Korkuyorumona yumruk cak ve sasirt
Korkuyorum
onun korktugu seyler ne pekiKorkuyorum
Cesur değilsiniz dicem ama kacmissiniz. İstediğiniz zaman gayey cesur olabiliyorsunuz. Siz iyisi mi anneniz,elalem ve eşiniz tarafından suistimal edilmeye, şiddete uğramaya devam edin.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Bundan korktuğum için vuramiyorum. Bir kez tirmaladim beni tekmelerle vurdu. Of hatırlamak istemiyorumSize siddet uygulayan adama vuramazsiniz zaten. Gözü döner vurup oldürür Allah korusun. Sizin can güvenliginizi önce bir saglamak lazim
Beni anlamadiginiza yemin edebilirim ama kanitlayamamCesur değilsiniz dicem ama kacmissiniz. İstediğiniz zaman gayey cesur olabiliyorsunuz. Siz iyisi mi anneniz,elalem ve eşiniz tarafından suistimal edilmeye, şiddete uğramaya devam edin.
Hapse girmek bildiğim bu, başka da var belkide ben bilmiyorumonun korktugu seyler ne peki
iste bunu kullaninHapse girmek bildiğim bu, başka da var belkide ben bilmiyorum
Zaten kades telefonumda var gördü, diyor ki bunu neden indirdin tedbir dedim baktım kızacak gibi oldu. Bende dedim ki reklamda gördüm indirdim ama anladığını düşünüyorum. Fakat ondan sonra da vurdu 1 kez belkide sandığım kadar korkmuyoriste bunu kullanin
Sanırım kaçtığınız için küsKonuşmuyor benle
Arkadaşım tüm forum genelinde amacının troll olduğu aşikar olan saçma sapan yorumlarınız var da, bari böyle hassas bir konuda işi geyiğe vurmayın ayıp ya. Kadın ne halde zatenherifi terbiye et ve sadece senin kullanacagin bir kirbac al gerekirse kullan
O ailenin de Allah cezasını versin çok üzülüyorum şöyle çeken ezilen kadınları görünce
Düğünü yapan evi alan eşyaları alan kimdi evlenirken? Adamdı demi. İşte hemcinslerim bunu erkeğe attıkları kazık olarak görüyo ama yanılıyorlar. Bu erkekler salak mı ki hayatları boyunca verdikleri emekleri çöp olsun ister? O kadar borca girmiş emek vermiş. Boşanınca sen çocuğu alıp ailenin yanına gidip nafaka yerken o adam evin düğünün eşyaların borcunu ödemeye çalışacak üstüne sana nafaka yollayacak üstüne de tek başına yaşayacak ailesi yok olacak. Her zorluğu çekmeyi erkeğe yıkmak yanlış olur. Biz kadınlar da sorumluluk alırsak, çalışırsak, kazandığımız parayı güzellik salonuna kuaföre makyaja kıyafete harcamayıp biriktirirsek evliliklerde erkeğin üstünden yükü alırsak boşanmalar daha rahat olur. Adamın yerine kendinizi koyun. Kadın hiçbir şey yapmamış hiçbir zararı olmayacakken erkek tamamen zor bir durumun içine düşecek. Niye ömür boyu nafaka ödemek istesin. Üstelik yarın bir gün sağlığından olup çalışamayacak durumda olsa bile nafaka ödemek zorunda kalıyor Kadına. Nafaka ödeyemez durumda ise hapse giriyor. Çocuk için de değil direkt Kadına ödeniyor nafaka. Hadi çocuk için olsun o çocuğun kendisine ait olup olmadığı bile kesin değil. Dna testi zorunlu olsa neler çıkar ortaya acabaÖncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
o adamla birlikte büyüyen çocuk da babasına benzeyecektir, kadınları da annesi gibi boyun eğmesi gereken bir döl yatağı olarak görecektir. size naçizane tavsiyem gizli gizli para biriktirmeniz ve bu süre zarfında sabırlı olup dişinizi sıkmanızdır. annenize hiçbir yorum yapmıyorum, değil bir insan kızına böyle manipülatif davranmayı tanımadığı bir kadına dahi yapması kabul edilemez.Öncelikle lütfen konu açıp hiçbir şey yapmıyorsun diye beni eleştirmeyin.. evet hiçbir şey yapamıyorum ama anlatınca biraz olsun beni anlayanları görmek iyi geliyor. Çünkü çevremdeki herkes " esindir idare et, her erkek böyle, erkektir yapr," kafasında. Dün gece yine bana vurdu bebeğim uyandı. Bu sabah yine üstüme yürüdü boşan diyor, tabi ailen seni istemiyor yapamazsın diyor. Her gün hakaret, küsme, ile geçiyor bazı günler bağırıyor vuruyor. Çok çok çaresizim. Ailem bebeğimi istemiyor benimde boşanmami istemiyor. Ama annem kadın sığınma evine felan gidersen ben ölürüm diyor. Kaçarak evlenmiştim kaçtığın zaman nerdeyse felç gecirektim diyor. Birde kadın sığınma evlerinden korkuyorum çocukları yurda veriyorlarmis bazıları birde oraya gidersem herkes beni silecek izimi kaybetirmem gerekecek. Bı başıma oğlumla nasıl yaparım hiç bilmediğim şehirde, bunun maddi durum derdi var, bebeğim hastalansa gece vakti hastaneye götürmek gerektiği zaman var. Ya biri sokakta taciz etse vs var. Tek oldugumu bilip takip etse. Bebeğim hasta olsa çalışmam gerek kim bakacak ona, okulu var hem çalışıp hem ev gecindirip hem maddiyat derdine düşmek... Yani tek korkum oğlum, onun için korkuyorum ona en ufak zarar gelse ben ölürüm. Bu yüzden gidemiyorum birde annem diyor gitsen ben ölürüm ailenin başını bir kere egdirdin ikinci kere egdirsen vs... Kafam aşırı derecede karışık ve yalnızım, Lütfen ona göre yorum yapın.. bu sabah bağırdı yine oğlum çok korktu atlatamiyorum...
Ailem baskıcı bı aileydi, 16 yaşında iken lise zamanı abilerim beni defalarca vurdu kapanmam için, pantolonları mi yirttilar, buna rağmen asla kapanmam diyordum, babam da vurdu, hatta bı kere kayisla vurdu abim. Sonrasında 17 yaşımda kapandım. İleriki yıllarda hayatıma eşim girdi bunu öğrendikten sonra abim sürekli telefonumu kurcalamaya başladı, bir yere gitmeme izin vermemeye başladılar. Arkadaşlarımla dahi gorusemezdim nereye gitsem annem de benle gelirdi. Annem daha çok arkadaşlarımla görüşmem konusunda , abim de telefonumu kurcalama konusunda üstüme geliyordu. Gece annemle aynı odada uyurduk mesela annem defalarca o telefnu kapat diye kızardı bende gizli gizli oynardım uykum gelmiyor çünkü ne yapabilirim. Ama annemin iyi yönleri de vardı abimin de bunları da inkâr edemem , fakat baskı var mıydı diye sorulacak olursa evet vardiKonu sahibi evlenmeden önce ailenizle aranız nasıldı? Böyle yanlış bir karar almanızda onların payı varmı? Evdeki huzursuzluktan mi kaçtınız mesela?
Şu an takildiginiz şey bu mu gerçekten onca şiddet, hakaret , aşağılama içerisinde. Gerçekten şaşkınımDüğünü yapan evi alan eşyaları alan kimdi evlenirken? Adamdı demi. İşte hemcinslerim bunu erkeğe attıkları kazık olarak görüyo ama yanılıyorlar. Bu erkekler salak mı ki hayatları boyunca verdikleri emekleri çöp olsun ister? O kadar borca girmiş emek vermiş. Boşanınca sen çocuğu alıp ailenin yanına gidip nafaka yerken o adam evin düğünün eşyaların borcunu ödemeye çalışacak üstüne sana nafaka yollayacak üstüne de tek başına yaşayacak ailesi yok olacak. Her zorluğu çekmeyi erkeğe yıkmak yanlış olur. Biz kadınlar da sorumluluk alırsak, çalışırsak, kazandığımız parayı güzellik salonuna kuaföre makyaja kıyafete harcamayıp biriktirirsek evliliklerde erkeğin üstünden yükü alırsak boşanmalar daha rahat olur. Adamın yerine kendinizi koyun. Kadın hiçbir şey yapmamış hiçbir zararı olmayacakken erkek tamamen zor bir durumun içine düşecek. Niye ömür boyu nafaka ödemek istesin. Üstelik yarın bir gün sağlığından olup çalışamayacak durumda olsa bile nafaka ödemek zorunda kalıyor Kadına. Nafaka ödeyemez durumda ise hapse giriyor. Çocuk için de değil direkt Kadına ödeniyor nafaka. Hadi çocuk için olsun o çocuğun kendisine ait olup olmadığı bile kesin değil. Dna testi zorunlu olsa neler çıkar ortaya acaba
Genelde böyle oluyor zaten. Kimse mutlu yuvasını bırakıp kocaya kaçmıyor. Ama kaçarak evlenip mutlu olanda pek yoktur.UK
Ailem baskıcı bı aileydi, 16 yaşında iken lise zamanı abilerim beni defalarca vurdu kapanmam için, pantolonları mi yirttilar, buna rağmen asla kapanmam diyordum, babam da vurdu, hatta bı kere kayisla vurdu abim. Sonrasında 17 yaşımda kapandım. İleriki yıllarda hayatıma eşim girdi bunu öğrendikten sonra abim sürekli telefonumu kurcalamaya başladı, bir yere gitmeme izin vermemeye başladılar. Arkadaşlarımla dahi gorusemezdim nereye gitsem annem de benle gelirdi. Annem daha çok arkadaşlarımla görüşmem konusunda , abim de telefonumu kurcalama konusunda üstüme geliyordu. Gece annemle aynı odada uyurduk mesela annem defalarca o telefnu kapat diye kızardı bende gizli gizli oynardım uykum gelmiyor çünkü ne yapabilirim. Ama annemin iyi yönleri de vardı abimin de bunları da inkâr edemem , fakat baskı var mıydı diye sorulacak olursa evet vardi
Troll o hatta büyük ihtimal erkek üye. Şikayet ettik gece. Ona bakmayın sizŞu an takildiginiz şey bu mu gerçekten onca şiddet, hakaret , aşağılama içerisinde. Gerçekten şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?