Kendisi bana mesaj atmis biraz gururlu olacakmisim. Su an kabul edip ayrilmaktan baska carem yok
o "gururlu ol" lafını ona öyle bir yedir ki ne olduğunu şaşırsınlar ailesi de kendisi de.Toparlan iyi bir avukat bul çalışan elinde parası olan eğitimli bir kadınsın.Avukatınla görüş maddi manevi tazminat istiyorum de.bırak avukatın halletsin.Sonra sen ona de biraz gururlu ol da bir an önce boşan benden diye.Nedir bu ya ağlamakla bişey olmaz topla kendini alt tarafı terbiyesiz adamın teki için ne çırpınıyorsun.Bırak defolsun gitsin ama öyle elini kolunu sallaya sallaya değil.Böyle ne halt ettim ben diye diye gitsin.Sen gönder sana yaşattıklarını da parayla ödetmekle bitmiyor iş belki ama kuruşu kuruşuna ödet.Bu kadar net ya.Kaç gün oldu konu açılalı artık sakinleşme ve mantıklı olma zamanı.
Arkadaşım yazmadan duramadım artık, ne kadar pasif, ne kadar "enseye vur ekmeği al" uysalısınız.
Ne demek benim onlara gücüm yetmez, siz hakkınızı aramazsanız elbette istedikleri gibi at oynatırlar, insanlara o gücü tanımışsınız.
Bakın ayrılmayın demiyorum, elbette ayrılın ama siz her şartı kabul edecek gibisiniz, itirazım ona.
Gururlu olmanız gerektiğine inanıyorum evet, dalga geçer gibi sizden boşanan bir adamın her istediğine "he" diyerek değil, şahsınıza yapılan saygısızlığa karşı bir duruş sergileyerek gösterin asıl gururlu olduğunuzu.
Lütfen. Kendiniz için. Önemlisiniz. Daha yaşınız genç, hayatta her şey insan için. Kendi kıymetinizi bilin.
Gidin dişli bir avukat bulun. Yetkiyi verin, durumu anlatın, sonra ağlarsınız.
Konuyu doğru düzgün okumamışsınız bile yorum yapıyorsunuz.3 ayda para icin o kadar tartisilir mi ya. ailesinin borcu harci varsa evlat olarak elbetteki yardım edecek.
3 ay olmus insanlar düğünden cikmis esyasi var takisi var. azcik anlayışlı olun.
sizin yaptiginizi gelininiz yapsa gelinimiz abimin ailesine para gondermesini sorun yapiyor diye konu aciyosunuz sonra.
canin kusura bakma ama sen haksizsin. adami nasil bunalttiysan artik ta ben burda sinir oldum
Eşini neden uzuyosunnn.erkekler bu konularısevmezler..bence ailesi mahsuz yapıyoooo..alttan alll bir sure ailesinden bahsetme normallll davrannn.gozlerininin içine bakkk konuşurkennnn...ailesiyle bir sorunun varsa gulerekkk şakayla karışık kaf sok anlarlar...ama bu ne zamana kadar devam eder bilmemmm....eşinher zamn sennn arkanda durması lazmmmmm...Arkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
sayfalarca okumaya vaktim yok. konu sahibesinin ilk medaji bana yetti. evlenmeden kv kb ile arasini acmis. 3 ay icinde para için kavga degil kavgalar etmis. bi de o adamin yerine koyun k3ndinizi.Konuyu doğru düzgün okumamışsınız bile yorum yapıyorsunuz.
3 ayda para icin o kadar tartisilir mi ya. ailesinin borcu harci varsa evlat olarak elbetteki yardım edecek.
3 ay olmus insanlar düğünden cikmis esyasi var takisi var. azcik anlayışlı olun.
sizin yaptiginizi gelininiz yapsa gelinimiz abimin ailesine para gondermesini sorun yapiyor diye konu aciyosunuz sonra.
canin kusura bakma ama sen haksizsin. adami nasil bunalttiysan artik ta ben burda sinir oldum
sayfalarca okumaya vaktim yok. konu sahibesinin ilk medaji bana yetti. evlenmeden kv kb ile arasini acmis. 3 ay icinde para için kavga degil kavgalar etmis. bi de o adamin yerine koyun k3ndinizi.
3 ayda eve geliyosunuz kavga insan eve gelmek istemez.
Bir şey sorucam evlilikteki altınları ne yaptınız , aldı mi onları da ? ne is bu kadar hızlı boşanması ailesi ona bir şey mi vaad etti acaba , boşan sana zengin bir kiz bulduk bu dediler , yoksa şu evimizi sana yapıcaz mı ... Ama paraları da yok diyorsun bu kadar dinleten ne acaba onları..
Bir de sen neden gorusmuyordun normalde soğuk asosyal biri misin? Arayıp arada normalde konuşulur kayinvalideyle, sevsen de sevmesen de akrabasiniz sonuçta.
3 ayda para icin o kadar tartisilir mi ya. ailesinin borcu harci varsa evlat olarak elbetteki yardım edecek.
Kayınvalidesiyle arasını açtığı yok. Eşine evlenmeden önce demiş ailene para göndermek yerine kendimize yatırım yapalım evimizi büyütelim diye(Ayrıca kızın bekarken aldığı evde oturuyorlar evlendikten sonra faturaları falan herşeyi yine kız kendi ödemeye devam ediyor. Adamın ailesinin paraya da ihtiyacı yok evleri arabaları yazlıkları var) eşi de kabul etmiş öyle evlenmişler. Ayrıca konu sahibi kaynanasıyla ara açmamış kavga etmemiş. Eşi olacak dangoz konu sahibiyle konuştuklarını annesine anlatmış ondan sonra bu dangozun annesi o kızla evlenmeni istemiyorum demiş. Koca müsvettesi bunlara rağmen sıkıntı olmayacak diye söz vererek kızı evlenmeye ikna etmiş.
Konu 47 sayfa olmuş ve siz okumaya üşeniyorsanız hiç yorum yapmasanız daha mantıklı bence.
Yahu biraz güçlü olsanıza, burnundan fitil fitil getirsenize. Boşanmayın demiyorum, boşanın yine. Ama maddi manevi tazminatınızı alıp öyle boşanın. Çalışan insansınız, iyi bir boşanma avukatı tutun, buraya yazdığınız her şeyi ona da anlatın. Ondan sonra siz muhatap olmayın, avukatlar halletsin. Siz biraz dik durun, hakkınızı arayın da adalet yerini bulsun ve biz de biraz rahatlayalım. Sizin bu pasifliğinizi ve ezilmenizi gördükçe çok sinirlenerek okuyorum konunuzu. Size gurursuz musun yazmış ya, bunu da delil gösterin. Size hakaret ederek psikolojik baskı yapmış.
Lütfen bana parası yok falan demeyin. Maddi tazminat olarak taksitle ödesin. Herkesin problemleri oluyor, tüm kocalar 3. ayda boşanalım demiyor. Size bunu yaşatmaya hakkı yoktu. Ayrılabilir tabii, ama tazminatını ödesin. Silkelenip kendinize gelin. Cevval, hakkını arayan bir arkadaşınız yok mu? Ona anlatın da biraz kendinize getirsin sizi. Adaletin yerini bulduğu haberlerinizi almak dileğiyle.
Parasi yok derken soyle yok maasi standart ustu bir maas geliri iyi ama kendisine harclik ayirip geri kalan parasini annesine gonderiyor hesabinda hic para birakmiyor
Sena bugün foruma sırf senin için girdim. Boşanma devrem tıpkı senin gibi geçti. Avukatı aradı anlaşmayı teklif etti hatta tehdit etti sok olmuştumcanım kocam diye sarildigim adam benle muhattap olmuyordu bile. Ama ben hemen avukata gittim onlar benden cevap beklerken ben dava açtım
Aile meselelerimizde aynı herseyi gidip annesine anlatıyorduköye onların yanına gitti ayrılık kararını aldı...
BAk canim onlardan önce davayı sen aç. Suan senden cevap bekliyorlar lütfen çok iyi bir avukat bul sonuçta çalışıyorsun halledersin. Hiç bir mesajını silme. Karşı taraf her türlü planı yapmış sende plan yap dikkat et. O ararsa ancak mahkeme için arar seni bunu unutma ve sakın o telefonu açma onla muhattap olmak istemediğini anlasın. Seninde ailen sahitlerin olur kıyamam sana şükür bu adamın yüzünü şimdi gördün ilerde çocuğun olsaydı çocuk için katlanacaktin yalvaracaktin ezilecektin belkide..
Malesefki ayni kaderi paylastigimiz icin soyluyorum.Dışarı çık hava al ve avukat araştır..
Canim benim oncelikle ilgi ve alakan icin yazdigin icin cok tesekkur ederim. Ve de cok gecmis olsun.
Durumlarimiz cok benziyor. Benim de aklimin anlamadigi konu o, en yakinin gibi gozuken adam, seni cok sevdigini dile getiren seninle evlenmek ikna etmek icin cabalayan adam bir bakiyorsun nasil boyle biri olmus, hem anlayamiyorum hem inanmak istemiyorum
Sizin dava sonuclandi mi ayrildiniz mi resmi olarak da?
Ne alakası var arkadaşım bence siz konuyu tam okumamissiniz.Ailesinin durumu iyi olduğu halde adam gelirinin tamamını ailesine gönderiyor yani siz olsanız tamam hayatım sen onlara bak ben evimize bakarım mı diyeceksiniz.Tamam ihtiyaç olur yardım edilir o ayrı kusura bakmayın ama g.tüne güvenmeyen karısının parasına güvenen adam evlenmeyecek ozaman3 ayda para icin o kadar tartisilir mi ya. ailesinin borcu harci varsa evlat olarak elbetteki yardım edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?