- 23 Mart 2015
- 5.723
- 12.072
- 448
O zaman da bunun hayatınız için bir tecrübe olduğunu düşünüp en az hasarla bu işi bitirmeye bakacaksınız.Umarim herkes mutlu olur. Ben onun kararliligini gordum cunku bugune kadsr hic agzina almamisti
Iste evlendigimizden beri ailesini gormemis ve soyle gitti, ben bu aksam gidiyorum dedi cikti gitti yani bana onceden soyleme gibi bir durum yok yine de birsey demedim ama gittigi andan itibaren ne arama ne mesaj.. Dondugunde de konusmuyordu ve sonra bu konusmayi yaptij
Bence apar topar ayrılmasının bir sebebi var. Öyle tahmin ettiğimiz gibi bişey olmayabilir. Mesela başka bir kadın ile ilişki veya başka bir kadının hamile olmasi veya bir miras işi bilemiyorum. Beyin fırtınası. Canim anladigim kadariyla maddi imkanı olan aklı başında çalışan bir kadınsın. Önce güzel bir avukat bul. Böyle araştırmacısı falan olan bir büro bulabilirsen iyi olur. Şu adamı bir araştır bakalım neler çıkacak.
Öyle birden ben gidiyorum demek bir telefon alması ve ona istinaden gitmesi demek. Hoop sonra birden 180 derece dönmesi demek bu işin içinde bir iş var demek.
Veyahut bu adam bipolar falan diyeceğim ama o da bu şekilde olmaz.
istiastiklere göre erkekler gidiyormus evden de ciksin gitsin
Olabilir mi oyle birsey bilemiyorum ama nasil ogrenebilirim ki. Oyle iyi bir avukat nerden bulacagim.
Bu konuyla ilgili suphelenecegim pek birsey olmadi, sadece, son 1 aydir felan telefonunu hic ortaya koymuyordu masa ya da sehpaya hic gormedim. Bir de bir gece yakin bir erkek arkadasimla bulusucam dedi cikti ve cok gec geldi. Ama ben cok yogun calisiyorum yani hic takip edemedim onu.
Kesin var bişey. Takıları sormadi diyorsun. Gerci çok bişey takılmamış olabilir. Sadece para değil gibi mevzu.
Bu arada evlenirken falan siz ne yaşadınız. Aile senden bu kadar nefret ediyor. Böyle aranızda çok ciddi kavgalar vs mi oldu iki taraf arasinda
Olabilir mi oyle birsey bilemiyorum ama nasil ogrenebilirim ki. Oyle iyi bir avukat nerden bulacagim.
Bu konuyla ilgili suphelenecegim pek birsey olmadi, sadece, son 1 aydir felan telefonunu hic ortaya koymuyordu masa ya da sehpaya hic gormedim. Bir de bir gece yakin bir erkek arkadasimla bulusucam dedi cikti ve cok gec geldi. Ama ben cok yogun calisiyorum yani hic takip edemedim onu.
Ben simdi netten araştırdım. Dedektif arastirma hukuk falan yazınca bir sürü firma çıktı. Bosanma avukat yazınca da bir sürü şey çıktı.
Bu arada canım senin bu kocanın sen konuşma geçmişine bak bakalim kimlerle görüşmüş. Eve gidersen onun telefonundan kendi telefonuna yönlendirme yap tabi adam evdeyim bakalım kimlerle görüşecek. Hiç birşeyden çekinme. Amacın ortaya çıkarmak ne olduğunu ve neden olduğunu. Bu senin en doğal hakkin
ailelerin huzursuzluk yarattığı evlilikler ya kör topal ilerliyor ya da ömrü kısa oluyor. sen kendini ezdirme kaç yaşında adam.. küçükte değil ki cahil cühela diyesin. araştır ii bi avukat bul. evin senin üzerineyse şimdilik bi başkasının üzerine yap kendi ailenden. kocan evinden de pay umar çünkü.. mal paylaşım meselesi vs. o istemiyorum diyebiliyorken sen ezik olup ama ben onsuz yapamam deme. benm eşimde şimdiye kadar biriktirememiş gezmiş tozmuş ailesine de çok çok yardımı olmuş. ama evlendikten sonra ailelerimiz için gerektiği zaman gerektiği kadar yapacağız. dedik. ve öyle de yapıyoruz. nihayetinde kendi düzenin ailen oluyor. daha ihtiyaçları yokken böyle yapıyorsa yarın birgün çoluk çocuk olunca napıcakEvet cok takim yok ama esim sormadi bile ne var diye direk bende kaldi takilar.
Aramizda hicbir sey yasanmadi ben asla saygimi guleryuzumu eksik etmedim. Daha once para konusunu bana soylediginde ben de sacma buldugunu cunku ailesinin onun parasina ihtiyaci olmadigini niye senin parani aliyorlar diye sormustum o da aynen bunlari annesine aktarmis, size para gondermemden rahatsiz oluyor diye. Ben onlari hep ozel gunlerde aradim ama onlar beni bir kere arayip blof de olsa bir seye ihtiyacimiz var mi diye sormadi hazirlik asamasinda annemi bile aramadilar bir kere. Zaten sonra beni istemediklerini de soylediler acikca, kendisi de bana bunu aynen soyledi.
Telefonunu elime almam mumkun olmuyor normalde iyiyken de ortaya koymaz pek tuvalete giderken bile yanina alir ama ben oyun oynuyordur felan diye dusunuyordum hep
6 aydan önce istesen de boşanamıyorsun zaten canım hiç üzülme beyni yıkanmış çok belli. akıllı olup eşini kendi tarafına çek. nasıl çekilidğini bende bilmiyorum. :) boşanmak istemiyorsan eşini seviyorsan git ailesiyle konuş oğlunuz böyle diyor de. anasında akıl olsa zaten istemez dua et hayırlısı neyse o olsun
bu evlilik devam ederse 20 sene sonra keşke 3 aylık evliyken boşansaydım diyeceksin! bu adam sana kıymet vermiyor yol ver gitsinTabii ki onu seviyorum ama beni sevmeyen birini de yanima niye cekeyim miyani cok kirildim cok hayal kirikligina ugradim defalarca sevmedigini beni istemedigini soyledi Ben o insanlarla ugrasamam onlar gibi dusunemem.
bu evlilik devam ederse 20 sene sonra keşke 3 aylık evliyken boşansaydım diyeceksin! bu adam sana kıymet vermiyor yol ver gitsin
Aynen eger birseyler alirsam ben de ihtiyaci olanlara vermeye dusunuyorum. Ama iste ben de onlarla ugrasacak guc yok yani psikolojik anlamda ben cok hassas bir insanim maalesef hemen kirilir aglarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?