Esim bosanmak istiyor..

Kendisi bana mesaj atmis biraz gururlu olacakmisim. Su an kabul edip ayrilmaktan baska carem yok

Yahu biraz güçlü olsanıza, burnundan fitil fitil getirsenize. Boşanmayın demiyorum, boşanın yine. Ama maddi manevi tazminatınızı alıp öyle boşanın. Çalışan insansınız, iyi bir boşanma avukatı tutun, buraya yazdığınız her şeyi ona da anlatın. Ondan sonra siz muhatap olmayın, avukatlar halletsin. Siz biraz dik durun, hakkınızı arayın da adalet yerini bulsun ve biz de biraz rahatlayalım. Sizin bu pasifliğinizi ve ezilmenizi gördükçe çok sinirlenerek okuyorum konunuzu. Size gurursuz musun yazmış ya, bunu da delil gösterin. Size hakaret ederek psikolojik baskı yapmış.

Lütfen bana parası yok falan demeyin. Maddi tazminat olarak taksitle ödesin. Herkesin problemleri oluyor, tüm kocalar 3. ayda boşanalım demiyor. Size bunu yaşatmaya hakkı yoktu. Ayrılabilir tabii, ama tazminatını ödesin. Silkelenip kendinize gelin. Cevval, hakkını arayan bir arkadaşınız yok mu? Ona anlatın da biraz kendinize getirsin sizi. Adaletin yerini bulduğu haberlerinizi almak dileğiyle.

Bu mesajı okumadan uzun uzun benzerini yazmışım. Aynen katılıyorum.

Aynen.

Bir şey sorucam evlilikteki altınları ne yaptınız , aldı mi onları da ? ne is bu kadar hızlı boşanması ailesi ona bir şey mi vaad etti acaba , boşan sana zengin bir kiz bulduk bu dediler , yoksa şu evimizi sana yapıcaz mı ... Ama paraları da yok diyorsun bu kadar dinleten ne acaba onları..
Bir de sen neden gorusmuyordun normalde soğuk asosyal biri misin? Arayıp arada normalde konuşulur kayinvalideyle, sevsen de sevmesen de akrabasiniz sonuçta.

3 ayda para icin o kadar tartisilir mi ya. ailesinin borcu harci varsa evlat olarak elbetteki yardım edecek.
3 ay olmus insanlar düğünden cikmis esyasi var takisi var. azcik anlayışlı olun.
sizin yaptiginizi gelininiz yapsa gelinimiz abimin ailesine para gondermesini sorun yapiyor diye konu aciyosunuz sonra.
canin kusura bakma ama sen haksizsin. adami nasil bunalttiysan artik ta ben burda sinir oldum

Konuyu doğru düzgün okumamışsınız bile yorum yapıyorsunuz.

Eşini neden uzuyosunnn.erkekler bu konularısevmezler..bence ailesi mahsuz yapıyoooo..alttan alll bir sure ailesinden bahsetme normallll davrannn.gozlerininin içine bakkk konuşurkennnn...ailesiyle bir sorunun varsa gulerekkk şakayla karışık kaf sok anlarlar...ama bu ne zamana kadar devam eder bilmemmm....eşinher zamn sennn arkanda durması lazmmmmm...

Konuyu doğru düzgün okumamışsınız bile yorum yapıyorsunuz.
sayfalarca okumaya vaktim yok. konu sahibesinin ilk medaji bana yetti. evlenmeden kv kb ile arasini acmis. 3 ay icinde para için kavga degil kavgalar etmis. bi de o adamin yerine koyun k3ndinizi.
3 ayda eve geliyosunuz kavga insan eve gelmek istemez.

Kadın faturaları ödüyor, evi geçindirmeye çalışıyor, ev zaten onun, adam kira da ödemiyor. Bütün parasını ailesine yolluyor. Kadın evlenmeden para gönderilmeyecek diye şart koşmuş, adam da kabul etmiş. Hatta evlenmeden kadın bu yüzden ayrılmış, adam söz verip ikna etmiş, evlenmişler. Aralarında sözlü bir kontrat var yani. Madem evlenmeseydi, huyunu biliyormuş. Hadi sözlü kontratı bozdun, hadi bir de bu yüzden ayrılmaya karar verdin. İnsan önce bir ültimatom verir. Ya karışmayacaksın, ya boşanırım der. Ki baştan söz verip sözünden dönmesi yine de kötü. Hem sözünü tutmamak hem de tüm kapıları kapatıp birden boşanmak nedir? Adaletsizlik. O zaman sonucuna katlanıp tazminatını da versin.

Kayınvalidesiyle arasını açtığı yok. Eşine evlenmeden önce demiş ailene para göndermek yerine kendimize yatırım yapalım evimizi büyütelim diye(Ayrıca kızın bekarken aldığı evde oturuyorlar evlendikten sonra faturaları falan herşeyi yine kız kendi ödemeye devam ediyor. Adamın ailesinin paraya da ihtiyacı yok evleri arabaları yazlıkları var) eşi de kabul etmiş öyle evlenmişler. Ayrıca konu sahibi kaynanasıyla ara açmamış kavga etmemiş. Eşi olacak dangoz konu sahibiyle konuştuklarını annesine anlatmış ondan sonra bu dangozun annesi o kızla evlenmeni istemiyorum demiş. Koca müsvettesi bunlara rağmen sıkıntı olmayacak diye söz vererek kızı evlenmeye ikna etmiş.

Konu 47 sayfa olmuş ve siz okumaya üşeniyorsanız hiç yorum yapmasanız daha mantıklı bence.

Aksine hic soguk biri dgilimdir daha ilk gordugum andan itibaren anne ve baba diyerek sarildim ikisine de. Her zaman ariyordum hediyeler gonderiyordum kargoyla. Ama esime benimle evlenmesini istemediklerini dile getirdiklerinden beri konusmuyorum.

1. Dugun esya ve taki gibi birsey yapmadilar.

Benim evimde zaten esyalarim yeniydi, esim sadece televizyon aldi kendi onun disinda herseyim vardi bir tek halilarimi yeniledim.

Taki olaraksa esim taksitle alacagi icin borc altina girmesini istemedim. Cunku bana nisanda taktiklari bir bilezigi de esim alip onlara vermisti onlar takmisti.

Dugun olayina gelince nikah ve kutlama tarzi sade bir toren oldu. Yani dugun masrafi olmadi zaten.

2. Zaten benden once (esimin soyledigi) kendisi onlara bazi seyler alarak krediye girmisti ondan birikimin yok dedi ama evlenince bitmis olacak ve bir daha para gondermeyecegim diye soz vermisti.

3. Ben ondan tek kurus, ev, taki, beklemedim benim evimde oturuyoruz ben de demeyi bilirdim su nuhitte buyuk bir evde oturalim ki maasi bunu karsilayabilir duzeyde ama demedim benim evimde oturalim kira vermeyip para biriktirip peisnat yapip ev alalim dedim.

4. Annesi babasi evleri arabalari yazliklari ve devremulkleri var su an ve ikisi de enekli yani fakir insanlar degiller oyle olsa zaten esime soylemeden ben bile destek olurdum.

Aynen canimm oyle guzel ozetlemissib ki ben de cevap yazdim sebin nesajini sonra gordum gorseydim gerek kalmazmiz.

Ben kayinvalidemi, esime benimle evlenmesini istemediklerini soyledikleri an aramayi biraktim.. O ana kadar kendisine saygiyla sevgiyle annecim diyerek hep ariyordum.

Parasi yok derken soyle yok maasi standart ustu bir maas geliri iyi ama kendisine harclik ayirip geri kalan parasini annesine gonderiyor hesabinda hic para birakmiyor

Parasi yok derken soyle yok maasi standart ustu bir maas geliri iyi ama kendisine harclik ayirip geri kalan parasini annesine gonderiyor hesabinda hic para birakmiyor

Sena bugün foruma sırf senin için girdim. Boşanma devrem tıpkı senin gibi geçti. Avukatı aradı anlaşmayı teklif etti hatta tehdit etti sok olmuştum canım kocam diye sarildigim adam benle muhattap olmuyordu bile. Ama ben hemen avukata gittim onlar benden cevap beklerken ben dava açtım
Aile meselelerimizde aynı herseyi gidip annesine anlatıyordu köye onların yanına gitti ayrılık kararını aldı...

BAk canim onlardan önce davayı sen aç. Suan senden cevap bekliyorlar lütfen çok iyi bir avukat bul sonuçta çalışıyorsun halledersin. Hiç bir mesajını silme. Karşı taraf her türlü planı yapmış sende plan yap dikkat et. O ararsa ancak mahkeme için arar seni bunu unutma ve sakın o telefonu açma onla muhattap olmak istemediğini anlasın. Seninde ailen sahitlerin olur kıyamam sana şükür bu adamın yüzünü şimdi gördün ilerde çocuğun olsaydı çocuk için katlanacaktin yalvaracaktin ezilecektin belkide..

Malesefki ayni kaderi paylastigimiz icin soyluyorum.Dışarı çık hava al ve avukat araştır..

Canim benim oncelikle ilgi ve alakan icin yazdigin icin cok tesekkur ederim. Ve de cok gecmis olsun.

Durumlarimiz cok benziyor. Benim de aklimin anlamadigi konu o, en yakinin gibi gozuken adam, seni cok sevdigini dile getiren seninle evlenmek ikna etmek icin cabalayan adam bir bakiyorsun nasil boyle biri olmus, hem anlayamiyorum hem inanmak istemiyorum

Sizin dava sonuclandi mi ayrildiniz mi resmi olarak da?

Kendisi beni evden gönderirken tazminat ödeyeceğim ve anlaşmalı ayrılcaz dedi.. Ancak beni arayan avukat hiç bir şey talep etmeyeceksiniz dedi.. ben dava açınca 10 bin teklif etti kabul etmedim amaç para değil yanlış anlaşılmasın ama o kadar kolayda değilim. Yani çekişmeli ayriliyoruz.

İlk davam Mart ayında oldu ikincisi eylül ayında olacak.

Çok zor bir süreç.hala acısı içimde ve karşımda gittikçe çirkinleşen bir adam var

sabır ve sebaat diyorum çok yeni ama dengeyi iyi kurup kendini ezdirmemen

Ne alakası var arkadaşım bence siz konuyu tam okumamissiniz.Ailesinin durumu iyi olduğu halde adam gelirinin tamamını ailesine gönderiyor yani siz olsanız tamam hayatım sen onlara bak ben evimize bakarım mı diyeceksiniz.Tamam ihtiyaç olur yardım edilir o ayrı kusura bakmayın ama g.tüne güvenmeyen karısının parasına güvenen adam evlenmeyecek ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…