Bu sürekli olmuyor evlendigim iki ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Sonra çocuk çalışmalarına devam etim ara ara oluyor acaba sık sık ilişkiye girdik diyemi öyle oldu diye düşündüm ama iki günde bir iliskiye girdiğimiz vakitlerde oluyordu biz daha 5 aylık evliyiz acaba bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başladımboşalmama sorunu varsa eşinin doktora baktırsın
ona göre vitaminler verirler
hayırrrr sıkıntı yok o zamann ne demek istediğinizi şimdi anladımmBu sürekli olmuyor evlendigim iki ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Sonra çocuk çalışmalarına devam etim ara ara oluyor acaba sık sık ilişkiye girdik diyemi öyle oldu diye düşündüm ama iki günde bir iliskiye girdiğimiz vakitlerde oluyordu biz daha 5 aylık evliyiz acaba bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım
Anladım bende hamile kalmayı çok istiyorum değerlendiriyorum günleri mecburenhayırrrr sıkıntı yok o zamann ne demek istediğinizi şimdi anladımm
sık sık isteyince olmuyorr
biraz ara verin 4 günde bir olsun
işte çocuk istediğin için o olmuyorr onun için çalışıyorsun diye ilişki olmuyor oyüzdenAnladım bende hamile kalmayı çok istiyorum değerlendiriyorum günleri mecburen
Gebe kalmak için sık sık ilişkiye girmek işin büyüsünü bozuyor. Alışkanlıktan ötürü gün aşırı ilişki isteyen erkeklerde bile boşalma sorunu yaşanıyor. Hatta şunu da duydum: boşalmak için çabaladıklarında acı hissi de oluşuyormuş. Sık birliktelikten kaynaklanıyor sanırım.Anladım bende hamile kalmayı çok istiyorum değerlendiriyorum günleri mecburen
Canım bu tarz şeyler genelde psikolojik oluyor özellikle erkekler çocuk yapma sürecinden stresli oluyor üst üste de İlişki olunca o da etkiliyorHocam lütfen mesajımı görün lütfen Doktor bana letrozol ilacı verdi yumurtlamam için ayın 14 ultrasonda baktı yumurtlamisim 3 gün değerlendir dedi degirlendirdik 14.15. değerlendirdik 16 günü de eşimde o an boşalmama sorunu oldu ve evlendiginden beri ara ara bu boşalmama sorunu oluyor sizce bu gebeliğe bir sorunmudur ??
Doğru diyorsunuz içimi rahatlatıniz tskCanım bu tarz şeyler genelde psikolojik oluyor özellikle erkekler çocuk yapma sürecinden stresli oluyor üst üste de İlişki olunca o da etkiliyor
Gebe kalmak için sık sık ilişkiye girmek işin büyüsünü bozuyor. Alışkanlıktan ötürü gün aşırı ilişki isteyen erkeklerde bile boşalma sorunu yaşanıyor. Hatta şunu da duydum: boşalmak için çabaladıklarında acı hissi de oluşuyormuş. Sık birliktelikten kaynaklanıyor ssanırm
Bizde de oldu canım bebek yapma süreci çok sıkkntılı kaç kere test yaptırdık spermlerde mi sorun var diye ama hiç sorun çıkmıyordu psikolojikmiş meğer erkekler ister istemez kafasına takıyor bizim gibi değillerDoğru diyorsunuz içimi rahatlatıniz tsk
Gebe kaldınız demi sizde kimyasal gebelikten sonra gebe kalamadim daha benBizde de oldu canım bebek yapma süreci çok sıkkntılı kaç kere test yaptırdık spermlerde mi sorun var diye ama hiç sorun çıkmıyordu psikolojikmiş meğer erkekler ister istemez kafasına takıyor bizim gibi değiller
Aynen kafanıza takmamaya çalışın spor yapmak çok iyi geliyor bu AradaOzaman normal öyle olmasi
Deniyoruz hepsini gebe kalamayinca acaba gebe ondanmi kalamadim düşüncesine girdimEvet et sık sık görev gibi yapınca böyle şeyler olabilir. Çözümü de sizde. İlişkiyi ödev gibi yapmayın, giyinin süslenin baştan çıkarın. Mum yak müzik aç, baştan çıkarıcı konuşmalar yap. Hadi gidiyoruz bebek yapmaya desen olmaz tabi Değişik pozisyonlar deneyin.
56 kilodaym ondan daha fazla kilo kaybim olmasın diye yapmıyorum bu ay aslında uğraş buldum kafamdan silmiştim tamamen yine regil oldum bugün tabi çok çok üzüldümAynen kafanıza takmamaya çalışın spor yapmak çok iyi geliyor bu Arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?