Esim bosanmak istiyor..

Bana sunulan veya benim kabul ettigim bir sart yok. Ama kendisi bana bugun biraz gururlu ol hemen bosanalim demis. Brn de maalesef bu tarz seylere girebilecek biri degilimo konuda evet pasifim maaleaef

250 bin manevi, 150 bin maddi tazminatınızı versin bence de hemen boşanın.

Bu işlerden hiç anlamam ama bana kalırsa size sunulacak şart belli, karşılıklı bir şey talep etmeden anlaşmalı boşanalım diyecekler.

Ayrıca bence de pasif olun zaten bu konuda. Bir avukat bulun, sonra da telefonlarına bile çıkmayın.

Kendiniz için gidip bir avukata vekalet de veremeyecekseniz ben boşuna üzülüyorum demektir sizin için.

Kendinizi siz korumazsanız başka kimse korumaz.

Evet biliyorum bu durumda kendime faydasi olanilecek tek kisi yine benim. Ama inanamiyorum olanlara sanki su an bunlari yasayan ben degilim. Cok kirgibim uzgunum paramparcayim aglamaktan baska birsey yapamiyorum

Kimse size bosanmayin demiyor ki hakkinizi alin bosanjn diyor su durumda kinse size bosanmayin demez zaten. Avukata durumunuzu gidin anlatin ben muhattap olmak istemiyorum ve evet bosanmak istiyorum ama maddi manevi zararimin karsilanmasini istiyorum deyin.paraya ihtiyaviniz yoksa da hayra ihtiyaci olan milyonlarca insan var . Bu kadar pasif kalmaniz bana burada anlatmadiginiz (anlatmak zorunda da degilsiniz ama ) sizin de suclarinizin bu moktaya gelmesinde cook buyuk payinizjn oldugunu dusunduruyor.yoksa bunun naiflikle gucsuzlukle ilgisi olamaz bence.neden israrla bi avukata gitmiyorsunuz?ben aklima geleni soyliyim burada aksi mumkun degil desenizde doner diye bekliyorsunuz ama avukata gidersem tamamen vazgecer diye korkuyosunuz.lutfen bir kadin olarak onurunuzla gururnuzla oynanip kenara atilmaniza siz musade etmeyin. Sizi artik sevmiyo olabilir bu normal hersey insanlar icin ama esinizin ayrilis sekli bastan ayaga yanlis

Kesinlikle haklisin. Su an saolun yazdiklariniz oyle mantikli ve bunu bende biliyorum ama herseye akli yeten su kizin su an kendine akli ve gucu yetmiyor

Ben burda da yazdim benim en buyuk yanlisim her anlasmazligimizda her tartismamizda cok fevri davranmam oldu. Ama sanirim avukata sizin dediginiz nedenden dolayi gidemiyorum hem cok kirgibim hem cok kizginim

Gitmeme nedeniniz bu ise esiniz doner gibi gozykmuyor hanimefendi ilk basta bende blof diye dusundum ama sizi resmen siyirip atmak istiyor tirnak keser gibi. Ki su saatten sonra donse bile bi hayri olmaz bu evkiligin geciktirirsiniz sadece ya 1 ay ya 2 ay o da

Sizin onun avukatina bosanmak istemiyorum mu demistiniz?sizin cevabjniz ne oldu mesaja

Biliyorum donmeyecek dedigin givi donse de ne fayda bana bunca zulmu yaptiktan bunca kirdikten sonra bir daha guvenebilir miyim asla

Sizin onun avukatina bosanmak istemiyorum mu demistiniz?sizin cevabjniz ne oldu mesaja

Ben avukat aradiginda telefonda kem kum hicbir sey diyemedim adam bu numaradan beni ararsiniz karariniz icin gibi birsey dedi en son ven de peki diyebildim hic beklemedigim anda oldu cunku.

Mesaja hicbir sey yazmadim

Boşanma davalarında 400.000 gibi rakamlar
Maddi manevi tazminatlar .. Çok haklı olunan şiddet, alı koyma, ispatlanmış ihanet gibi durumlarda bile komik rakamlar talep ediliyor/alınıyor.

Türkiye'de tazminat davaları karşı tarafı fakirleştşrmemeyi öngörür. Kocası ailesine para vermek zorunda olan biri. Düşünün nedir birikimi, mal varlığı..

Ve bunlar için ciddi yıpranıyor dava eden taraf.. Yıllarca gidilip geliniyor o mahkemelere. Üç kuruş para için.

Cumhurbaşkanının 2000 civarı tazminat davası var. O bile 5000/10.000 civarı alabiliyor, düşünün yani..

Ne gerek var yıpranmaya? Bekarlıktan yaptığınız yatırımlar varsa evliliğe taşınmış onları isteyin, ailenizin yardımı olduysa bırakmayın, Hakkınızı alın gecin derim.

Konu sahibi avukat arkadaşlar var forumda . Sana daha iyi yardımcı olabilecek. İstersen etiketleyip çağıralım .

Kesinlikle haklisin. Su an saolun yazdiklariniz oyle mantikli ve bunu bende biliyorum ama herseye akli yeten su kizin su an kendine akli ve gucu yetmiyor

Kendin halledemiyorsan ara anneni gelsin sana destek olsun. Yada yakın bi arkadaşınla konuş anlat başından geçenleri senin için halletsin yapılması gerekenleri. Benim bi arkadaşımın başına gelse o adamı sürüm sürüm süründürmek için elimden geleni yapardım arkadaşım için.

Bence cekismeye goturulmeden protokolde ya da kendi aralarinda
Belirlesinler. Bu sizi gurursuz yapmaz ya da paragoz

Bence cekismeye goturulmeden protokolde ya da kendi aralarinda

Belirlesinler. Bu sizi gurursuz yapmaz ya da paragoz
Ne kadar az yaygara o kadar az yıpranma demektir. Haklarını istesin kafi..

Neticede boşanmak medeni bir hak hukuk sistemi tarafından verilmiş olan. Evlenirken bunu herkes bilerek evleniyor.

Kurcaladıkça, dava üstüne dava açtıkça insanın kendi yıpranıyor. Karşı taraf değil.

S Sena0182 yaşadıkların çok zor. hayallerin yıkıldı ve yaşananlara inanmak istemiyorsun. ama kendini ne zamana kadar kandırabileceksin?
ağlamak sana zarar veriyor sadece, hiçbir şeyi çözmüyor.
ayağa kalkmak zorundasın.

o "gururlu ol" lafını ona öyle bir yedir ki ne olduğunu şaşırsınlar ailesi de kendisi de.Toparlan iyi bir avukat bul çalışan elinde parası olan eğitimli bir kadınsın.Avukatınla görüş maddi manevi tazminat istiyorum de.bırak avukatın halletsin.Sonra sen ona de biraz gururlu ol da bir an önce boşan benden diye.Nedir bu ya ağlamakla bişey olmaz topla kendini alt tarafı terbiyesiz adamın teki için ne çırpınıyorsun.Bırak defolsun gitsin ama öyle elini kolunu sallaya sallaya değil.Böyle ne halt ettim ben diye diye gitsin.Sen gönder sana yaşattıklarını da parayla ödetmekle bitmiyor iş belki ama kuruşu kuruşuna ödet.Bu kadar net ya.Kaç gün oldu konu açılalı artık sakinleşme ve mantıklı olma zamanı.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumu oldu ya resmen ben bile konuyu okudukça sinirimden yerimde duramıyorum sen nasıl hiç bişi yapmadan avukatla bile anlaşmadan evinde oturuyorsun.Şu an bul avukatı ya şu an araştırmaya başlarım senin yerinde olsam.Rezilliğin dik alası bu adama da bu cesareti sen vermişsin muhtemelen sakinliğinle.Anasından emdiği sütü burnundan getir görsün bakalım öyle 3 ayda neymiş boşanmak nasıl oluyormuş boşamak.

Bir avukatla gorustum arkadasimin esinin aktabasiymis pazartesi vekalet vericem ofisine gidicem detayli konusucaz bundan sonra avukat beni ararsa onu aramasini soyleyecegim.

Haklisin canim su an aglamaktan sag gozum kapandi resmen olan bana oluyor

Esimin su an bankada 1000 tl si bile yok eminim cunku maasi yatinca kendine harclik ayirip gerisini annesinin heaabina gonderiyor. Uzerine mali da yok. Benim sahip oldugum seylerde zaten evlilikten cok once alinan seyler. Beraber hicbir yatirimimiz yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…