Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Cesur değilsiniz dicem ama kacmissiniz. İstediğiniz zaman gayey cesur olabiliyorsunuz. Siz iyisi mi anneniz,elalem ve eşiniz tarafından suistimal edilmeye, şiddete uğramaya devam edin.

Size siddet uygulayan adama vuramazsiniz zaten. Gözü döner vurup oldürür Allah korusun. Sizin can güvenliginizi önce bir saglamak lazim
Bundan korktuğum için vuramiyorum. Bir kez tirmaladim beni tekmelerle vurdu. Of hatırlamak istemiyorum

Cesur değilsiniz dicem ama kacmissiniz. İstediğiniz zaman gayey cesur olabiliyorsunuz. Siz iyisi mi anneniz,elalem ve eşiniz tarafından suistimal edilmeye, şiddete uğramaya devam edin.
Beni anlamadiginiza yemin edebilirim ama kanitlayamam

iste bunu kullanin
Zaten kades telefonumda var gördü, diyor ki bunu neden indirdin tedbir dedim baktım kızacak gibi oldu. Bende dedim ki reklamda gördüm indirdim ama anladığını düşünüyorum. Fakat ondan sonra da vurdu 1 kez belkide sandığım kadar korkmuyor

Konuşmuyor benle
Sanırım kaçtığınız için küs
Babanızla arayı düzeltmeye bakın neden derseniz babalar kızlarına düşkündür sertte dursalar, eşiniz gibi mahlukları bilirim; köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor, babanızla iyi olursanız bazı şeylere cesaret edemez, en azından arkanızda biri olur

Konu sahibi evlenmeden önce ailenizle aranız nasıldı? Böyle yanlış bir karar almanızda onların payı varmı? Evdeki huzursuzluktan mi kaçtınız mesela?

herifi terbiye et ve sadece senin kullanacagin bir kirbac al gerekirse kullan
Arkadaşım tüm forum genelinde amacının troll olduğu aşikar olan saçma sapan yorumlarınız var da, bari böyle hassas bir konuda işi geyiğe vurmayın ayıp ya. Kadın ne halde zaten

Düğünü yapan evi alan eşyaları alan kimdi evlenirken? Adamdı demi. İşte hemcinslerim bunu erkeğe attıkları kazık olarak görüyo ama yanılıyorlar. Bu erkekler salak mı ki hayatları boyunca verdikleri emekleri çöp olsun ister? O kadar borca girmiş emek vermiş. Boşanınca sen çocuğu alıp ailenin yanına gidip nafaka yerken o adam evin düğünün eşyaların borcunu ödemeye çalışacak üstüne sana nafaka yollayacak üstüne de tek başına yaşayacak ailesi yok olacak. Her zorluğu çekmeyi erkeğe yıkmak yanlış olur. Biz kadınlar da sorumluluk alırsak, çalışırsak, kazandığımız parayı güzellik salonuna kuaföre makyaja kıyafete harcamayıp biriktirirsek evliliklerde erkeğin üstünden yükü alırsak boşanmalar daha rahat olur. Adamın yerine kendinizi koyun. Kadın hiçbir şey yapmamış hiçbir zararı olmayacakken erkek tamamen zor bir durumun içine düşecek. Niye ömür boyu nafaka ödemek istesin. Üstelik yarın bir gün sağlığından olup çalışamayacak durumda olsa bile nafaka ödemek zorunda kalıyor Kadına. Nafaka ödeyemez durumda ise hapse giriyor. Çocuk için de değil direkt Kadına ödeniyor nafaka. Hadi çocuk için olsun o çocuğun kendisine ait olup olmadığı bile kesin değil. Dna testi zorunlu olsa neler çıkar ortaya acaba

o adamla birlikte büyüyen çocuk da babasına benzeyecektir, kadınları da annesi gibi boyun eğmesi gereken bir döl yatağı olarak görecektir. size naçizane tavsiyem gizli gizli para biriktirmeniz ve bu süre zarfında sabırlı olup dişinizi sıkmanızdır. annenize hiçbir yorum yapmıyorum, değil bir insan kızına böyle manipülatif davranmayı tanımadığı bir kadına dahi yapması kabul edilemez.
ama şöyle de bir gerçek var ki hiçbir adam bir günde böyle olmaz kaçtığınız şahıs muhtemelen sevgililik döneminde de belli işaretler vermiştir fakat siz görmezden gelerek bu hayatı tercih etmişsiniz.
bir karar vermeniz gerekiyor ya bu şekilde aşağılanmayı kabul edip oğlunuzun da psikolojisinin mahvolmasına izin vererek annenizin başını öne eğmeyeceksiniz ya da gizlice para biriktirip kaçacak kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksınız.

Ya birakin biri taciz etse falanmis....ya kadin cinayetlerinde adiniz gecseee farkindamisiniz ya sizi öldurse dayaktan...anneniz siginma evine giderseniz ölecek ya...siz ölürseniz napacakmis onuda söyledimi...cok kizdim

UK
Konu sahibi evlenmeden önce ailenizle aranız nasıldı? Böyle yanlış bir karar almanızda onların payı varmı? Evdeki huzursuzluktan mi kaçtınız mesela?
Ailem baskıcı bı aileydi, 16 yaşında iken lise zamanı abilerim beni defalarca vurdu kapanmam için, pantolonları mi yirttilar, buna rağmen asla kapanmam diyordum, babam da vurdu, hatta bı kere kayisla vurdu abim. Sonrasında 17 yaşımda kapandım. İleriki yıllarda hayatıma eşim girdi bunu öğrendikten sonra abim sürekli telefonumu kurcalamaya başladı, bir yere gitmeme izin vermemeye başladılar. Arkadaşlarımla dahi gorusemezdim nereye gitsem annem de benle gelirdi. Annem daha çok arkadaşlarımla görüşmem konusunda , abim de telefonumu kurcalama konusunda üstüme geliyordu. Gece annemle aynı odada uyurduk mesela annem defalarca o telefnu kapat diye kızardı bende gizli gizli oynardım uykum gelmiyor çünkü ne yapabilirim. Ama annemin iyi yönleri de vardı abimin de bunları da inkâr edemem , fakat baskı var mıydı diye sorulacak olursa evet vardi

Şu an takildiginiz şey bu mu gerçekten onca şiddet, hakaret , aşağılama içerisinde. Gerçekten şaşkınım

Genelde böyle oluyor zaten. Kimse mutlu yuvasını bırakıp kocaya kaçmıyor. Ama kaçarak evlenip mutlu olanda pek yoktur.
Yaşadıklarıniz çok üzücü. Böyle devam edemezsiniz. Hem size hem bebeğinize yazık. Babanizla konuşup eşinizin yaptıklarını anlatsanız, ben eve dönmek istiyorum yoksa bu adam dayaktan öldürecek beni deseniz ne der acaba? Babalar daha merhametli oluyor kizlarina karşı. Ne yapın edin ailenizi ikna edin geri dönmek için. Korkmayın anneniz siz bosandiniz diye ölmez. Bunları çıkarın aklınızdan. Evet bir hata yapmışsınz ama amacınız ailenizi utandirmak değil yuva kurmak, kim ister böyle olmasını. Ne yapın edin evinize geri dönün. Ama önce kendiniz isteyin bunu. Siz kesin karar verirseniz herkes ikna olur. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…