Eşim bugün eline geçeni fırlattı bana

Canın annesi gelince mesafeli olsam kayınvalidem gelmemi istemedi böyle oğluma kötü der.Oğlu ise bana surat yaptın tavrın bana değildi anneme yaptın der bunları ben çözdüm.:lepi:

valla kendimden örnek vereyim canım kayınvalidemi sevmem allah var o sever yine beni bugun memlekete gitti gittim üstüne başına giysi eşarp neyse aldım bir sürü bişey dedim anne bunları giy git hepsini giydi çok begendi dua ediyo vs.inan eşimin bile bana davranışı hemen degiştti niye annesini mutlu ettim dua aldımya o da benim isteklerimi sormaya başlıyor. ilgileniyor.evlilik bir idare et oyunuymuş onu anladım güzelim:))

ne kadar ayıp bi laf bikere saygısızlık nedemek biraz is yaptır...sen ne yapacağını bilmeyecek kadar cahilmisin nasıl davranman gerektiğini çok ayıpmıs yaptığı gercekten...

ozaman benim gibi yap eşimle küs oldugumu belli etmiyom eşimede gülüyom bişi istermisin çay içermisin ama onlar gidince suratına bakmıyorum
sende annesinin yanında bişi yok gibi davran odaya girince suratına bakma...

ڪeşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.
Aleyküm selam canım,
bu adamLar ne zannediyorlar bizi...köle miyiz biz hizmetçi mi??? şuna biraz kayınvalidelik yap sözüne ben bile içerledim. siz gelinlik ya da eşlik etmeyi bilmiyor musunuz ki kayın valideniz size kayınvalidelik etsin...ne saçma bir söz hatta saygısızca...kadınların yoğrulup şekillenecek hamur gibi görülmesinden şikayetçiyim. Allah yardımcın olsun canım...kötü olduğunu düşünme lütfen... Allah gönlünü feraha ulaştırsın tez zamandaa.s.

arkadaşım herkes konuş falan demiş ama belli bu adam konuşmadan anlamıyor sana birşeyler fırlattığına göre.sana fırlattıklarını al sende kendisine fırlat tek çözüm bu benceklava:belki kafasına inerde aklı başına gelir

aman klsik bi laf olcakda sanki boşansak hemen iyi koca bizi bekliyor artık gırgır geçiyom hayatla boşveriyom elimdekiyle yetinmeyue ugraşıyorum:)))bu evlilik bayagı adam etti beni:))çok şey ögrendim mükemmel evlilik yok sorunsuz dertsiz evlilik yok harika eş yok çok kibar düşünceli erkek yok.sevgili olmak ayrı eş olm ak ayrı onları anladım şükür iyice delirmeden demek evlilik böyle bişeymiş deyip devam ediyoz kız:))))))))))))))

hakli veya haksiz sana eline geceni firlatma,agzina gelenide soyleme hakkina sahip deil esin..
esler kendi aralarinda herseyi konusur,planlar...
esin cok ayip etmis...
bence tavrini koymalisin..
umarim hersey yoluna girer

bak bunu yapabilirsin dene bencea.s
hatalı sen değilsin eşin canım.sen kötü bişey dememişsinki kaldıki tatlı dille söylemişsin
eşinin eline geçeni sana fırlatması hiç hoş bir davranış değil.çok ayıp etmiş
tavır al yüz verme fazla.yanlışını anlasın

ONA O KADAR SAYGILIYIM Kİ ASLA ONUN BANA YAPTIĞINI YAPAMAM.Ve sabah işe gideceğim inanırmısınız kaç aydır uyuyamaz oldum.

sana katılıyorum canım.aynı şeyleri bende öğrendim

çok üzüldüm canım ya eşin acaba bu aralar ailesiyle konuşmuş bir şeye sinirlenmiş olmasın
çünkü benim eşim ailesiyle konuştuğu zaman eğer ailesi benim hakkımda bişey demişse bana takılır anlarım o zaman
eşimin ailesi beni hiç sevmez bende onları sevmem öbür dünyada iki elim yakalarında olacak onların RABBıM bana bu fırsatı verecek
gelirler 5 ay kalırlar eşimle aramı açrlar giderler ve biz bunun stresini kaç ay üzerimizden atamayız
bence kayınvaliden eşini dolduruyor gibi geldi

bak bu formülüde yengem vermişti o da baktı olmuyor herşeyi boşverdi şimdi gayet mutlu demek diyo zamanla ya ben ona benzedim ya o bana düzeldi diyo:))))))
şaka bi yana evlilik gerçekten zor hep kadınlara düşüyor görev insan bi noktadan sonra patlıyor yeter diyor ama yinede devam ediyoruz eskiler sanki hep el ele göz göze mi yaşamışlar.öyle evlilikler dinledimki öyle sıkıntılı hayatlar ama ayrılmak yokmuş.aç kalmış açık kalmış dayak yemiş çocuklarım vardı vs..büüyk aşktan yürümemiş eski evlilikler onu da anladım:)))

sana katılıyorum canım
mükemmel eş ve evlilik diye bişey yok.varsada pek nadirdir

kız ya ben evlenmeseydim ne olcaktı halim bu ögrendiklerimi ögrenemicektim çocugu nerden yapcaktım :)))
gül geç zor ama takma inan kendini hasta etmeye yıpratmaya degmez.çünkü erkekler mantıkla kadınlar duyguyla hareket eder o şuan sizin gibi düşünmüyor ahh hata etim karıma demiyor karım yanlış yaptı diyo düz düşünüyor..

Zaten ayrılsak iyisimi gelecek erkek hepsi aynı

Elin geçeni fırlattı yatak odasına gitti 20 dakika sonra kırdıklarını tamir etmek için çekmecelerden bir şey alacaktı uyuyor horul horul.Adamın umurunda değil ne hayat be.:Saruboceq:

boşver yaw....kırsın döksün tamir etsin işte....bu modeller böyle bacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…