Kızlar eşimi bildiğim kadarıyla şu an pişman falan değildir..Çünki hiç kendisiyle başbasa
kalamadı ,heryerden müdahaleler oldukca o zaten benım onu istedıgımı ve bu kısılerı de
benım gönderdıgımı de dusundu ..Bu yuzden de zaman gecmeden ben onunla konusamam,
ama bıraz zaman sonra gıdısata göre belkı konusurum ..Adam acıkca ''alısmısız bu duruma
bosver'' dedı ..alışmıs bekarlıga,dön desem hıc döner mı şu anda?
Yazdıkca da tekrar kendıme döndüm sayenızde sagolun ..Benim en büyük hatam da şu..:
Eşim ondan önce de 3 kere polısevınde kalmıstı kavga cıkartıp cekıp gıtmıstı ..O zaman
o benı terk edıyormus ,ama sans verıp gerı gelıyormus..Tabı benle hıc konusmadıgı ıcın
ben hıcbırını terk olarak anlamamıstım ..Neyse bu gıdısınde net olduguna ınanınca daha
ılk gunden ablasına sıkayet edısım ,denıze dusen yılana sarılır gıbı bır durumdu..Ve ben
bır anda aılem harıc etrafa bunu anlatmaya baslayınca onun gıdısını resmılestıren de
ben oldum..Belkı aılesıne söylemekte zorlanacaktı ,çok farklı durumlar olacaktı ..ama salak
ben herşeyı anında kolaylastırdım ..

(İşte en buyuk hatam bu..Belkı blöftü,yıne gelecektı
birkac gun gıdıp..ama ben hemen yetıstırdım aldattıgı dahıl herseyı anlatmıstım ..Hatta
bana kufur edıp ''bır de bosanacagız mı dedın ,Allah belanı versın senın ..vs.vs''küfürler
yazmıstı o gün..Geçen gun mesajları okurken fark ettım ..Yanı ben yaptım bu gıdısı
herkesın bılmesı daha da rahatlattı ve ablası da aılesıne anlatınca ona hıc yük kalmadı

(