Onu çok özleseydım ,çok sevseydim,hatalıyım deseydim emin olun yalvarır ağlardım birşeyler yapardım ya da hiç sevmeseydim,en ufak hissim kalmasaydı da anında boşanırdım ..Ama çocuklu bosanma öyle kolay
olmuyor maalesef ..Tabi ki çocugum için bu adama katlanacagım değil söylediğim..Ben mesela ayrıldıgım
hiçbir sevgilimle asla arkadas kalmadım ,asla kalmam ..Görmem duymam aramam sormam biter..Ama bu herif
her türlü kızımın herşeyımın babası

(( İlerde kızım kreşte şiir okudugu zaman mesela gelın dedıgınde orda
yanayana oturacagız mecburen görusecegız ..En basıt örnek bu yanı..Evlense bılecegım ..Herşeyını ögrenecegım
ne kadar acı anlatamam bu kısım ..Ama dediğim gibi boşandıgında bır daha asla görusmeyecek olma sansım
olsaydı coktan bosardım ama ömrumuz oldugu sürece ırtıbatta olacagız ve kızım ıcın görusecegım mecburen..
İşte tek saglamaya calıstıgım sey kızıma guzel bır örnek ayrılmıs cıft ornegı ..Kimse öburunu kötuleyıp doldurmadan
medenıce olsun..Kızımın ılk dogumgunu tabı kı bır sekılde görunmesı lazım bu yöntemı bulduk mecburen ..En
azından evde resmını görmeyınce ılerde uzulmeyecek ..Bunun dısında dıyecegım bırsey de yok ..Dıyorum ya cok
da umrumda degıl,sadece psıkolog ne derse o ..