Eşim bu konuda sinirimi bozuyor hakkı mı sizce

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar ben gün içinde çok telefonla konuşan biri değilim .. eşim de gün İçinde bir kere ya arar ya aramaz .. ben biriyle konuştuğumda o aradığı zamana denk geliyor. Şans mı var ben dde.. Az önce de aradı meşgul olduğunu görünce kızdı bağırdı çağırdı .. hep bana mı denk geliyor .. birgün de telefonun meşgul olmasın. Kızımın ateşi va donmam gündür. Telefonla konuşmaktan kızın ateşini ölçebildin mi diyor.. siz olsanız ne dersiniz bu durumda sinir olmaz mısınız

kızlar ben gün içinde çok telefonla konuşan biri değilim .. eşim de gün İçinde bir kere ya arar ya aramaz .. ben biriyle konuştuğumda o aradığı zamana denk geliyor. Şans mı var ben dde.. Az önce de aradı meşgul olduğunu görünce kızdı bağırdı çağırdı .. hep bana mı denk geliyor .. birgün de telefonun meşgul olmasın. Kızımın ateşi va donmam gündür. Telefonla konuşmaktan kızın ateşini ölçebildin mi diyor.. siz olsanız ne dersiniz bu durumda sinir olmaz mısınız

evet gayet sinir bozucu, sanırım bu konuyu birbirinize sinirlenmeden konuşmanız lazım, eşinin yaptığı çok anlamsız geldi, sanırım arka planda başka sorunlarınız da var, ya da eşin genel olarak sinirli
ne olur ki yani iki dk sonra arasın mevzu edilcek bişey değil

Pardon canım kızımın ateşi var bir kaç gün gündür yazacaktım

"Kızımın ateşi va donmam gündür."

Bu ne demek acaba ?

Eşiniz bayağı kıskanç biri demek ki. Size de güvenmiyor sanırım.

Sinirli biri ama bazen tahammül edemiyorum işte . Ki aradığı zaman kim olursa olsun hemen kapatıp anında ona dönüyorum

Kızımın ateşi var bir kaç gündür yanlış yazmışım .. bana çok güveniyor Eminim .. sormaz kimle konuşuyorsun diye zaten .. telefonla konuşmam onun sinirini bozuyor nedense

ya valla bnde nişanlıyım bizede çok oluyor o durum kimle konuşuodun dio bnde izah ediyrm ama yüzüme vurmuyo, kendide dolmuş şöförü mesela onunda sürekli meşgul artık alıştık biz. evlilikte erkekler daha sorgulayıcı oluyolar bu kıskandığı anlamına gelir mutlu olun bnce :)

Tamam kıskansın canım da bunu sorun haline getirmesin bence .. üstüne bide ben açıklama yapıyorum sana denk geldi çok konuşmuyorum gün içimde diye

Chess arkadaşım bide üzerine ben açıklama yapıyorum normalde çok konuşmuyorum falan diye .. tamam kızmadım dedi.ama korkuyorum artık telefonla konuşmaya sinirim bozuldu ya

"Abartiyorsun" derim. "Telefonum mesgul olabilir, istedigim zaman kullanabilirim. Mesgul olmasi normal, acil bir sey de yok niye ortaligi velveleye veriyorsun, biraz agir ol" derim.

Telefon meşgul olunca ne oluyor, baktı meşgul birkaç dakika sonra tekrar arasın incileri mi dökülecek sanki? Bize de çok denk gelir, bir arkadaşımla ya da ailemle konuştuğumda eşim arar adam alıştı herhalde artık telefonun meşguldü bile demiyor :) Telefon bu konuşmak için iletişim için icat edilmiş bir alet, öyle süs olarak dursun diye ya da sadece eşler birbirleriyle iletişim kurabilsinler diye icat edilmedi ya.

Kızlar çok haklısınız ama bu dediklerinizi ona söylediğim an kavga çıkar .. ben aradığını görür görmez dönüyorum zaten bekletmiyorum bile

Telefonun meşgul olmasındaki sinirlenecek kısım nedir?
Telefon zaten konuşmak için meşgul edilmiyor mu?

Pembesu kıskançlık değil ki adam telefonla konuştuğumda sinir oluyor ..

Laale bu dediğini ona anlat bir de aman aman ..akşam gelir de konuyu uzatırsa sinirlerim alt üst olacak gerçekten

Laale bu dediğini ona anlat bir de aman aman ..akşam gelir de konuyu uzatırsa sinirlerim alt üst olacak gerçekten

Konu bir kere uzar en azından sonuca bağlanır, aksi halde bu böyle devam eder. Yerinizde olsam telefonla sen aradığında meşgul olmasın diye ailemle ya da bir arkadaşımla konuşamayacaksam telefona ne gerek var ki al sende kalsın der verirdim eline.

Çocuklarımcanlrım geçinmesi zor bir insan ..uzatırsa bu söylediklerini söylesem daha kötü olur..ne diyeceğimi şaşırdım ..başını şişiridm kusura bakma

Çocuklarımcanlrım geçinmesi zor bir insan ..uzatırsa bu söylediklerini söylesem daha kötü olur..ne diyeceğimi şaşırdım ..başını şişiridm kusura bakma

Rica ederim canım. Ama sana şunu söyleyeyim benim eşimde geçinmesi çok zor bir insandır. Sinirli aksidir. Ama ben hiçbir zaman alttan almadım ya da aman hemen telefonu kapatıp ona döneyim de sorun çıkmasın demedim. Evet başlarda beklentileri olmadığı için sık tartışırdık ama zamanla alıştı belli başlı huylarını törpüledi şimdilerde sinirleri alınmış gibi bende tam tersi :))))

Back
X