

Kadın çalışsın adam gitsin ailesine yedirsin. Oldu valla . Sağlam bir kavga çıkartır defederim evden.
Şimdiki erkekler çalışıp eve bakacağına, karısından para istiyor
Sonra da kadınlar feminist! Tabii ki hayat müşterek ama evde de hayat müşterek olmuyor hiç

Offf benim babam bu resmen.
Sizin ki yine ailesine vermis bizimkinin nereye harcadigi da belli degil.
Sizin yerinize icim daraldi ya

Şimdiki erkekler çalışıp eve bakacağına, karısından para istiyor
Sonra da kadınlar feminist! Tabii ki hayat müşterek ama evde de hayat müşterek olmuyor hiç
Kadının emeğine yazık . Madem yediriyorsun ailene en azından eşinin rızasını al. 40 bin tl az bir para değil. Hadi sağlıkla ilgili bir durum olur o zaman tamam, verilir. Böyle nereye gittiği bile belli değil paranın. Büyük konuşmayayım da eşim öyle bir şey yapacak keserim o adamı.

Back
X