Kendisi de oyle dedi zaten simdi sana aciyip senden ayrilmasam ne olacak birkac sene sonra yine ayrilicaz dedi
Yarin donecegim keske bu yazdiklarinizi soyleyebilecek kadar guclu olsam keske. Ki zaten kac gun oldu seyahette oldugumu biliyor ne arama ne bir mesaj pisman olmus olsa coktan yazardi arardi..
Inanin uzuldum durumunuza gunahiniza girdi. Ne hayallariniz vardi bu sekilde olmamaliydi diyorsunuz kim demez ki ama inanin her sey taktir ilahi. Unutmayin olmuyorsa ayrilikta bir cozum cocuk yok zamanla her sey duzelicek yasim gecti bir daha olmaz sevemem gibi dusuncelere asla girmeyin ne suprisleri var guzel hayatin aileci cocuk gibi ailesinin ipiyle hareket eden pili kopegini adam etmeye calismayin sakin salin ipini gitsin...
Sizi hak etmeyen bir adami cekmeyin bosanalim diyen biri icin. Bu ergen adamla ne olur konusmayin. Seyehat donusu yazin dilekcenizi ve verin mahkemeye evinize fidin hic ama hic konusmayin o bosanalim yeter istemiyorum demelere devam etsin raki mahkeme kagidi eline gectiginde gorucem ben inu dik durun lutfen ardiniza bakmadan kacin 3 ay icinde bu sekilde konusan adamin yaninda 5 dk durmayin cevreyi umutsamayin isiniz var eviniz var size koca cok disarisi erkek kayniyor hayatin tadini cikarin bos yere cenenizi yormayin yapistirin dilekceyi yuzune sessizce siytilin bu insanciklardan kendinize zindan etmeyin dunyayi degmez cunku cikarcilara
neden güçlü olamayasın lütfen yapma böyle olma.. neden söyleyemeyesin öyle de bi söylersin ki.. sen güçlü bi kadınsın bunun farkına var lütfen. adam bitirmeyi kafaya koyduysa sen karşısında ağlasan da yalvarsan da bitirir. üstüne bide totosu kalkmış olur.
ama sen güçlü bi duruş sergilersen en azından kendini daha iyi hissedersin, o da senin için çok yalvardı ağladı vs diye düşünüp totosu kalkmamış olur. iş seyahatlerine gittiğine göre mesleğin de var ne güzel. neden seni istemeyen bi adam için üzülesin ki, doğru adamı bulup sevilmek şımartılmak varken....
Hösstt ya adam iyice yüzsüzleşmiş.
Arkadaşım sen bu kadar mı kıymetsizsin.
Okumuş mesleği olan kadınsın hiç yakışıyor mu sana?
bu sözleri söyleyen kerkenezden ne koca olurDedimsimdi anladim seni istemedigimi dedi eskiden seviyordum o yuzden flort ederken veya nisanliyken ayrilamadim dedi
Oyle diyecek tabi ki. Sen cok safsin. Birsey talep etmemen icin soyluyor. Olur bosanalim haklarimi da alirim de bakalim nasil yan ciziyor.Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
ozaman nasıl olsa kazancım çok diye ailesine para gönderiyodur.. ailesinin durumu kötü mü? bi gelirleri var mı?Acikcasi ev gecindirme gibi bir durumu yok ki kiramiz yok aidat fatiral bende otomatik odemeydi oyle devam etti. Cok sukur 15 yila yakin is tecrubemiz var ikimizin de. Kazancimiz normalin biraz ustu. Ayrixa nisanliyken daha cok harcamasi vardi kendisinin kirasi vardi beni gormeye geliyor gidiuorsu yemege gotururdu haftada bir simdi onlar zaten yok..
aaa hakkaten başka birini bulmuş olabilir onun yanından geldi belki de..peki ailesine gittiğinden eminmisin? baska biyere gitmiş olabilir mi seni ozaman da aramamış .telefonunu ortada bırakmıyor dedikten sonra aklıma takıldı.eğer emin değilsen akrabalardan bi araştır derim.
Hakkında hayırlısı olsun ya,çok acı çekiyorum ben su an bosaniyorum ..dunyanin sonu gelmiyor ama ..
Yok anne babasi ikisi de emekli kendi evleri yazliklari ve standart ustu arabalari var.ozaman nasıl olsa kazancım çok diye ailesine para gönderiyodur.. ailesinin durumu kötü mü? bi gelirleri var mı?
peki son durum ne?Yok anne babasi ikisi de emekli kendi evleri yazliklari ve standart ustu arabalari var.
peki son durum ne?
hala aynı evde misiniz?
kim adım atacak?
hmm. iyi en azından rahat rahat düşünür.Konu sahibi şehir dışında. Sanırım yarın dönecek eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?