esim bosanmak istiyor ben istemiyorum

Ailesinden zaten hayir yok ama. Belki bir din adami fayda edebilirdi diue dusundum

Dayanmak cok zor bu aciya. Umitlerim vardi benim. Nasil kiyiyorlar bana. Tabi erkek evladi olunca topluma gore sorun degil ayrilmasi. Kendimden cok sevdim onu

Ailesinden zaten hayir yok ama. Belki bir din adami fayda edebilirdi diue dusundum

Bence yarın bir terapistten randevu al,
emin ol çok iyi gelecek rahatlayacaksın .
Sonrada bir düşün ortak arkadaşlarınız, eşinin seni seven bir akrabası
amca, dayı, hala, teyze gibi ...
Kim sana eşinle iletişime geçmek için aracı olur _?

Bunlari keske bu asamaya gelmeden önce düsünseydiniz... Kavgalarda altta kalmayip hep ayni seyler üzerine tartisip simdi adam resti cekince eteklerin tutusmasi pek bi ise yaramaz... Ayrica erkekler kadinlar gibide bakmiyorlar bosanmaya, kadin yuvamdir cocugumdut deyip bicok seyi göze alip devam edebiliyor ama erkekler daha kolay kestirip atabiliyorlar... Alti aylik bi evlilikte defalarca bosanmaktan bahsederseniz lackalasir tabii ki, ayrica sizi artik ciddiye almaz... Aklina koyduysa ve körkütük asik degilse, araya kim girerse girsin kurtaramazsiniz... Herzaman gururlu olmak gerekmez ama fazlada ödün vermemek gerekir, zira gurursuz bi kadinida genelde tercih etmezler erkekler, dik duran ve kararlarini uygulayanlardan etkilenirler...

Ailesi bile araci olmak istemiyorsa akrabalari da karismaz bence. Ve onlarla irtibatim yok yani akrabalariyla. Umudum bir din adamini bir hocayi devreye sokmak

Anladığım kadarıyla adam zaten beni terk etmez rahatlığıyla iyice bunaltmışsın eşini,ailesi de ailesi diye...adam sonunda pes edip gitmiş,onu gerçekten kaybettiğini anladığın için şu an pişmanlıklar yaşıyorsun,ama halen ailesi doldurdu ailesi şöyle böyle diyorsun...bazen fazla kavga törpü gibidir.seviyor diyorsun ama bence sen onun sevgisini her kavgada törbüleye törpüleye bitirmişsin.seven adam gitmezdi.demekki senin düzeleceğini düşünmüyor,ailesi de oğullarını mutsuz görmüş,ne yapsınlar bekliyorsun.bir bayan evi terk edip aile desteklemeseydi neler söylerdik...bence artık onun ailesini suçlamayı bırak.oturup son kez konuşun,olmaz diye diretiyorsa sen de fazla üsteleme,hayırlısını dile

Dayanmak cok zor bu aciya. Umitlerim vardi benim. Nasil kiyiyorlar bana. Tabi erkek evladi olunca topluma gore sorun degil ayrilmasi. Kendimden cok sevdim onu
Işte sorun burda "kendimden çok sevdim" diyorsunuz. Bu yüzden gururunuzu ayaklar altına aldınız, kimse boşanmak için evlenmez ki, herkes bi umitle evlendi. Ama bak toplumumuzda o kadar çok boşanma olayı varki, siz dimdik durdukça güçlü oldukça kimse size "boşanmış bu yeeaa" diyemez. Şimdi cok seviyorsunuz ama ilerde nefret bile etmiyceksiniz. Size bunları yaşatmaya hakkı yoktu, güçlü olun

Ailesinden umut bekleme bence evet aranizi duzeltmek icin adim atsalar ii olur ama atmak zorunda degiller.Evlilik kurumunun anlamini onemini esiniz bilip ona gore davranmasi gerekir.Cocuk oyuncagi degil ki bu is.Esin kac yasinda ?

Amin Allah bizi ayirmasin. Kalbini yumusatsin. Yirmi ikiyim ben
Peki şimdi kayınvaldie eşini doldurdu ve sen bu konulardaki rahatsızlığını ona soyledin mi annesini oğluna şikayet ettin mi canım erkekler böyle durumda hemen annelerinin tatafına geçerler bu bir gerçek sen saf ayağına yatıp bu durumu eşinin gozune sokmaya çalışsaydın keşke o gorseydi bir çok şeyi başta bende bu yüzden çok şeyler anlattım eşime sora bi baktım beni atıyo annesini tutuyo ama ben haklıyım o oğlunu dolduruyo sora aptal ayağına yattım hiç.bişi demedim tartışma esnasında sustum hep sabır çektim kayınvalideme ole bir mesafe koydum ki şimdi o benle iyi olmaya çalışıyo biz bir binadayız bide

Amin Allah bizi ayirmasin. Kalbini yumusatsin. Yirmi ikiyim ben
Sen bu durumu hemen ailene anlat ciddiyetinin farkına varsınlar ve arkanda dursunlar seni sahipsiz sanmasın kimse onun ailesi varsa seninde ailen var tek değilsin

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
" O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,
Senin O'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak...

Can YÜCEL

Ailesi neden istemiyor sizi? Neden ayrilmanizi uygun görüyorlar?
Onlarla problem yasadin mi?

Iste ben saf ayagina yatmadim. Soyledim hep simdiye kadar esime.

Ailesi neden istemiyor sizi? Neden ayrilmanizi uygun görüyorlar?
Onlarla problem yasadin mi?
Onlar karistiklarinda bize sorun yasiyorduk. Ama benim ve onlarin arasinda kotuluk gecmedi aslinda. Yani kavga falan. O kadar kotu degildi aramiz. Gidip geliyorduk falan iyidik

Onlar karistiklarinda bize sorun yasiyorduk. Ama benim ve onlarin arasinda kotuluk gecmedi aslinda. Yani kavga falan. O kadar kotu degildi aramiz. Gidip geliyorduk falan iyidik

onlar saman altından su yürütür oğullarına yok yavrum yok sütüm bilmem ne
ailesiyle ilgili hiç kötü yorum yapmıycan seni kırdıkları yada üzdükleri zaman
annen öyle bişey yapmazdı ama çok kırıldım falan diycen
biraz naz niyazlı söylüycen
illede barışmak istiyorsan git tut kolundan çı kar bence dışarı erkekler
biraz küttür bu konularda onlar için hemen biter 2 gün sonra pişman olur

Ya iste. Ben de karsisina cikmak istiyorum. Cok inatci ama. Bidaha deneyelim bir sans daha verelim demek istiyorum. Zorluklara katlanamiyor. Ya baskalari neler neler yasiyor. Bunlar bisi gormemis daha. Ama bana da yazik ya.

Annesi cok sinsi kadin. Butun yillarin tecrubesiyle o kazaniyor ben kaybediyorum. Ben toyum daha kabul ediyorum. Sinsi davranamadim. Davransaydim yapabilseydim su an bu durumda olmazdim.

6 aylık evlilikte olmaması-yapılmaması gereken herşeyi karşılıklı yapmışsınız ne yazık ki;
evet flört dönemine benzemiyor. Aynı "çatı"da yaşayınca yeni yeni tekrar öğreniyorsun eşinin huyunu suyunu..

• evde olan evde kalır
  • boşanma kelimesi dile en son raddede getirilir.
  • aileler karıştırılmaz.
siz en önemli hususları gerçekleştirmiş hatta ailelere gitmişsiniz her kavgada..
bu evlilik artık evcilik oyununa dönmüş ne yazık ki..
bir kere boşanma denir iki kere denir ... her kavgada o kelime dile gelirse eeee artık icraati görelim der insan ve eşin de bunu yapmış..
6 ayda bu kadar yıpranma ve aileleri bunaltma doldurma olmamalıydı.

Eşin ve ailesi şimdiden set örmüş sen niye gururunu iki paralık ediyorsun?

Gerçekten sevdiğin için mi yoksa gerçekten o dile getirilen boşanma sözü reele döküleceği için mi..

O dile getiriyordu aslinda. Kusuyorduk barisiyorduk yine. Cok iyi oluyordu aramiz. Genelde ailelere gidileceginde veya gidildiginde sorun olusuyordu. Kucuk ama tartisacak kadar yeterli. Yuvami kurtarmak istiyorum seviyorum. Madem bir kere evlendim ayrilmayayim istiyorum. Sonraki nasil olur bilemem ki. Hem ben ondan baskasini istemiyorum. Bir baska el bana dokunsun istemiyorum. O kadar abartti ki artik anlatamam. Ailesinin etkisi altinda kaldi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…