- 14 Temmuz 2021
- 404
- 85
- 33
- 27
Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...