- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi anonimbirvajinusmus
Benim eşim böyle bi insan değildi inanın bana kafayı yemek üzereyim çok şaşkınım çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salak mı bu adam doktor da demedi mi herkesten kan gelmez diye! Benim de gelmedi kan ben de bekliyorum oluk oluk kan gelecek. Millet hep yok çarşaf serdik yok saatlerce kanadım hikayeleri anlattığı için. Bir kaç arkadaşımda da aynısı olmuş kan gelmemiş ya da bir iki damla gelen var ama eşim bana sormadı bile bekareti umursayan biri değildi zaten gerçekten çok cahil bir adam ila evlenmişsin üzüldümHocam egzersizleri yaparken eşim yanımdaydı herhangi bir kanamam olmadı dün doktor zar bozulmuş diyince eşim delirdi kan gelmedi diye
Siz utanacak bir şey yapmamışsınız ki niye insanlar yüzüne bakamıyorsunuz? Eşinize bir şey ispat etmek zorunda da değilsiniz, bence böyle biriyle birlikte olmaktansa boşanmak daha iyi, boşanın kurtulun.Bilmiyorum çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ne yapacağımı bilmeden oturuyorum ağlıyorum başka elimden hiç bişey gelmiyor kendi evime gitmeye bile çekiniyorum insanların yüzüne bakamıyorum
Siz utanacak bir şey yapmamışsınız ki niye insanlar yüzüne bakamıyorsunuz? Eşinize bir şey ispat etmek zorunda da değilsiniz, bence böyle biriyle birlikte olmaktansa boşanmak daha iyi, boşanın kurtulun.
Bilmiyorum böyle bi şeyi büyüklerin bilmesi beni çok utandırıyor eşimin buna inanmaması beni çok yıpratıyor iki elim kolum bağlı çok kötü bi his çok yıpratıcı bi his çok değişik bi acıymış buSiz utanacak bir şey yapmamışsınız ki niye insanlar yüzüne bakamıyorsunuz? Eşinize bir şey ispat etmek zorunda da değilsiniz, bence böyle biriyle birlikte olmaktansa boşanmak daha iyi, boşanın kurtulun.
Mal doktora neden zar bozuldu dediniz diye sor. Aptalın teki. Başka doktora önce kendin git durumu anlat sonra salak kocanı al yanına. Kvlerde niye kalıyorsun evine gitseneTek istediğim mutlu bir yuvam olmasıydı sırf bu sıkıntıyı atlatalım diye gitmiştik doktora ama bambaşka şeyler oldu
Gidemiyorum eşim istemiyor bağırıp çağırıyorMal doktora neden zar bozuldu dediniz diye sor. Aptalın teki. Başka doktora önce kendin git durumu anlat sonra salak kocanı al yanına. Kvlerde niye kalıyorsun evine gitsene
Kendisi gitsin yahu istemiyorsa? Dönsün anasının evine? Dik dur biraz suçlu gibi ne ezilip buzuluyorsun. Böyle olursan daha fazla üste çıkar.Gidemiyorum eşim istemiyor bağırıp çağırıyor
Git uzaklaştırma al. Evden o gidecek.Gidemiyorum eşim istemiyor bağırıp çağırıyor
Gidemiyorum eşim istemiyor bağırıp çağırıyor
Böyle pasif pasif suçlu psikolojisinde çaresiz gibi durma karşısında. Çeker kenara alır karşıma bana baksana sen 4 yıldır hayatımdasın sen beni neyle itham ediyorsun karaktersiz boşanıyorum senden hadi güle güle derdim. yapmayın bunu kendinize lütfen ne bu ahlanmalar vahlanmalar yaptığı şey kabul edilir gibi değil biraz kendinize saygınız olsunÜzerimde ki şoku atlatamıyorum elim kolum bağlı duruyorum şuan dün ne yaşadım ne oldu ne bitti hatırlamıyorum ruh gibiydim bugün daha iyi olunca biraz savunma fırsatım oldu kendimi ama dinlemedi tabi dik durmaya çalışıyorum ama duramıyorum gibi
İyi niyetli olsa dahi sadece olayları soğutur, oğlunu da düşünür, böyle yaptı diye atacak değil oğlunu.Siz çok ezik davranıyorsunuz. Kimsesizim falan diyerek kendinizi bu çaresizliğe alıştırıyorsunuz. Hatalı olduğunuz hiçbir şey yokken evden atılmışsınız, bunlar mahkemede lehinize olacak konular. Kayınvalideniz sizi manipüle etmekten başka bir işe yaramaz, kucak açtığını falan sanmayın.
Herhangi bir kanamam olmadı yemin ederim daha önce ilişkiye de girmedim ilk defa benimle doktora geldi
Ben ilkkez bu sitede birine bosan dedim. Çünkü burda böylesine hassas bir konuda ve doktorların açıklamalarına rağmen inanmıyor sizi yapmadiginiz bir şeyle suçluyor. Herşey çok yeni, çok saskinsiniz ve uzgunsunuz. Birkaç gün zaman tanıyın kendinize. Duygular bir sakinlessin, o zaman süreç de netleşir. Allah'a teslim olun çıkış yolu gösterirÜzerimde ki şoku atlatamıyorum elim kolum bağlı duruyorum şuan dün ne yaşadım ne oldu ne bitti hatırlamıyorum ruh gibiydim bugün daha iyi olunca biraz savunma fırsatım oldu kendimi ama dinlemedi tabi dik durmaya çalışıyorum ama duramıyorum gibi
Kendinize gelin ne demek kimsenin yüzüne bakamamak,ne yaptınız ??? Yetim malımı yediniz? Birilerinin yuvasını mı dağıttınız?? Masum bir cana mı kıydınız??? Siz sadece yanlış birini sevip güvendiniz.Aklı kadının zarından yukarısını düşünemeyecek kadar vizyonsuz,geri zekalı ilkel beyinli bir eş seçtiniz.Kimseniz olmayabilir ama namusunuzu sakız gibi çiğneyen birine boyun eymeyin.Kadın sığınmaya gidin işiniz varmış küçük bir ev tutana kadar orada kalın,bir süre sonra ortam dinsede bu sizi yanıltmasın, fırtınadan önceki sessizlik .O adam size çok kötü günler yaşatacak ..Bilmiyorum çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ne yapacağımı bilmeden oturuyorum ağlıyorum başka elimden hiç bişey gelmiyor kendi evime gitmeye bile çekiniyorum insanların yüzüne bakamıyorum