eşine pes doğrusu hem suçlu hem güçlü:mymeka:
sen öğrenince özür dileyeceğine bide kıyameti koparsın
vallahi gerçekten pes
ne münasebet arkadaşım ben senneden suçlu olasın aksine fazlasıyla sakinsin
üzerine gidip konuyu sürdürmenize gerek yoktu bence.. ayrıca o öyle dediyse sizde şakaya vurup bende gelinlik yapayım mı biraz deseydin.
ben anne kız olmak isterdim ama madem sevgili kocam gelin kaynana görmek istiyor biraz aksiyon yapalım mı anne derdim...
o zaman anlardı sanırım.
size bağırıp çağırması hiç hoş değil. ona biraz sakin olup saygılı davranmaya davet edebilirsiniz.açıkça söyleyin. bana bu şekilde davranmana izin vermiyorum diye..
Eşim hatalı olsa bile bağırarak çözer ben bağırma konuşuyoruz desmde nafile ve haksızda olsa asla özür dilemez.Nrede yanıldım anlamıyorum sadece allaha havale ettim.Ama sabır taşım çatlarsa o zaman yaptıklarına pişman olur ama iş işten geçer.:1no2:
eşinın sana yaptığını ona yap yaptığı seylerı annesıne söyle eger kayınvalıden mantıklı bırıyle alır karsısına konusur..
üzüldüm senın adına..
kolay gelsın..
belki birşeye morali bozulmuştur ama size birşeyleri fırlatması gerekmezdi ayıp etmiş.haksız eşiniz.
siz biraz konuşmayın bakalım eşiniz ne yapacak özür dileyecek sizinle konuşmaya çalışacakmı hemen yumuşamayın süründürün biraz..
Kusura bakma güzelim ama sen tam bir hödükle evliymişsin.
Kendini fazla ezdirme, yoksa bu adam tepene çıkar hiç başedemezsin.
boşverin hem anneside geliyormuş hiç eşinize yüz vermeyin mesafeli olun annesine hizmet edin güzelce evinizde misafir edin bunları görünce eşiniz gerçekten pişman olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?