- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
Sizden alıp ailesine veriyor yani? Aileniz onca sıkıntı çekerek onun ailesini besleyesiniz diye mi okutmuş sizi? Ya da siz sabahın körlerinde kalkıp akşama kadar eşşek gibi çalışıp onun ailesini mi besleyeceksiniz? Valla kim ne derse desin, yazık ihtiyaçları var demek ki, onlar sizin de aileniz, eşinize destek olun falan diyenler çıkacaktır; ben böyle düşünmüyorum, bu konuda tavrım nettir, vermem paramı kimseye. Bu konuda da asla iyi niyet olduğunu düşünmem, art niyet ararım. Demek ki benimle param olduğu için evlenmiş derim.
Ailesinin borcunu da ödeyemez arkadaş. Herkes kendi sorumluluğunu bilip ödeyebileceği borcun altına girsin. Ha, bir felaket yaşarlar, ne bileyim deprem, sel, araba kazası, yangın vb., o zaman elbette yardım ederim ama böyle benden gizli saklı yapamaz onu da eşim. Onun dışında da borç olarak isterlerse veririm, yoksa hibe etmem. Özellikle eşim benden habersiz yaparsa kıyamet kopar o evde, net!
Ailesinin borcunu da ödeyemez arkadaş. Herkes kendi sorumluluğunu bilip ödeyebileceği borcun altına girsin. Ha, bir felaket yaşarlar, ne bileyim deprem, sel, araba kazası, yangın vb., o zaman elbette yardım ederim ama böyle benden gizli saklı yapamaz onu da eşim. Onun dışında da borç olarak isterlerse veririm, yoksa hibe etmem. Özellikle eşim benden habersiz yaparsa kıyamet kopar o evde, net!