Ailesinden zaten hayir yok ama. Belki bir din adami fayda edebilirdi diue dusundumÇok haklısın canım hiç kimse boşanmak için evlenmez zaten .
Ama boşanmakta dünyanın sonu değil .
Burada boşanan ve sonra çok mutlu olan bir sürü arkadaşımız var .
Önce bunu aklına koy .
Ben senin bir terapiste gitmeni öneriyorum en başta .
Akli salim düşünemiyorsun şuan çok belli .
Barışma durumuzda biri aracı olursa kolaylaşır gibi yok mu öyle birileri ?
Dayanmak cok zor bu aciya. Umitlerim vardi benim. Nasil kiyiyorlar bana. Tabi erkek evladi olunca topluma gore sorun degil ayrilmasi. Kendimden cok sevdim onuInanın anlıyorum, çok çok çok zor bi durum. Kıyamadım şimdi size. Yapmayın nolur kendinize gelin, silkelenin önce. Sabah acıyla değil de, bugün mutlu olucam diyerek uyanın. Kendinize hobi edinin birşeyler yapın. Şu an ondan başka bişey dusunemiyosunuz biliyorum. Ama yapmayın lütfen güçlü olun, nefes alamıycak kalp daralacak kadar kendinize bu eziyeti yapmayın. Ona sevginiz kadar kendinize saygınız da olsun
Ailesinden zaten hayir yok ama. Belki bir din adami fayda edebilirdi diue dusundum
Ailesi bile araci olmak istemiyorsa akrabalari da karismaz bence. Ve onlarla irtibatim yok yani akrabalariyla. Umudum bir din adamini bir hocayi devreye sokmakBence yarın bir terapistten randevu al,
emin ol çok iyi gelecek rahatlayacaksın .
Sonrada bir düşün ortak arkadaşlarınız, eşinin seni seven bir akrabası
amca, dayı, hala, teyze gibi ...
Kim sana eşinle iletişime geçmek için aracı olur _?
Işte sorun burda "kendimden çok sevdim" diyorsunuz. Bu yüzden gururunuzu ayaklar altına aldınız, kimse boşanmak için evlenmez ki, herkes bi umitle evlendi. Ama bak toplumumuzda o kadar çok boşanma olayı varki, siz dimdik durdukça güçlü oldukça kimse size "boşanmış bu yeeaa" diyemez. Şimdi cok seviyorsunuz ama ilerde nefret bile etmiyceksiniz. Size bunları yaşatmaya hakkı yoktu, güçlü olunDayanmak cok zor bu aciya. Umitlerim vardi benim. Nasil kiyiyorlar bana. Tabi erkek evladi olunca topluma gore sorun degil ayrilmasi. Kendimden cok sevdim onu
Peki şimdi kayınvaldie eşini doldurdu ve sen bu konulardaki rahatsızlığını ona soyledin mi annesini oğluna şikayet ettin mi canım erkekler böyle durumda hemen annelerinin tatafına geçerler bu bir gerçek sen saf ayağına yatıp bu durumu eşinin gozune sokmaya çalışsaydın keşke o gorseydi bir çok şeyi başta bende bu yüzden çok şeyler anlattım eşime sora bi baktım beni atıyo annesini tutuyo ama ben haklıyım o oğlunu dolduruyo sora aptal ayağına yattım hiç.bişi demedim tartışma esnasında sustum hep sabır çektim kayınvalideme ole bir mesafe koydum ki şimdi o benle iyi olmaya çalışıyo biz bir binadayız bideAmin Allah bizi ayirmasin. Kalbini yumusatsin. Yirmi ikiyim ben
Peki şimdi kayınvaldie eşini doldurdu ve sen bu konulardaki rahatsızlığını ona soyledin mi annesini oğluna şikayet ettin mi canım erkekler böyle durumda hemen annelerinin tatafına geçerler bu bir gerçek sen saf ayağına yatıp bu durumu eşinin gozune sokmaya çalışsaydın keşke o gorseydi bir çok şeyi başta bende bu yüzden çok şeyler anlattım eşime sora bi baktım beni atıyo annesini tutuyo ama ben haklıyım o oğlunu dolduruyo sora aptal ayağına yattım hiç.bişi demedim tartışma esnasında sustum hep sabır çektim kayınvalideme ole bir mesafe koydum ki şimdi o benle iyi olmaya çalışıyo biz bir binadayız bide
Sen bu durumu hemen ailene anlat ciddiyetinin farkına varsınlar ve arkanda dursunlar seni sahipsiz sanmasın kimse onun ailesi varsa seninde ailen var tek değilsinAmin Allah bizi ayirmasin. Kalbini yumusatsin. Yirmi ikiyim ben
Dayanmak cok zor bu aciya. Umitlerim vardi benim. Nasil kiyiyorlar bana. Tabi erkek evladi olunca topluma gore sorun degil ayrilmasi. Kendimden cok sevdim onu
Iste ben saf ayagina yatmadim. Soyledim hep simdiye kadar esime.Peki şimdi kayınvaldie eşini doldurdu ve sen bu konulardaki rahatsızlığını ona soyledin mi annesini oğluna şikayet ettin mi canım erkekler böyle durumda hemen annelerinin tatafına geçerler bu bir gerçek sen saf ayağına yatıp bu durumu eşinin gozune sokmaya çalışsaydın keşke o gorseydi bir çok şeyi başta bende bu yüzden çok şeyler anlattım eşime sora bi baktım beni atıyo annesini tutuyo ama ben haklıyım o oğlunu dolduruyo sora aptal ayağına yattım hiç.bişi demedim tartışma esnasında sustum hep sabır çektim kayınvalideme ole bir mesafe koydum ki şimdi o benle iyi olmaya çalışıyo biz bir binadayız bide
Onlar karistiklarinda bize sorun yasiyorduk. Ama benim ve onlarin arasinda kotuluk gecmedi aslinda. Yani kavga falan. O kadar kotu degildi aramiz. Gidip geliyorduk falan iyidikAilesi neden istemiyor sizi? Neden ayrilmanizi uygun görüyorlar?
Onlarla problem yasadin mi?
Onlar karistiklarinda bize sorun yasiyorduk. Ama benim ve onlarin arasinda kotuluk gecmedi aslinda. Yani kavga falan. O kadar kotu degildi aramiz. Gidip geliyorduk falan iyidik
Ya iste. Ben de karsisina cikmak istiyorum. Cok inatci ama. Bidaha deneyelim bir sans daha verelim demek istiyorum. Zorluklara katlanamiyor. Ya baskalari neler neler yasiyor. Bunlar bisi gormemis daha. Ama bana da yazik ya.onlar saman altından su yürütür oğullarına yok yavrum yok sütüm bilmem ne
ailesiyle ilgili hiç kötü yorum yapmıycan seni kırdıkları yada üzdükleri zaman
annen öyle bişey yapmazdı ama çok kırıldım falan diycen
biraz naz niyazlı söylüycen
illede barışmak istiyorsan git tut kolundan çı kar bence dışarı erkekler
biraz küttür bu konularda onlar için hemen biter 2 gün sonra pişman olur
Annesi cok sinsi kadin. Butun yillarin tecrubesiyle o kazaniyor ben kaybediyorum. Ben toyum daha kabul ediyorum. Sinsi davranamadim. Davransaydim yapabilseydim su an bu durumda olmazdim.onlar saman altından su yürütür oğullarına yok yavrum yok sütüm bilmem ne
ailesiyle ilgili hiç kötü yorum yapmıycan seni kırdıkları yada üzdükleri zaman
annen öyle bişey yapmazdı ama çok kırıldım falan diycen
biraz naz niyazlı söylüycen
illede barışmak istiyorsan git tut kolundan çı kar bence dışarı erkekler
biraz küttür bu konularda onlar için hemen biter 2 gün sonra pişman olur
O dile getiriyordu aslinda. Kusuyorduk barisiyorduk yine. Cok iyi oluyordu aramiz. Genelde ailelere gidileceginde veya gidildiginde sorun olusuyordu. Kucuk ama tartisacak kadar yeterli. Yuvami kurtarmak istiyorum seviyorum. Madem bir kere evlendim ayrilmayayim istiyorum. Sonraki nasil olur bilemem ki. Hem ben ondan baskasini istemiyorum. Bir baska el bana dokunsun istemiyorum. O kadar abartti ki artik anlatamam. Ailesinin etkisi altinda kaldi biliyorum.6 aylık evlilikte olmaması-yapılmaması gereken herşeyi karşılıklı yapmışsınız ne yazık ki;
evet flört dönemine benzemiyor. Aynı "çatı"da yaşayınca yeni yeni tekrar öğreniyorsun eşinin huyunu suyunu..
siz en önemli hususları gerçekleştirmiş hatta ailelere gitmişsiniz her kavgada..
- evde olan evde kalır
- boşanma kelimesi dile en son raddede getirilir.
- aileler karıştırılmaz.
bu evlilik artık evcilik oyununa dönmüş ne yazık ki..
bir kere boşanma denir iki kere denir ... her kavgada o kelime dile gelirse eeee artık icraati görelim der insan ve eşin de bunu yapmış..
6 ayda bu kadar yıpranma ve aileleri bunaltma doldurma olmamalıydı.
Eşin ve ailesi şimdiden set örmüş sen niye gururunu iki paralık ediyorsun?
Gerçekten sevdiğin için mi yoksa gerçekten o dile getirilen boşanma sözü reele döküleceği için mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?