• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Hocam böyle bi şeyle ayrılmak zorumagidiyor ben kendimden eminim anlatamıyorum kendimi dinlemiyor
Tam olarak böyle bir şeyle ayrılır insan.

Birine ben yapmadım dediğiniz halde güvenmiyorsa bu yeterlidir.

Kaldı ki benim için bekaret ve iki damla kan kaygısı taşıyan biri olması da ayrılık sebebi.

Doktora da yazıklar olsun.

Elastikiyetine kadar anlatıp kan gelmek zorunda değil diyemedi mi? Muhtemelen egzersiz sırasında açılma olmuştur diyemedi mi?

Nasıl eş olmadan kendi kendinize egzersiz yapabildiniz ki?

Vajinaya bir şey girmesi fikri çok korkunç olduğu için vajinismus oluyoruz.

Kendi kendinize yapabilmeniz cesaret ama bu adamla evliyken bunu yapmanız doğru olmamış.

Tam olarak böyle bir şeyle ayrılır insan.

Birine ben yapmadım dediğiniz halde güvenmiyorsa bu yeterlidir.

Kaldı ki benim için bekaret ve iki damla kan kaygısı taşıyan biri olması da ayrılık sebebi.

Doktora da yazıklar olsun.

Elastikiyetine kadar anlatıp kan gelmek zorunda değil diyemedi mi? Muhtemelen egzersiz sırasında açılma olmuştur diyemedi mi?

Nasıl eş olmadan kendi kendinize egzersiz yapabildiniz ki?

Vajinaya bir şey girmesi fikri çok korkunç olduğu için vajinismus oluyoruz.

Kendi kendinize yapabilmeniz cesaret ama bu adamla evliyken bunu yapmanız doğru olmamış.
Ben yaparken yanımdaydı her hangi bir kanamam olmadı sanırım esneklikten dolayı ama dün doktor zar yırtılmış diyince çıldırdı nasıl o egzersizleri kan gelmedi diye

Dün de doktor açıklamaya çalıştı ama anlamadı bugün ben doktora yazdım gelin iki doktor muayene edelim dedi
Ailesinden akıl almıştır. Kaç yıl daha bunu bekleyeceksin diye bi ton doldurmuşlardır.

Hocam egzersizleri yaparken eşim yanımdaydı herhangi bir kanamam olmadı dün doktor zar bozulmuş diyince eşim delirdi kan gelmedi diye
Doktor niye zar üzerine böyle bir bilgi verdi? Ben yalnız gittiğimde bile bu detaylara girmedik. Siz veya eşiniz mi sordu bu soruyu?

Doktor niye zar üzerine böyle bir bilgi verdi? Ben yalnız gittiğimde bile bu detaylara girmedik. Siz veya eşiniz mi sordu bu soruyu?
Hayır biz sormadan muayene sırasında söyledi başka doktora mı gitmeliyim acaba bilmiyorum gene onarandevu aldım

Gururunuza yediremeseniz, kocanızın ağzına eder. S.ktiri cekerdiniz. Kusura bakmayın ama siz de gurur falan yok. Üstünde tepiniyorsunuz gururunuzun.Hala doktor peşinde koşarak. Namusuna dil uzatan birini ikna edeyim de aman bosanmayayim diyen birine çok üzülmeyeceğim.

Ailesi öğrendi çok utanıyorum beni çok yanlış bilecekler pazartesi günü gene doktora gidip kontrol ettireceğim
Ailesine gidip iliskiye giremiyoruz ama kanaması olmadı, bakire degil baskasiyla yatmis diye mi anlatmis?
Siz özel hayatiniz bu kadar ayaga düşmüşken, aileyle bu kadar yuzgoz olmusken hala kontrol ettirme pesinde misiniz?
Gercekten inanılmaz.

Kontrole kayinvalidenizle kayinpederinizi de goturun bari beraberinizde.

Hayır biz sormadan muayene sırasında söyledi başka doktora mı gitmeliyim acaba bilmiyorum gene onarandevu aldım
Boş boğazlık olmuş yani. Sorulmadığı halde niye bunu söylüyor ki. Sonra durumu kurtarmak için çabalamış ama sizin tek hücreli kocanızın içine şüpheyi sokmuş

Ve biz doktora bu vajinusmusu çözelim ve çocuk sahibi olalım diye gitmiştik konu nerelere gitti

Maddi durumunuz çok mu sıkıntılı? Bu kadar büyük bir saygısızlığı kabul ediyorsunuz bir de kendinizi ispatlamaya mı çalışacaksınız daha fazla?
Ben çalışıyorum maddi durumum sıkıntılı değil aksine destek de oldum bu zamana kadar ama şuan ne gidecek yerim var ne başka bişeyim eşimin ailesi yardımcı oluyor dünden beri

Ben çalışıyorum maddi durumum sıkıntılı değil aksine destek de oldum bu zamana kadar ama şuan ne gidecek yerim var ne başka bişeyim eşimin ailesi yardımcı oluyor dünden beri
Evden onun gitmesi gerekiyor zaten. Bir avukatla görüşüp dava açın.

Evet yeni öğrendi ve ben onlarda kaldım çünkü eşim yüzüme bakmıyor
Bu kadar ortaya saçıldı bu iş madem hep beraber doktora gidin. Adamda gram akıl yok. Yarın kendisi unutsa millet unutmıcak önüne gelip duracak bu saçmalığı.

Back
X