• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanma davası açmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pismanim999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
55
2
1
Merhabalar 32 yaşındayım. Ankara da halkla ilişkiler ( anket) yapan bir kamu kuruluşun da çalışıyorum. 6 aydır iş yerinde evli ve çocuklu iş arkadaşım sürekli asılıyordu. ben yapma böyle sözler söyleme deyince ayıp evlisin evliyim dediğim de şaka yapıyorum diyordu. ben samimiyetine arkadaş olduğunu güvendiğimden pek ciddiye almıyor hatta salaklıklarına gülüyordum. elimi tutmaya çalıyor, sigarasını yaktırıyor, ben anlamadım ama beni taciz ediyormuş.. Eşim müfettiş denetimleri için ara ara şehir dışına gider, eşimin şehir dışında olduğunu bir gün ankete çıktığımız diğer arkadaşları bıraktık eşim evde yok bize gidelim mi dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim. seni deniyorum şaka yapıyorum dedi uzatmadım. eşim yine şehir dışında biz mahalle mahalle ev ev anket yapıyoruz. arkadaşım yine sıkıştırmaya başladı beni elini dizime attı vurdum, bir sigara yakıp ver dedi yakıp verdim. sokakta bir haneye anket için gidiyoruz bir kere elini tutayım söz bir daha bu konuları açmayacağım bir daha bunların şakasını bile yapmayacağım dedi bende tuttum elini ve kocam elinde çiçek görevden erken dönmüş sürpriz yapacak evlilik yıl dönümü için bütün bu olanları görmüş. bir kelime bile etmeden çekti gitti telefonunu değiştirmiş, 4 yaşında bir kızımız var. şaka olduğuna inandım dedim, şaka yapıyor dedim ama inanmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum. farkında değilsin adam ne dese gülüyordun seninde hoşuna gidiyor bu konuların şakası mı olur dedi gitti. bir kaç yalanımı daha yakalamıştı önceden şimdi ulaşamıyorum. maddi manevi benden üstün ailesi de zengin çocuğuda alacağım senin gibi bir kadınla büyümeyecek demiş kız kardeşine ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl lütfen.

Böyle şeyin şakası olmaz k. Bakmayın ama size benimde inanasım gelmedi. Siz eşinizi evli bi kadınla el ele gülerken görseniz ne düşünürdünüz acaba. Adam sizi taciz ediyo güya şakaya vurarak siz sigarasını yakıp ağzına veriyosunuz pes doğrusu. Yaşınızda küçük değilki cahilsiniz diyelim.

Böyle şeyin şakası olmaz k. Bakmayın ama size benimde inanasım gelmedi. Siz eşinizi evli bi kadınla el ele gülerken görseniz ne düşünürdünüz acaba. Adam sizi taciz ediyo güya şakaya vurarak siz sigarasını yakıp ağzına veriyosunuz pes doğrusu. Yaşınızda küçük değilki cahilsiniz diyelim.
gerçekten bir art niyet aramadım. uzun yıllardır beraber çalıştığım samimi olduğum arkadaşım beklemedim şaka yapıyor sandım . beklemediğim biri olduğundan ciddiye almadım hiçbir zaman

Bu konularda şaka olmaz bence, bi adamın sigarasını ne diye ben yakıp vereyim ki teklif ederse buyur çakmak der çakmak veririm en yakın arkadaşım bile olsa. Ben eşimi öyle bi şekilde görsem bu kadar tepkisiz de kalmazdım önce bi canına okur sonra boşardım sanırım. He bide bida şakasını yapmicam söz diye elimi tutacak, pardon hangi hadle 🤦🏻‍♀

konu fake değil , salaklık deyin aptallık deyin gerçekten samimi ve 5 yıldır aynı göreve gittiğim arkadaşım evli ve çcocuklu beklemedim şaka yapıyor sandım.sigara yakma el tutma olayına bende anlam veremiyorum nasıl bu kadar aptalım anlam veremiyorum

Konuya inanmadım eşiniz çiçekle döndü ve tam da sizin anket yaptığınız yere geldi öyle mi tam da dizilerdeki gibi 😂
iş yerine gitmiş, oradaki arkadaşlar görevde demiş, hangi mahallede görevde olduğumuzu sormuş söylemişler, bana da mesaj atıyordu zaten neredesin ne yapıyorsun diye bende söylemiştim. inanmıyorsanız takdir sizin. tşkler

eşim çekip gitti sonra düşününce hak verdim yoksa o ana kadar taciz edildiğimin farkında bile değildim.
Allah aşkına kaç yaşındasınız. Siz de diğer adamla flört etmişsiniz ki kocanızın bile dikkatini çekmiş yapmayın. Vicdan azabı duyuyorsanız onun cirpinmasiise bilemem. Not: umarım konu fakedir. Değilse daha kötü

konu fake değil , salaklık deyin aptallık deyin gerçekten samimi ve 5 yıldır aynı göreve gittiğim arkadaşım evli ve çcocuklu beklemedim şaka yapıyor sandım.sigara yakma el tutma olayına bende anlam veremiyorum nasıl bu kadar aptalım anlam veremiyorum
Kendini eşinin yerine koysana.. Yıllardr beraber çalışıyoruz şaka yapmştır dese ne dersin nasıl bir tepki verirsin ? Allah aşkına azıcık mantık.
Bir kere evli olduğu için bu davranışlarına kızar tepki gösterir birdaha yanyana gelmemeye çalışırım hadi kendime saygım yoksa onun karısına ve çocuğuna duyduğum saygıdan .. Karısı duysa görse arkadaşz şakaya inanır mı oda ? Lütfen biraz mantk lütfenn.. kendnize yapılmasını istemediğiniz şeyleri kimseye yapmayın

Boşuna demiyorlar bi devirde babana bile güvenmeyecen diye. Siz kendinizi bile bile ateşe atmışsınız. Eşiniz haklı böyle davranmakta bemce. Karşımdaki kac yıllık arkadaşım vs olsa bana öyle davranmaya hakkı olamaz. Tv'de o kadar şey izliyoruz.

Valla konu fake :kahve:
Haa değilse de inşallah dediği gibi kızınızı alır sizden, bence de sizle büyümesi pek sağlıklı değil :işsiz:

Bunu bir erkek yapsa, pislikk gavattt adiiii diye yaygaraya verirdikk ortalığıı .. Herneyse banane yaaa :kahve:
keşke fake olsaydı. bu konuyu açmamış olurdum. yada güler geçerdim. eşime defalarca yalan söyledim eşimden bir çok önemsiz detayı sakladım. eşimi arkadaşlarımla çekiştirdim ki bunlara erkeklerde dahil şuan çok pişmanım kıymetini bilemedim.

Merhabalar 32 yaşındayım. Ankara da halkla ilişkiler ( anket) yapan bir kamu kuruluşun da çalışıyorum. 6 aydır iş yerinde evli ve çocuklu iş arkadaşım sürekli asılıyordu. ben yapma böyle sözler söyleme deyince ayıp evlisin evliyim dediğim de şaka yapıyorum diyordu. ben samimiyetine arkadaş olduğunu güvendiğimden pek ciddiye almıyor hatta salaklıklarına gülüyordum. elimi tutmaya çalıyor, sigarasını yaktırıyor, ben anlamadım ama beni taciz ediyormuş.. Eşim müfettiş denetimleri için ara ara şehir dışına gider, eşimin şehir dışında olduğunu bir gün ankete çıktığımız diğer arkadaşları bıraktık eşim evde yok bize gidelim mi dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim. seni deniyorum şaka yapıyorum dedi uzatmadım. eşim yine şehir dışında biz mahalle mahalle ev ev anket yapıyoruz. arkadaşım yine sıkıştırmaya başladı beni elini dizime attı vurdum, bir sigara yakıp ver dedi yakıp verdim. sokakta bir haneye anket için gidiyoruz bir kere elini tutayım söz bir daha bu konuları açmayacağım bir daha bunların şakasını bile yapmayacağım dedi bende tuttum elini ve kocam elinde çiçek görevden erken dönmüş sürpriz yapacak evlilik yıl dönümü için bütün bu olanları görmüş. bir kelime bile etmeden çekti gitti telefonunu değiştirmiş, 4 yaşında bir kızımız var. şaka olduğuna inandım dedim, şaka yapıyor dedim ama inanmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum. farkında değilsin adam ne dese gülüyordun seninde hoşuna gidiyor bu konuların şakası mı olur dedi gitti. bir kaç yalanımı daha yakalamıştı önceden şimdi ulaşamıyorum. maddi manevi benden üstün ailesi de zengin çocuğuda alacağım senin gibi bir kadınla büyümeyecek demiş kız kardeşine ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl lütfen
Eşinizi aldatmışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X