Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Ya siz ne saçmalıyorsunuz?
Kadının neler çektiğini okumadınız mı, böyle bir konuda bile erkeğe hak vereni gördüm ya, pes vallahi. Sizin gibilere acımamak lazım, başka bir şey demiyorum.

Bulunduğunuz ilde yada başka ilde yatılı bakıcı arayan yaşlı bireyler bulmaya çalışın internet üzerinden, görüşün durumunuzu anlatın, çoluğu çocuğu yanına alamadığı, ülke dışında olduğu için böyle muhtaç insan arayan insanlar da var. Hem ev ortamı olursa giderin olmaz aldığın parayı biriktirirsin. Koruma kararı çıkartıp adresini de gizler davanı açarsın. Yeter ki bi yerden başla. Evet zor, çok zor ama çocuğunun da dayak yediği günü görmektense risk al

ya aklıma geldi, şu görüştüğünüz kurum/kuruluşların avukatına danıştınız mı hiç, boşanma sürecinde evde kalabiliyorsunuz siz, ev kendinizin değilse bile aile konutu kirası ödeniyor diye biliyorum eşinizce. üstüne bir de adam nafaka verecek hem size hem çocuğa. bu para fatura yemek yeter. çekişmeli dava açın, 2 sene sürer zaten, o arada okul bitirir sonra da işe girersiniz.

tabi adam bunlara dayanamayıp öldürebilecek birisi mi bunu da hesaba katmak lazım.

Valla annenler kabul etmeyecekse küçücük bebekle nereye gideceksin?

Çalışmak ayrı ev açmak ve hayal oldu bunlar. Hayat çok pahalı, destek almadan ortalama bir maaşla hayata tutunman mümkün değil. Çocuğa bakan biri olmalı sen çalışacak isen. Annenlere yalvar yakar alsınlar seni geri.
Bi ailenin kızının dövüldüğünü bile bile orada kal demesini de asla anlayamayacağım.

Kabul etmez asla bunu o

Kadın sığınma evinde bebeginizi kimse almaz sizden ...Cesur olun korkmayın.

Bana vuracak hakaret edecek ve ben halen bebeğim için o pisliğin yanında durucam asla durmam asla.
Kusura bakma ailen de de iş yok.bir kere başımızı yere indirdin ne demek ya sanki kötü birşey yapmışsın sevmişsin evet dangalağın birine aşık olmuşsun ama ailen de aile olsa sana bu zulmü yapan kocandan çekip alır sana da oğluna da bakarlar..hiçbirşey yapmayacak ailen sonra da üzülürüm felç geçiririm..hadi be ordan üzülüyorsan alırsın kızını torununu Gül gibi geçinirsiniz

Evladini al annene git adım atın belkilerle olmazlarla cumleni kurma . Kapısına gidince annen baban vicdana gelir sahip çıkar . Pişmanlığını dile getir özür dile kaçtığın icin siz haklı idiniz, bilemedim gibi yumuşak cümleler kur sarıl sıkı sıkı birakma anneni babanı. Adim at yetr ki senin sahibin kimse değil senin sahibin Allah cc . Evet zor ama her gün dayak kavga gürültü içinde büyüyen çocuk daha fazla ruhssl çöküş yaşayacak bu açıdan bakın ruhsal çöküş omur boyu sürüyor. Ac kalmak susuz kalmak okyanusta damla kalir bunun yanında.
Ikinci cocuk falan düşünmeyin dikkat edin.

Başları eğilmesin derken sizin başınız ne olacak lütfen güçlü olun.Kadın sığınma evlerinde de art niyetli insanlar olabilir evet ama Allah iyilerle karsılaştırsın.

Onlar öyle sandığınız gibi değiller, gitsem zor bela beni kabul etseker dahi oğlumu asla kabul etmezler

Onlar öyle sandığınız gibi değiller, gitsem zor bela beni kabul etseker dahi oğlumu asla kabul etmezler
Aklini kullanıp cikis yolu bulacaksınız. Kv kp duruma n diyor. Esin neden şiddet uyguluyor evlendigin günden beri mi oyle sonradan mi oldu

Şu raddede iş bul çalış falan imkansız şeyler. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız vasıfsız eleman olarak alacağınız maaşla gecekonduda bile yaşayamazsınız. Kadın sığınma evine başvurun orada zaten birkaç ay kalabiliyorsunuz öyle ömür boyu kalmayacaksınız yani. O süre zarfında da hemen bir işe girin 4-5 ay para biriktirin. Eğer istanbuldaysanız daha küçük bir şehre taşının mesela iç anadoluda kiralar o kadar yüksek değil. Taşındığınız şehirde de çalışırsanız rahat geçinirsiniz. Bu şekilde eşinizle yaşayamazsınız Allah korusun çocuğunuzla beraber canınızdan olacaksınız annenizi falan boşverin artık.

Kabul etmez asla bunu o

ona sormaz avukatlar, çatır çatır haklarınızı alırlar, siz benim dediklerimi bir avukata danışın, evde 2 sene kira fatura yemek derdiniz otomatik çözülmüş oluyor haklarınızı talep ederseniz. geçim derdi düşünmenize gerek kalmaz.

kabul etmez derken öldürür mü sizi? o kadar vahşi olduğunu düşünüyorsanız zaten bi dakika kalmayın yanında gidin bari sığınma evine. nasıl korkuyor musunuz mesela evdeyken her an bir şeye kızıp dövebilir diye filan?

Herzaman sinirlı değil, ama çok çabuk alınır mesela hatalı oldufu halde hatasını kabul etmez tartışma küslük uzar. Gerçi ben eskisi gibi onunla konuşmayı uzatmiyorum ama neyse. İşte bu küslükler sonrası yatak ayırma olur, ufak şeyleri büyütüp bağırma olur, bazen vurma olur. Bu tepkileri sürekli olmaz yani aşırı bağırma ve vurma. Ama genel olarak evde huzursuz , gergin bir ortam hakim. Aslında sürekli ama sürekli kendini haklı görüp beni yerme huyu var. Öyle olmasa belki diğer sorunlar da ortaya cikmayacakti. Yani nerdeyse cennetligim diyecek o derece kendini masum görür. Bazen gelir konuşmaya çalışır konuşmam zorlar işte öper felan seni seviyorum bilmem ne. Bende inandığım dan değil, oğlum daha huzurlu bir ortam görsün diye konusurum fakat bi süre geçer sonra yine bı sorun olur kendini iyilik meleği görür hatalı ben. Yani sorunlar da ufak tefek şeyler. Misal şu an iyi gibi ama sürekli boyoe devam eder mi asla. Bı kaç gün sonra yine durduk uere surat asmalar, tripler, boş yere kusmeler başlayacaktır.

Ya gelip gidip konuyu okuyorum ne olabilir ne yapılabilir diye. Yemin ediyorum bekar zamanlarımda olsam derim gel benle yasa ama işte... O kadar üzüldüm, özellikle küçücük masum bebeğe çok alakasız olacak ama Mansur Yavaş a vs mail mi atsak napsak kendisi bir ara mailleri birebir okuyup yardımcı oluyordu. Benim erkek kardeşim için bile ulaştı yani düşünün o şekilde ilgili. Yani ne bileyim grup olarak aynı konuda mail atsak belki yardımcı olur.
İmkan sunarlar. Çünkü yani bebekle uyurken vs şiddet uygulama kısmı, konu sahibinin çekingen olması beni çok üzdü

Ne güzel insanlar var, gerçekten burdan beni daha doğru düzgün tanımayıp yanımda olanları gördükçe aileme olan kırgınlığım daha bı artıyor

Yok be babasına benzesinler güçlü dirençli olurlar hayata iyi hazırlanırlar şımarık miskin çocuklar olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…