• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Boşalamıyor

Mevzu çocuktan çok daha vahim. Çocuk sahibi bir şekilde olursunuz ama aktif ve sağlıklı bir cinsel hayatınız yok, çocuk yapmaya değil de bu durumu çözmeye odaklanin oncelikle,ondan sonra çocuk yapsanız sizin için daha sağlıklı. Cinsel terapi alın derim

Mevzu çocuktan çok daha vahim. Çocuk sahibi bir şekilde olursunuz ama aktif ve sağlıklı bir cinsel hayatınız yok, çocuk yapmaya değil de bu durumu çözmeye odaklanin oncelikle,ondan sonra çocuk yapsanız sizin için daha sağlıklı. Cinsel terapi alın derim
Evet bende öyle düşünüyorum zaten. Öncelikle bu problem çözülsün istiyorum daha sonra çocuk.

Cok zevk aldığını söylüyor boşalacak gibi oluyorum ama olmuyor diyor. Sizce ne yapabiliriz bende çok üzülüyorum
Erkeklerin zevk aldığı an sadece boşalma anı değil, böyle düşünenler yanılıyor. Penetrasyon sürecinden de zevk alıyorlar, eşiniz yalan söylemiyor yani. Yaşadığı sıkıntıyı çözmek için egzersizler var berk karataşın videolarında duymuştum. İyice araştırırsanız Çözebilirsiniz bence.

Erkeklerin zevk aldığı an sadece boşalma anı değil, böyle düşünenler yanılıyor. Penetrasyon sürecinden de zevk alıyorlar, eşiniz yalan söylemiyor yani. Yaşadığı sıkıntıyı çözmek için egzersizler var berk karataşın videolarında duymuştum. İyice araştırırsanız Çözebilirsiniz bence.
Teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi yaparken zevk alıyorum diyor bende bunu goruyorum onda. Çok kötü bir surecteyiz. Dediginiz videolara bakacagim

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz fakat eşim zevk aldığı halde uzun süre yaptığı halde boşalamiyor. Eliyle yaparsa kendi öyle boşalıyor. 2 kez doktora gitti ve bir problem çıkmadı. Vajinaya bosalamiyor . İnternetten araştırdım travmatik masturbasyon diye bişey varmış 30 gün yapmamak felan yazıyordu o olabilir mi acaba ? Gerçekten çok yıprandık çok üzülüyorum. Böyle sorunu olup çözen varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuk. 3 aydır böyle bu

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz fakat eşim zevk aldığı halde uzun süre yaptığı halde boşalamiyor. Eliyle yaparsa kendi öyle boşalıyor. 2 kez doktora gitti ve bir problem çıkmadı. Vajinaya bosalamiyor . İnternetten araştırdım travmatik masturbasyon diye bişey varmış 30 gün yapmamak felan yazıyordu o olabilir mi acaba ? Gerçekten çok yıprandık çok üzülüyorum. Böyle sorunu olup çözen varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuk. 3 aydır böyle bu arada
Merhaba bizde de bu sorun var 5 yıllık evliyiz seni çok iyi anlıyorum bizde bu konu üzerine çok tartıştık sorunun bende olduğunu düşündüm sevmedigini istemediğini hersey aklıma geliyodu sonra terapiye gittik birlikte bir çok egzersiz denedik ama kendiliğinden hiç bir şekilde olmadı ara vermek çözüm olmuyo birlikte konuşarak stres yapmadan daha keyifli hale nasıl getirebiliriz deneyerek on hazırlık birazdaha uzaklaşarak çözüm olabilir bizde pisikologtta olmayabilir dünyanın sonu değil demisti artık takmıyoruz kabullendik bi kızımız var mutluysak tatmin oluyoruz kesinlikle takma birbirinizi yıpratmaktan başka bisi olmuyo

Merhaba bizde de bu sorun var 5 yıllık evliyiz seni çok iyi anlıyorum bizde bu konu üzerine çok tartıştık sorunun bende olduğunu düşündüm sevmedigini istemediğini hersey aklıma geliyodu sonra terapiye gittik birlikte bir çok egzersiz denedik ama kendiliğinden hiç bir şekilde olmadı ara vermek çözüm olmuyo birlikte konuşarak stres yapmadan daha keyifli hale nasıl getirebiliriz deneyerek on hazırlık birazdaha uzaklaşarak çözüm olabilir bizde pisikologtta olmayabilir dünyanın sonu değil demisti artık takmıyoruz kabullendik bi kızımız var mutluysak tatmin oluyoruz kesinlikle takma birbirinizi yıpratmaktan başka bisi olmuyo
Bu sorunu olup düzelenlerde var umudumu kaybetmek istemiyorum :(. Peki kızınız tedaviyle mi oldu

Çocuk olmayacağı için mi üzülüyorsunuz? Öyleyse illa içinize boşalmasına gerek yok😀 vajinanın dışına boşalıp sonra tekrar penisle spermi toplayıp geri girerse de oluyor. Ben öyle hamile kalmıştım 3.'ye🙈😂 vajinismus olanlar enjekte bile ediyor yani. Kısa süreli çözümler ama üzülmeyin dige söylüyorum.

Havayla temasta ölmediğinin kanıtı :D
Çocuk istemeyenlerin kesin bilmesi gereken bir şey bence. Kazalara kapı açar valla🤷‍♀️

Kızlar aileler de bilmiyor. Onlarda bizden çocuk bekliyor. Söyleyemiyorum da. Kendimiz aşmak istiyoruz. Çok moralim.bozuluyolar her ilişkiden sonra. Son çare buraya yazdım.belki bişey öğrenirim diye.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı sorun bizde de var bazen inan bu yüzden yanaşmak bile istemiyorum gene olmaz da kendini kötü hissederse falan diye bazen bir an geliyor oluyor sonraki 4-5 defa olmuyor niye böyle hiçbir fikrim yok çok yorucu bir süreç kimseye bir şey diyemiyorum aksine eşimi telkin ediyorum sürekli sizde durumlar nasıl :(

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz fakat eşim zevk aldığı halde uzun süre yaptığı halde boşalamiyor. Eliyle yaparsa kendi öyle boşalıyor. 2 kez doktora gitti ve bir problem çıkmadı. Vajinaya bosalamiyor . İnternetten araştırdım travmatik masturbasyon diye bişey varmış 30 gün yapmamak felan yazıyordu o olabilir mi acaba ? Gerçekten çok yıprandık çok üzülüyorum. Böyle sorunu olup çözen varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuk. 3 aydır böyle bu arada
merhabalar ayni sorun bizdede var, hayatinda hic cinsil iliskisinde gelmemis, neler yaptik olmadi, ilk baslarda bende kendimi suclu hissettim, hatta kendi psikolojim bile etkilendi ama hicbirisi ile alakasi yokmus. Bir kac cinsel terapist ile gorustuk, bir tanesi cinsel icerik izle su pozisyonu yapin vs dedi ama zaten bunu izliyor bunda sorun yok yada istekte, en son bi rpsikolog ile gorustuk olayin gercekten psikolojik oldugunu anlatti. Aslinda beni gectim onun simdiye kadarki butun guveni, cekingenligi buna dayaniyormus. En azindan deneyelim dedik, psikolog ile gorusmekten ne cikar zarari yok yarari var diye. Daha yolun cok basindayiz bakalim surec nasil olucak, nasil ilerliycek bu arada her zaman tedavi olumlu sonuclanmiyormu, cok nadir rastlaniyormus. Su anlik psikologun onerdigi cinsel icerikli birsey izleme ve masturbasyon da jel kullan.

Son düzenleme:
Eşin slkiyor sa kendini ondandir rahat olsun

Beni biliyorum nasil yapman iz gerektigini

psk.dan.edanur *+ mastürbasyon insanlarin bedenleri
kesfetmeleri, cinsel olarak neyin iyi hissettirdigini ve
orgazma nasil ulasacaklarint bulmalar icin önemli bir
cinsel aktivitedir. Dogru ve bilingli bir sekilde
yapildiginda bir zarar yoktur.
** Ancak mastürbasyon eylemi, dogru uygun ve bilingli
bir sekilde yapilmadiginda bazi olumsuz sonuglara yol
açabilir. Bunlardan ikisini sizlere kisaca açiklamaya
caliçacagim.
kontrolden çikmis bir mastürbasyon eylemi yani asir
derecede yapilan mastürbasyon kompulsif hale gelebilir
ve mastürbasyon bagimliligina neden olabilir.
Mastürbasyon, bir partnerle cinsel aktiviteyi
engellediginde, bir partnere tercih edildiginde veya
günlük yasam ve aktiviteleri engelleyecek ölçüde sik
yapildiginda mastürbasyon bagimliligindan söz
edilebilir. Bu durn cinsel yagami oldukça olumsuz
etkiler.
†+ Mastürbasyon yapiliginin yanlis ögrenilmesi veya
uygun sekilde yapilmamasi sonucunda "Travmatik
Mastürbasyon Sendromu" ile sonuçlanabilir. Bu da
kiginin bogalma suresinin bozulmasina, cinsel
birliktelikten haz alamamasina, orgazm sorunlarina,
erektil disfonkyon gib cinsel islev bozukluklarin