• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanma davası açmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni eve davet etmiş ve sen konuşmaya arkadaşlık kurmaya devam etmişsin. Kuzum 30 küsür yaşında aklı başında kadınsın. Allah aşkına o noktadan sonra neyin şakası. En azından eşine bahsetmeliydin bu durumdan. Sokakta evli kadın iş arkadaşınla sohbet edip gülmek elbet doğal ama kahkahlaaşmak her dediğine gülmek el tutmak falan kabul edilir değil. Adam bide elinde çiçekle gelmiş çok üzüldüm ya. Ailesine bahsetmişmidir acaba durumdan. Anne babsınımı arasanız yani affedermi bilmem ama madem çok pişmansın için temiz o zaman peşini bırakma
ailesine geçinemiyoruz sorun bende anlaşamıyoruz demiş. görümceme kızımı ondan alacağım psikolojisi bozukmuş onun gibi biriyle büyümesini istemiyorum demiş sadece.

ailesine geçinemiyoruz sorun bende anlaşamıyoruz demiş. görümceme kızımı ondan alacağım psikolojisi bozukmuş onun gibi biriyle büyümesini istemiyorum demiş sadece.
ne güzel sizi kötülememiş ailesine karşı da. Siz bi karşısına çıkın güzelce anlatın kendinizi ortada çocuk var sonuçta

daha öncede iş yerinde başkasına oldu. eşine şikayet etti kadın ama adam eşiniz yanlış anlamış bacımızdır dedi işin içinden çıktı. iş arkadaşımız alıngan ve millete leke süren kadın ilan edildi ve tayin istedi. bu örnekte biraz beni yanlışa sevk etti. şaka mı ciddi mi ?evet gereksiz şaka aylarca devam etti ben salaklıklarına güldüm ama gerçekten eşimi aldatmadım.
mesele eşinizi aldatmanız konusunda yoğunlaşmıyor, benim de eşim bu şekilde davransa böyle birini hayatımda istemem. hoş bir durum değil. koca koca insanlar kendine yakışır şekilde davranmalı

ne güzel sizi kötülememiş ailesine karşı da. Siz bi karşısına çıkın güzelce anlatın kendinizi ortada çocuk var sonuçta
bir kere görüştük akli dengesi yerinde bir insanın helede çocuklu bir kadının bu kadar saf aptal olabileceğine inanmıyorum aklım almıyor dedi bir daha da görüşmedik

mesele eşinizi aldatmanız konusunda yoğunlaşmıyor, benim de eşim bu şekilde davransa böyle birini hayatımda istemem. hoş bir durum değil. koca koca insanlar kendine yakışır şekilde davranmalı
haklısınız , kötülük beklemedim. düşünmedim eşimle kavga ederdik gelir birde dertleşirdim. arkadaş sandım.

haksız demiyorum, pişmanım ama gönlümden aklımdan eşimden başka biri hiç geçmedi seviyorum eşimi ve ayrılmak istemiyorum.
yani bunun telafisi olurmu bilmem. Benim eşim yapsa affetmezdim. Daha önce de yanlışım oldu demişsiniz güveni zaten kırılmış zamanında birde üstüne bu olay. Eşinizi siz tanıyorsunuz affeder mi affetmez mi. Ne yapmanız lazım en iyi bilen sizsiniz.

Bi şekilde eşine ulaş ve haklılığını ispatlamaya çalış. Seven insan inanır. İnşallah eşin sana inanır. Hatta mahkeme de bile boşanmak ismedigini söylersen hakim boşamaz diye tahmin ediyorum.
Inşallah eşi inanmaz. Saka gibi konu gerçekten elin adamı sigarami yak diyecek elimi tut diyecek elini dizime atacak... O eli kırarlar kırar. Inşallah kocan seni boşarda ortada kalırsın

Geç bile kalmış eşiniz size dava açmakta. Yalan söylemeyi akıl edinen kişi evli erkekle sigara yakmanın, eli dize koymanın mı şaka olduğunu sanıyormuş?

hala yalan söylüyorsunuz. Önce kendinize dürüst olun kendi yalanlarınıza inanıyorsunuz bir de öyleymiş gibi anlatıyorsunuz. Komik...

eşinizin verilmiş sadakası varmış, Allah'ın sevgili kuluymuş da sizi absürd durumda yakalayıp "aşkım şakaydı" deyişinize maruz kalmamış. Gerçekten sinirlendim size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X