- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Bana sunulan veya benim kabul ettigim bir sart yok. Ama kendisi bana bugun biraz gururlu ol hemen bosanalim demis. Brn de maalesef bu tarz seylere girebilecek biri degilimo konuda evet pasifim maaleaef
250 bin manevi, 150 bin maddi tazminatınızı versin bence de hemen boşanın.
Bu işlerden hiç anlamam ama bana kalırsa size sunulacak şart belli, karşılıklı bir şey talep etmeden anlaşmalı boşanalım diyecekler.
Ayrıca bence de pasif olun zaten bu konuda. Bir avukat bulun, sonra da telefonlarına bile çıkmayın.
Kendiniz için gidip bir avukata vekalet de veremeyecekseniz ben boşuna üzülüyorum demektir sizin için.
Kendinizi siz korumazsanız başka kimse korumaz.
Ya adam seni fare gibi oynatıyor resmen. Çok kızdım gerçekten. Başka çarem yok ne demek ya. Yapacağın tek şey cevval bi avukat bulup konuşmak. Yine boşan kimse sana boşanma demiyor ama yaptıkları yanına kalmasın.
Biraz dediklerimizi yapsan daha çabuk kendine gelirsin hem de için soğur.
Kimse size bosanmayin demiyor ki hakkinizi alin bosanjn diyor su durumda kinse size bosanmayin demez zaten. Avukata durumunuzu gidin anlatin ben muhattap olmak istemiyorum ve evet bosanmak istiyorum ama maddi manevi zararimin karsilanmasini istiyorum deyin.paraya ihtiyaviniz yoksa da hayra ihtiyaci olan milyonlarca insan var . Bu kadar pasif kalmaniz bana burada anlatmadiginiz (anlatmak zorunda da degilsiniz ama ) sizin de suclarinizin bu moktaya gelmesinde cook buyuk payinizjn oldugunu dusunduruyor.yoksa bunun naiflikle gucsuzlukle ilgisi olamaz bence.neden israrla bi avukata gitmiyorsunuz?ben aklima geleni soyliyim burada aksi mumkun degil desenizde doner diye bekliyorsunuz ama avukata gidersem tamamen vazgecer diye korkuyosunuz.lutfen bir kadin olarak onurunuzla gururnuzla oynanip kenara atilmaniza siz musade etmeyin. Sizi artik sevmiyo olabilir bu normal hersey insanlar icin ama esinizin ayrilis sekli bastan ayaga yanlis
Gitmeme nedeniniz bu ise esiniz doner gibi gozykmuyor hanimefendi ilk basta bende blof diye dusundum ama sizi resmen siyirip atmak istiyor tirnak keser gibi. Ki su saatten sonra donse bile bi hayri olmaz bu evkiligin geciktirirsiniz sadece ya 1 ay ya 2 ay o da
Sizin onun avukatina bosanmak istemiyorum mu demistiniz?sizin cevabjniz ne oldu mesaja
Kesinlikle haklisin. Su an saolun yazdiklariniz oyle mantikli ve bunu bende biliyorum ama herseye akli yeten su kizin su an kendine akli ve gucu yetmiyor
Belirlesinler. Bu sizi gurursuz yapmaz ya da paragozBoşanma davalarında 400.000 gibi rakamlar
Maddi manevi tazminatlar .. Çok haklı olunan şiddet, alı koyma, ispatlanmış ihanet gibi durumlarda bile komik rakamlar talep ediliyor/alınıyor.
Türkiye'de tazminat davaları karşı tarafı fakirleştşrmemeyi öngörür. Kocası ailesine para vermek zorunda olan biri. Düşünün nedir birikimi, mal varlığı..
Ve bunlar için ciddi yıpranıyor dava eden taraf.. Yıllarca gidilip geliniyor o mahkemelere. Üç kuruş para için.
Cumhurbaşkanının 2000 civarı tazminat davası var. O bile 5000/10.000 civarı alabiliyor, düşünün yani..
Ne gerek var yıpranmaya? Bekarlıktan yaptığınız yatırımlar varsa evliliğe taşınmış onları isteyin, ailenizin yardımı olduysa bırakmayın, Hakkınızı alın gecin derim.
Konu sahibi avukat arkadaşlar var forumda . Sana daha iyi yardımcı olabilecek. İstersen etiketleyip çağıralım .
Ne kadar az yaygara o kadar az yıpranma demektir. Haklarını istesin kafi..Bence cekismeye goturulmeden protokolde ya da kendi aralarinda
Belirlesinler. Bu sizi gurursuz yapmaz ya da paragoz
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumu oldu ya resmen ben bile konuyu okudukça sinirimden yerimde duramıyorum sen nasıl hiç bişi yapmadan avukatla bile anlaşmadan evinde oturuyorsun.Şu an bul avukatı ya şu an araştırmaya başlarım senin yerinde olsam.Rezilliğin dik alası bu adama da bu cesareti sen vermişsin muhtemelen sakinliğinle.Anasından emdiği sütü burnundan getir görsün bakalım öyle 3 ayda neymiş boşanmak nasıl oluyormuş boşamak.
Boşanma davalarında 400.000 gibi rakamlar
Maddi manevi tazminatlar .. Çok haklı olunan şiddet, alı koyma, ispatlanmış ihanet gibi durumlarda bile komik rakamlar talep ediliyor/alınıyor.
Türkiye'de tazminat davaları karşı tarafı fakirleştşrmemeyi öngörür. Kocası ailesine para vermek zorunda olan biri. Düşünün nedir birikimi, mal varlığı..
Ve bunlar için ciddi yıpranıyor dava eden taraf.. Yıllarca gidilip geliniyor o mahkemelere. Üç kuruş para için.
Cumhurbaşkanının 2000 civarı tazminat davası var. O bile 5000/10.000 civarı alabiliyor, düşünün yani..
Ne gerek var yıpranmaya? Bekarlıktan yaptığınız yatırımlar varsa evliliğe taşınmış onları isteyin, ailenizin yardımı olduysa bırakmayın, Hakkınızı alın gecin derim.
Konu sahibi avukat arkadaşlar var forumda . Sana daha iyi yardımcı olabilecek. İstersen etiketleyip çağıralım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?