• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Boşalamıyor

Mutluolmakisteyen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
49
13
8
25
Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz fakat eşim zevk aldığı halde uzun süre yaptığı halde boşalamiyor. Eliyle yaparsa kendi öyle boşalıyor. 2 kez doktora gitti ve bir problem çıkmadı. Vajinaya bosalamiyor . İnternetten araştırdım travmatik masturbasyon diye bişey varmış 30 gün yapmamak felan yazıyordu o olabilir mi acaba ? Gerçekten çok yıprandık çok üzülüyorum. Böyle sorunu olup çözen varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuk. 3 aydır böyle bu arada

Gençliğinde çok masturbasyon yapan erkekler bazen bu el ile boşalma hissine alışıyor ve başka türlü boşalmakta zorluk çekiyor. Ancak siz 1yıldır evlisiniz 3aydır böyle diyorsunuz, peki daha önce vajinaya boşalıyor muydu?

Yeni evli olduğumuz için once çocuk istemedik geri çekilme yapıyordu ya da en son eliyle yapıyordu. Vajinaya hiç bosalmadi
Gençliğinde çok masturbasyon yapan erkekler bazen bu el ile boşalma hissine alışıyor ve başka türlü boşalmakta zorluk çekiyor. Ancak siz 1yıldır evlisiniz 3aydır böyle diyorsunuz, peki daha önce vajinaya boşalıyor muydu?

Sizce çözümü nedir bir fikriniz varmi
stres sebepli olabilir. Sanırım çocuk istiyorsunuz artık. Bu erkekte yapması gereken şeyi stresten yapamama noktasına getirebilir. Eğer ki hormonal veya tıbbi olarak bir sıkıntı yok ise psikolojik nedenlere bağlı olabilir yani. Kendinizi kasmayın bence. Yani illa boşalman gerekli diye birbirinizi strese sokmayın. Eminim daha rahat davranırsanız ve zamana yayarsanız düzelir

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz fakat eşim zevk aldığı halde uzun süre yaptığı halde boşalamiyor. Eliyle yaparsa kendi öyle boşalıyor. 2 kez doktora gitti ve bir problem çıkmadı. Vajinaya bosalamiyor . İnternetten araştırdım travmatik masturbasyon diye bişey varmış 30 gün yapmamak felan yazıyordu o olabilir mi acaba ? Gerçekten çok yıprandık çok üzülüyorum. Böyle sorunu olup çözen varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuk. 3 aydır böyle bu arada
Yanlış anlama ama eşinin çocuk istediğine emin misin ? İçime öyle bir his doğdu benim…

Bence halen daha banyoda vs mastürbasyon yapıyor olabilir. Normalde hep ön sevişmeyi oral seksi savunurum ama siz hiç ellemeyin o da kendisini ellemesin. Direkt girin mevzuya. Bir süre böyle yapmaya çalışın. Uzun tutmak için de kendini sıka sıka elle boşaltmaya alıştırmış olabilir. Germeyin gerilmeyin çözümü olan bir şey bana kalırsa, sadece el temasını azaltın.

Sıkıntı çok büyük, evlilikten öncede aktif bir cinsel hayati olmamış demek ki .... sürekli mastürbasyon yaptığı için buna alışmış,normal ilişkiden zevk alacağını da sanmıyorum,erkekler bosalamadiktan sonra haz maz almazlar. Zevk aldığı halde demissiniz ama zevk almıyor alamaz,boşalma gerçekleşmeden olacak iş değil . Şu iş gitsede ele asılsam diye bekliyordur ... sizin içinde kötü acil destek alması lazim

Sıkıntı çok büyük, evlilikten öncede aktif bir cinsel hayati olmamış demek ki .... sürekli mastürbasyon yaptığı için buna alışmış,normal ilişkiden zevk alacağını da sanmıyorum,erkekler bosalamadiktan sonra haz maz almazlar. Zevk aldığı halde demissiniz ama zevk almıyor alamaz,boşalma gerçekleşmeden olacak iş değil . Şu iş gitsede ele asılsam diye bekliyordur ... sizin içinde kötü acil destek alması lazim
Cok zevk aldığını söylüyor boşalacak gibi oluyorum ama olmuyor diyor. Sizce ne yapabiliriz bende çok üzülüyorum

Cok zevk aldığını söylüyor boşalacak gibi oluyorum ama olmuyor diyor. Sizce ne yapabiliriz bende çok üzülüyorum
Çocuk olmayacağı için mi üzülüyorsunuz? Öyleyse illa içinize boşalmasına gerek yok😀 vajinanın dışına boşalıp sonra tekrar penisle spermi toplayıp geri girerse de oluyor. Ben öyle hamile kalmıştım 3.'ye🙈😂 vajinismus olanlar enjekte bile ediyor yani. Kısa süreli çözümler ama üzülmeyin dige söylüyorum.

Çocuk olmayacağı için mi üzülüyorsunuz? Öyleyse illa içinize boşalmasına gerek yok😀 vajinanın dışına boşalıp sonra tekrar penisle spermi toplayıp geri girerse de oluyor. Ben öyle hamile kalmıştım 3.'ye🙈😂 vajinismus olanlar enjekte bile ediyor yani. Kısa süreli çözümler ama üzülmeyin dige söylüyorum.
Bende duymustim bunları ama problem çözülsün o şekilde olsun istiyorum. Oda çok kafasına takıyor çünkü.

Hayır olmaz.. tam tersine, sürekli deneyin. Neyin daha iyi geldiğini, nasıl pozisyon almanız gerektiğini falan sorun. Deneye yanıla öğrenirsiniz. Aşılmayacak bir sorun değil, alışır.
Böyle sorunu olan kişilerin deneyimlerini okudum. 30 gün uzak kalıp daha sonra 2 hafta da bir yapınca elle yapmayı biraz unutuyormus.

Kızlar aileler de bilmiyor. Onlarda bizden çocuk bekliyor. Söyleyemiyorum da. Kendimiz aşmak istiyoruz. Çok moralim.bozuluyolar her ilişkiden sonra. Son çare buraya yazdım.belki bişey öğrenirim diye.

Back
X