annelere göre oglu hiç hata yapmaz zaten hep siz haksız olursunuz.kendinizi haklı gibi göstermeye veya haklılıgınızı ıspatlamaya ugraşmayın kayınvalideniz anlamayacaqktır sizede hak vermeyecektir..
siz evinize gelin hürmet edin.eşinizlede mesafeli durun bakalım ne yapacak ama hemen öyle barışmayın:))
Aleyküm selam canım,ڪeşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.
taviz tavizi getirir derdim eskiden ama bazen taviz vermeden evlilik yürümüyormuş onuda gördüm:))
eğer ben bağırıp çağırsam onun gibi evliliğimiz biterdi ama ben sabırlıyım
ozaman benim gibi yap eşimle küs oldugumu belli etmiyom eşimede gülüyom bişi istermisin çay içermisin ama onlar gidince suratına bakmıyorum
sende annesinin yanında bişi yok gibi davran odaya girince suratına bakma...
arkadaşım herkes konuş falan demiş ama belli bu adam konuşmadan anlamıyor sana birşeyler fırlattığına göre.sana fırlattıklarını al sende kendisine fırlat tek çözüm bu benceklava:belki kafasına inerde aklı başına gelir
aman klsik bi laf olcakda sanki boşansak hemen iyi koca bizi bekliyor artık gırgır geçiyom hayatla boşveriyom elimdekiyle yetinmeyue ugraşıyorum:)))bu evlilik bayagı adam etti beni:))çok şey ögrendim mükemmel evlilik yok sorunsuz dertsiz evlilik yok harika eş yok çok kibar düşünceli erkek yok.sevgili olmak ayrı eş olm ak ayrı onları anladım şükür iyice delirmeden demek evlilik böyle bişeymiş deyip devam ediyoz kız:))))))))))))))
aman klsik bi laf olcakda sanki boşansak hemen iyi koca bizi bekliyor artık gırgır geçiyom hayatla boşveriyom elimdekiyle yetinmeyue ugraşıyorum:)))bu evlilik bayagı adam etti beni:))çok şey ögrendim mükemmel evlilik yok sorunsuz dertsiz evlilik yok harika eş yok çok kibar düşünceli erkek yok.sevgili olmak ayrı eş olm ak ayrı onları anladım şükür iyice delirmeden demek evlilik böyle bişeymiş deyip devam ediyoz kız:))))))))))))))
bak bu formülüde yengem vermişti o da baktı olmuyor herşeyi boşverdi şimdi gayet mutlu demek diyo zamanla ya ben ona benzedim ya o bana düzeldi diyo:))))))
şaka bi yana evlilik gerçekten zor hep kadınlara düşüyor görev insan bi noktadan sonra patlıyor yeter diyor ama yinede devam ediyoruz eskiler sanki hep el ele göz göze mi yaşamışlar.öyle evlilikler dinledimki öyle sıkıntılı hayatlar ama ayrılmak yokmuş.aç kalmış açık kalmış dayak yemiş çocuklarım vardı vs..büüyk aşktan yürümemiş eski evlilikler onu da anladım:)))
kız ya ben evlenmeseydim ne olcaktı halim bu ögrendiklerimi ögrenemicektim çocugu nerden yapcaktım :)))
gül geç zor ama takma inan kendini hasta etmeye yıpratmaya degmez.çünkü erkekler mantıkla kadınlar duyguyla hareket eder o şuan sizin gibi düşünmüyor ahh hata etim karıma demiyor karım yanlış yaptı diyo düz düşünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?