- Konu Sahibi pismanim999
Onun ilgisi sizin de hoşunuza gitmişaklımdan bir başkasını geçirmedim gerçekten şaka olduğuna inandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun ilgisi sizin de hoşunuza gitmişaklımdan bir başkasını geçirmedim gerçekten şaka olduğuna inandım.
Bu kadar saf olamazsınız. Adam ayaküstü sevişmeye kalksa şakaydı diyecek durumdasınız...aklımdan bir başkasını geçirmedim gerçekten şaka olduğuna inandım.
salaklıklarına güldüm, dalga geçtim kendimce şaka olduğu için yoksa olmazdı gerçektenOnun ilgisi sizin de hoşunuza gitmiş
defalarca kızdım, uzatma dedim, eşim duyar dedim hatta iş yerinde başka birine söyledim uyarsın diye sadece hareketkeleri çok aptaldı güldüm ne aklımdan ne gönlümden geçmedi kimse tüm samimiyetimle şaka olduğuna inandımŞaka mı pardon...?
Flörtün adı ne zamandan beri şaka olmuş?
Taa en başından o şakacı iş arkadaşına sert yüzünü göstermemiş olman çok manidar!
siz hiç mi hata yapmadınız?adam haklı %99 değil %100.
Bi şekilde eşine ulaş ve haklılığını ispatlamaya çalış. Seven insan inanır. İnşallah eşin sana inanır. Hatta mahkeme de bile boşanmak ismedigini söylersen hakim boşamaz diye tahmin ediyorum.defalarca kızdım, uzatma dedim, eşim duyar dedim hatta iş yerinde başka birine söyledim uyarsın diye sadece hareketkeleri çok aptaldı güldüm ne aklımdan ne gönlümden geçmedi kimse tüm samimiyetimle şaka olduğuna inandım
çocukken yaptım, ergenken yaptım, 30umu aştım evli barklı çocukluyum, başka hatalarım illa ki olur ama kadın-erkek ilişkilerinde artık hata deyip geçilecek bir durum değil yaşadıklarınız. baya flörtleşmişsiniz karşılık vermişsiniz şaka sandım deyip geçilecek basit bir durum değil. böyle mesafesiz laçka bir adamdan uzaklaşıp sert tavır sergilemektense kahkahalarla eşlik etmişsiniz duruma. aynısını eşiniz yapsa şaka dese inanacak mıydınız, hata dese affedecek miydiniz?siz hiç mi hata yapmadınız?
pardon da evli barklı kadınsınız el tutmalı neyin şakası bu. Az bile yapmış. Kocamı görsem o şekilde düşünemiyorum olacakları hayal dahi edemem. Ben de aynı şekilde. Benim eşim olsa o adamın ağzını burnunu kırardı orda. Birdaha da çıkmazdı karşıma. Aman yarabbi düşünmesi bile tüylerimi diken diken etti. yok anacım öyle bi cesaretim yok. Zaten eşin görmese bile mahallede kapı kapı geziyoruz diyosun tanıdık da görebilirdi. Eşinin kulağına illaki giderdi. Hatayı sınırları korumayarak yapmışsınız. Bana da açıkçası hoşunuza gitmiş o anlık yapmışsınız şimdi çok pişmansınız gibi geldi. Ve bence bu bi aldatmadır. Bi erkeğin elini tutmak evli bi kadın için şaka olamaz. Ya kendinizi kandırıyosunuz ya eşinizisalaklıklarına güldüm, dalga geçtim kendimce şaka olduğu için yoksa olmazdı gerçekten
gerçekten art niyet aramadım, tüm kalbimle söylüyorum şaka olduğuna inandım. ciddi olarak algılasam ve art niyetle yapsaydım 3-4 ay devam etti bu cıvık şakalar gönlümden aklımdan geçirsem daha ileri giderdi. eve davet etti gitmedim kızdım 1 hafta durdu sonra yine şaka devam ettipardon da evli barklı kadınsınız el tutmalı neyin şakası bu. Az bile yapmış. Kocamı görsem o şekilde düşünemiyorum olacakları hayal dahi edemem. Ben de aynı şekilde. Benim eşim olsa o adamın ağzını burnunu kırardı orda. Birdaha da çıkmazdı karşıma. Aman yarabbi düşünmesi bile tüylerimi diken diken etti. yok anacım öyle bi cesaretim yok. Zaten eşin görmese bile mahallede kapı kapı geziyoruz diyosun tanıdık da görebilirdi. Eşinin kulağına illaki giderdi. Hatayı sınırları korumayarak yapmışsınız. Bana da açıkçası hoşunuza gitmiş o anlık yapmışsınız şimdi çok pişmansınız gibi geldi. Ve bence bu bi aldatmadır. Bi erkeğin elini tutmak evli bi kadın için şaka olamaz. Ya kendinizi kandırıyosunuz ya eşinizi
adam eve kadar davet ediyor karım yok diyor, siz hala art niyet aramadım diyorsunuz, o zaman ne diyelim Allah zihin açıklığı versingerçekten art niyet aramadım, tüm kalbimle söylüyorum şaka olduğuna inandım. ciddi olarak algılasam ve art niyetle yapsaydım 3-4 ay devam etti bu cıvık şakalar gönlümden aklımdan geçirsem daha ileri giderdi. eve davet etti gitmedim kızdım 1 hafta durdu sonra yine şaka devam etti
haklısınız gerçekten haklısınız şuan bende düşünüyorum aptallık, nasıl oldu anlamadım ama kötü bir şey yapmadım olmasına da müsaade etmemadam eve kadar davet ediyor karım yok diyor, siz hala art niyet aramadım diyorsunuz, o zaman ne diyelim Allah zihin açıklığı versin
seni eve davet etmiş ve sen konuşmaya arkadaşlık kurmaya devam etmişsin. Kuzum 30 küsür yaşında aklı başında kadınsın. Allah aşkına o noktadan sonra neyin şakası. En azından eşine bahsetmeliydin bu durumdan. Sokakta evli kadın iş arkadaşınla sohbet edip gülmek elbet doğal ama kahkahlaaşmak her dediğine gülmek el tutmak falan kabul edilir değil. Adam bide elinde çiçekle gelmiş çok üzüldüm ya. Ailesine bahsetmişmidir acaba durumdan. Anne babsınımı arasanız yani affedermi bilmem ama madem çok pişmansın için temiz o zaman peşini bırakmagerçekten art niyet aramadım, tüm kalbimle söylüyorum şaka olduğuna inandım. ciddi olarak algılasam ve art niyetle yapsaydım 3-4 ay devam etti bu cıvık şakalar gönlümden aklımdan geçirsem daha ileri giderdi. eve davet etti gitmedim kızdım 1 hafta durdu sonra yine şaka devam etti
Adamın farklı niyetle yaklaştığı bariz belli, bir de başka birine değil de size böyle davranması sizi fazla rahat gördüğünden kaynaklanıyor.gerçekten art niyet aramadım, tüm kalbimle söylüyorum şaka olduğuna inandım. ciddi olarak algılasam ve art niyetle yapsaydım 3-4 ay devam etti bu cıvık şakalar gönlümden aklımdan geçirsem daha ileri giderdi. eve davet etti gitmedim kızdım 1 hafta durdu sonra yine şaka devam etti
daha öncede iş yerinde başkasına oldu. eşine şikayet etti kadın ama adam eşiniz yanlış anlamış bacımızdır dedi işin içinden çıktı. iş arkadaşımız alıngan ve millete leke süren kadın ilan edildi ve tayin istedi. bu örnekte biraz beni yanlışa sevk etti. şaka mı ciddi mi ?evet gereksiz şaka aylarca devam etti ben salaklıklarına güldüm ama gerçekten eşimi aldatmadım.adam eve kadar davet ediyor karım yok diyor, siz hala art niyet aramadım diyorsunuz, o zaman ne diyelim Allah zihin açıklığı versin
daha öncede iş yerinde başkasına oldu. eşine şikayet etti kadın ama adam eşiniz yanlış anlamış bacımızdır dedi işin içinden çıktı. iş arkadaşımız alıngan ve millete leke süren kadın ilan edildi ve tayin istedi. bu örnekte biraz beni yanlışa sevk etti. şaka mı ciddi mi ?evet gereksiz şaka aylarca devam etti ben salaklıklarına güldüm ama gerçekten eşimi aldatmadım.Adamın farklı niyetle yaklaştığı bariz belli, bir de başka birine değil de size böyle davranması sizi fazla rahat gördüğünden kaynaklanıyor.