• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
27
Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...

Evden kaçıp evlenenlerin çoğu senin gibi.
Annen ise duygu sömürüsü yapıyor.
Kızı umrunda değil,el ne der derdinde..
Yoksa olurum,boynum bükülür hep hikaye.
Komşuları ve akrabaları arasındaki suni saltanatini kızına tercih ediyor.
Hatayı baştan yapmışsın.
Kendi düşen ağlamaz.
Eski konunu bilmiyorum ama nereye gidip,nereye başvuracağını illa ki yazmıştır buradaki kadınlar.

Son düzenleme:
Bana vuracak ,bana boşan diyecek bende 1 dk duracağım o adamla evli öyle mi ? boşanın hatta tazminatı kat kat alın Allah aşkına ne çekiyorsunuz su hanzoların derdini.
Ha aileniz bebeğinizi istemiyormus ,beni de ayrilmami istemiyormuş o aileyi de silerim ! Girip bir işe çalışır aç susuz kalır bebeği bir bakiciya veririm hiç olmazsa ,dışarıdan konuşması kolay değil ama bir diplomaniz olmasa bile iş gerçekten kadınlara var girip calisirsiniz

Bana vuracak ,bana boşan diyecek bende 1 dk duracağım o adamla evli öyle mi ? boşanın hatta tazminatı kat kat alın Allah aşkına ne çekiyorsunuz su hanzoların derdini
Ailem hiçbir şekilde arkamda degil ve maddi hiçbir gelirim yok, gidecek yerim yok

Evden kaçıp evlenenlerin çoğu senin gibi.
Annen ise duygu sömürüsü yapıyor.
Kızı umrunda değil,el ne der derdinde..
Yoksa olurum,boynum bükülür hep hikaye.
Komşuları ve akrabaları arasındaki suni saltanitini kızına tercih ediyor.
Hatayı baştan yapmışsın.
Kendi düşen ağlamaz.
Eski konunu bilmiyorum ama nereye gidip,nereye başvuracağını illa ki yazmıştır buradaki kadınlar.
Haklısınız belkide...

Allah yardımcınız olsun.. Aklımın almadığı anneniz hem sığınma evine giderseniz ölürüm diyor da bebeğinizi niye istemiyor... Tek başınıza bu durumda bir şey yapamazsınız gibi duruyor.. Eşiniz de ailenizin tavrını bildiği için nasılsa gidemeyeceğinizi düşünür tabi ki.. Ailenizi bebeğiniz ile sizi kabul etmeleri için ikna edeceksiniz.. Nasıl ki anneniz size yani evladına kıyamıyor siz de bunu anlatın ailenize.. Evladınızdan vazgeçemeyeceğinizi falan... Nasıl bir aile ki bu şiddet ortamına bile bile evladını ve torununu bırakır ya hayret valla.. Onları ikna edip pişmanlığınızı dile getirin ve kabul ettirin bebeğinizi.. Böyle hayat mı geçer..

Siz dayak yerken ölmeyen kocandır diyen sizin çocuğunuzu kabul etmeyen anneniz sığınma evine gittiniz diye ölmez merak etmeyin. Sizin için tek yol sığınma evi bu durumda. Çocukları yurda falan da vermiyorlar ayrıca. Verseler bile annesinin dayak yediği bir evden ve diğer seçenek olan sokakta kalmaktan daha iyidir yurt emin olun

Annen felç geçirip ölsün bir zahmet, tövbe yahu şunu da yazdırdı bana hayat.
Evladının bir hatası yüzünden dayak yediğini bile bile ''aman başımızı yere eğme bık bık bık, kadın sıgınmaya gidersen ben ölürüm'' diyorsa varsın ölsün.
Bir halt olmaz korkma.
Dayak yiye yiye yaşlanmayı mı bekleyeceksin ?
Eşinin belli laflarından.
Nasıl olsa ailesi arkasında degil, her türlü muameleyi reva görürüm kafasında.

Kimse, çocuğum boşandı, kadın sığınma evine gitti diye falan ölmez.
Şu hayatı çevreniz için değil de kendiniz için yaşamayı öğrenemedikten sonra o kocan gibi adamlardan (!) dayak yemeye devam edersiniz.
Oraya gidersem izimi kaybetirmem gerekecek, aksi halde ailem beni zorla alır götürür

Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...

annen kızı dayak yediğinde ölmeliydi kadın sığınma evine gidince değil. Tek korkusu elaleme ne diyeceğiz. Darp raporunuz alın ve çocuğunuzla kadın sığın evine geçin. Allah korusun bu adam size ilerde çok daha kötü şeyler yapar

Bir şekilde para biriktirmeniz mümkün değil mi? Sonrasında ayrılırsınız hemen gidemiyorsanız da. Kadın sığınma evleri hakkında bilgim yok maalesef ama bulunduğunuz ortamdan daha iyi bir ortam olacağını düşünüyorum.
Nisan yüzüklerim var sadece 3 bin TL felan ediyor , başka türlü biriktiremem çalışmama asla izin vermez

annen kızı dayak yediğinde ölmeliydi kadın sığınma evine gidince değil. Tek korkusu elaleme ne diyeceğiz. Darp raporunuz alın ve çocuğunuzla kadın sığın evine geçin. Allah korusun bu adam size ilerde çok daha kötü şeyler yapar
Tama bağırıp vuracakken ben tamam lütfen dur felan diyorum, bebeğim korkmasın diye

Back
X