Javelın cnm kafasında bıtırmıs dıyorsun dogru da senın kocan da bıtırmıstı neler dıyordu ama bak
sonra nasıl dank ettı,ama cook gec kaldı dı mı?Sen o zamanlarda onun sana dönecegıne ıhtımal verıyor
muydun ,hayır.Ama ne oldu döndü..Ben de geç olmadan (eger sırf benım yuzumden gıttıyse) gec olmadan
gelsın ıstıyorum,sonra zaten dönmem ben ..Boşanma oldugu gun bır daha asla ..Bir de dediğin gibi
32 yasındayım ve o da ıkımız de ınsan olarak ıyıyız ama anlasamıyoruz sınırlıyız degısmeyız bu saattens sonra demıstı ,ama adam olsaydı da bunları gıtmeden once yüzüme söylemeyı becerseydı!!
Yakamoz blöf ıcın nıye dava acayım,sonra Sevgi gibi pişman olurum,bir sinirle dava açamam..Bu ona
ödül olur..
Cudana yanılıyorsun cnm..Eşim hiçbir zaman beni uyarmadı,her zaman sen bilirsin ve tamam dedi..
İşte bu yuzden de benım yuzumden gıttıgıne ınanmadım..Eğer benim onunla sorunum varsa ben adam
gıbı karsısına gecıp söylerdım,ama o korkakca gıttı ve gıdınce bunları bahane etti..Çocuktan sonra
herkes bunları yasar dedıler bana ,erkekler soguk davranır dedıler dıye hep alttan aldım..Kızım korkmasın
dıye hep sustum..O kavga cıkardı etrafı kırdı döktu,ben baktım agladım..Başka da bırsey yapmadım.
İşte bu yuzden de regl dönemımın hassaslıgıyla ;BENİM yüzümden ise adım atayım dedım,ama sımdı
verdıgı cevapla benımle alakası olmadıgını gördum..O sorumlulugu kaldıramadı,çareyı de kacarken
benım fevrılıgımle suclamakta buldu

( Ben kac defa yalvardım terapıste gıdelım ,evlılıgımız ıyı
gıtmıyor dıye..Hep dedıgım gıbı 2 yıl o ugrastıysa son 2 yıl da ben ugrastım yani..
Sevgiiş çok sevindim aramasına...Neler konustunuz?Ben zaten susacağım,yapacak birşey yok;
doğumgunune kadar da yüzümü göstermeyecegım,ama ararsa neşeli ve normal konusacagım..
Zaten 31ine para yetıstırecegım demıstı nafakayı getırecek heralde bu hafta maası erken alırsa
yine arayacaktır..Bak önceden parasal sorunumu söyleyıp hep istiyordum,şimdi hiçbirşey demıyorum
bile..