Anladım teşekkür ederimTroll o hatta büyük ihtimal erkek üye. Şikayet ettik gece. Ona bakmayın siz
Ya siz ne saçmalıyorsunuz?Düğünü yapan evi alan eşyaları alan kimdi evlenirken? Adamdı demi. İşte hemcinslerim bunu erkeğe attıkları kazık olarak görüyo ama yanılıyorlar. Bu erkekler salak mı ki hayatları boyunca verdikleri emekleri çöp olsun ister? O kadar borca girmiş emek vermiş. Boşanınca sen çocuğu alıp ailenin yanına gidip nafaka yerken o adam evin düğünün eşyaların borcunu ödemeye çalışacak üstüne sana nafaka yollayacak üstüne de tek başına yaşayacak ailesi yok olacak. Her zorluğu çekmeyi erkeğe yıkmak yanlış olur. Biz kadınlar da sorumluluk alırsak, çalışırsak, kazandığımız parayı güzellik salonuna kuaföre makyaja kıyafete harcamayıp biriktirirsek evliliklerde erkeğin üstünden yükü alırsak boşanmalar daha rahat olur. Adamın yerine kendinizi koyun. Kadın hiçbir şey yapmamış hiçbir zararı olmayacakken erkek tamamen zor bir durumun içine düşecek. Niye ömür boyu nafaka ödemek istesin. Üstelik yarın bir gün sağlığından olup çalışamayacak durumda olsa bile nafaka ödemek zorunda kalıyor Kadına. Nafaka ödeyemez durumda ise hapse giriyor. Çocuk için de değil direkt Kadına ödeniyor nafaka. Hadi çocuk için olsun o çocuğun kendisine ait olup olmadığı bile kesin değil. Dna testi zorunlu olsa neler çıkar ortaya acaba
Kabul etmez asla bunu oya aklıma geldi, şu görüştüğünüz kurum/kuruluşların avukatına danıştınız mı hiç, boşanma sürecinde evde kalabiliyorsunuz siz, ev kendinizin değilse bile aile konutu kirası ödeniyor diye biliyorum eşinizce. üstüne bir de adam nafaka verecek hem size hem çocuğa. bu para fatura yemek yeter. çekişmeli dava açın, 2 sene sürer zaten, o arada okul bitirir sonra da işe girersiniz.
tabi adam bunlara dayanamayıp öldürebilecek birisi mi bunu da hesaba katmak lazım.
Kadın sığınma evinde bebeginizi kimse almaz sizden ...Cesur olun korkmayın.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Bana vuracak hakaret edecek ve ben halen bebeğim için o pisliğin yanında durucam asla durmam asla.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Başları eğilmesin derken sizin başınız ne olacak lütfen güçlü olun.Kadın sığınma evlerinde de art niyetli insanlar olabilir evet ama Allah iyilerle karsılaştırsın.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Onlar öyle sandığınız gibi değiller, gitsem zor bela beni kabul etseker dahi oğlumu asla kabul etmezlerEvladini al annene git adım atın belkilerle olmazlarla cumleni kurma . Kapısına gidince annen baban vicdana gelir sahip çıkar . Pişmanlığını dile getir özür dile kaçtığın icin siz haklı idiniz, bilemedim gibi yumuşak cümleler kur sarıl sıkı sıkı birakma anneni babanı. Adim at yetr ki senin sahibin kimse değil senin sahibin Allah cc . Evet zor ama her gün dayak kavga gürültü içinde büyüyen çocuk daha fazla ruhssl çöküş yaşayacak bu açıdan bakın ruhsal çöküş omur boyu sürüyor. Ac kalmak susuz kalmak okyanusta damla kalir bunun yanında.
Ikinci cocuk falan düşünmeyin dikkat edin.
Aklini kullanıp cikis yolu bulacaksınız. Kv kp duruma n diyor. Esin neden şiddet uyguluyor evlendigin günden beri mi oyle sonradan mi olduOnlar öyle sandığınız gibi değiller, gitsem zor bela beni kabul etseker dahi oğlumu asla kabul etmezler
Evlendigim günden beri uyguluyor sürekli değil bazenAklini kullanıp cikis yolu bulacaksınız. Kv kp duruma n diyor. Esin neden şiddet uyguluyor evlendigin günden beri mi oyle sonradan mi oldu
Kabul etmez asla bunu o
Herzaman sinirlı değil, ama çok çabuk alınır mesela hatalı oldufu halde hatasını kabul etmez tartışma küslük uzar. Gerçi ben eskisi gibi onunla konuşmayı uzatmiyorum ama neyse. İşte bu küslükler sonrası yatak ayırma olur, ufak şeyleri büyütüp bağırma olur, bazen vurma olur. Bu tepkileri sürekli olmaz yani aşırı bağırma ve vurma. Ama genel olarak evde huzursuz , gergin bir ortam hakim. Aslında sürekli ama sürekli kendini haklı görüp beni yerme huyu var. Öyle olmasa belki diğer sorunlar da ortaya cikmayacakti. Yani nerdeyse cennetligim diyecek o derece kendini masum görür. Bazen gelir konuşmaya çalışır konuşmam zorlar işte öper felan seni seviyorum bilmem ne. Bende inandığım dan değil, oğlum daha huzurlu bir ortam görsün diye konusurum fakat bi süre geçer sonra yine bı sorun olur kendini iyilik meleği görür hatalı ben. Yani sorunlar da ufak tefek şeyler. Misal şu an iyi gibi ama sürekli boyoe devam eder mi asla. Bı kaç gün sonra yine durduk uere surat asmalar, tripler, boş yere kusmeler başlayacaktır.ona sormaz avukatlar, çatır çatır haklarınızı alırlar, siz benim dediklerimi bir avukata danışın, evde 2 sene kira fatura yemek derdiniz otomatik çözülmüş oluyor haklarınızı talep ederseniz. geçim derdi düşünmenize gerek kalmaz.
kabul etmez derken öldürür mü sizi? o kadar vahşi olduğunu düşünüyorsanız zaten bi dakika kalmayın yanında gidin bari sığınma evine. nasıl korkuyor musunuz mesela evdeyken her an bir şeye kızıp dövebilir diye filan?
Ne güzel insanlar var, gerçekten burdan beni daha doğru düzgün tanımayıp yanımda olanları gördükçe aileme olan kırgınlığım daha bı artıyorYa gelip gidip konuyu okuyorum ne olabilir ne yapılabilir diye. Yemin ediyorum bekar zamanlarımda olsam derim gel benle yasa ama işte... O kadar üzüldüm, özellikle küçücük masum bebeğeçok alakasız olacak ama Mansur Yavaş a vs mail mi atsak napsak kendisi bir ara mailleri birebir okuyup yardımcı oluyordu. Benim erkek kardeşim için bile ulaştı yani düşünün o şekilde ilgili. Yani ne bileyim grup olarak aynı konuda mail atsak belki yardımcı olur.
İmkan sunarlar. Çünkü yani bebekle uyurken vs şiddet uygulama kısmı, konu sahibinin çekingen olması beni çok üzdü
Yok be babasına benzesinler güçlü dirençli olurlar hayata iyi hazırlanırlar şımarık miskin çocuklar olmazlaro adamla birlikte büyüyen çocuk da babasına benzeyecektir, kadınları da annesi gibi boyun eğmesi gereken bir döl yatağı olarak görecektir. size naçizane tavsiyem gizli gizli para biriktirmeniz ve bu süre zarfında sabırlı olup dişinizi sıkmanızdır. annenize hiçbir yorum yapmıyorum, değil bir insan kızına böyle manipülatif davranmayı tanımadığı bir kadına dahi yapması kabul edilemez.
ama şöyle de bir gerçek var ki hiçbir adam bir günde böyle olmaz kaçtığınız şahıs muhtemelen sevgililik döneminde de belli işaretler vermiştir fakat siz görmezden gelerek bu hayatı tercih etmişsiniz.
bir karar vermeniz gerekiyor ya bu şekilde aşağılanmayı kabul edip oğlunuzun da psikolojisinin mahvolmasına izin vererek annenizin başını öne eğmeyeceksiniz ya da gizlice para biriktirip kaçacak kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?