Eşim bugün eline geçeni fırlattı bana

esını davrnısı normal degıl yaa bu bahardan mıdır ndır bu adamlar garıp oldu yaa
ısın çok zor
allah sabır versın

canım kader işte hepimiz farklı kişiliklerle karşı karşıyayız
ellerimzle şekillendircez
bazen küsüp gidecez
bazen ağlıcaz
ama sabrımızı elden bırakmıcaz
kendine güven ve
savaş
bu ömürde biz bayanlar hep savaşıyoruz
işte iş icin evde ev işleri için
kocayla mutlu olmak için
savaşcaz ve kazancaz her zaman

sen o birşeyleri atarken neyaptın iade etseydin bari
erkekler anne merkezli olursa biraz zor iki tarafıda idare edecek eşle anneyi karşı karşıya getirmeyecek
sende biraz politikacı olmayı öğreneceksin yoksa hep üzülürsün
benim taktiğim işime gelmeyen birşey söyledikleri zaman sadece gülüyorum yorum yok
dene işe yarıyor

Son düzenleme:
Erkekligin tam kabasi iste...
Olmuyor mu boyle olaylar arkadasim oluyor...unutuluyor mu ? asla.
Telafisi varmi ? hayir...zaman bile unutturmuyor
Evlilik bu iste...Sallantili bir hayat

Canım benim ya eşin hem suçlu hem güçlü.Fırlatma olayı son nokta olmuş.Tepkini kesin koy.Sen aynı şekilde karşı ver demiyorum ama katı davran.
Laf taşıma olayına gelince erkek-kadın kimseye yakışmıyor ama erkeklerinki de çok acayip kaçıyor.

evet benimde zoruma giden bu resmen ezin diyor başka anlamı olamaz.

bizdeki iletişim eksikliği konuşmaya çalışmıyor

butun mesajlari okumadim simdi hepsini okuyacagim canim ama ilk ince soylemek istedigim SANA BU SEKIL DARANILMASINA ASLA IZIN VERMEE ASLAAAAA!!!!
sinirlerim bozuldu ya ne bicim es bu

iste bir cok erkegin istedigi kadin tipi

arkadaşım sein yaşadıklarını bende yaşıyorum zaman zaman ailesi söskonusu olunca ama benimki öyle nebulursa bana frlatmaz sadece bağırır ailesine laf söyletmez onunla okonuda hiç dertleşemem kavga başlar ama ben tabi dinlemem aynı kafamla giderim söylüyorum zati ailenden hoşlanmıyorum diye açık açıksenağlama

of canım ya gerçekten bunları duydukça hem çok üzülüyorum hemde halime şükrediyorum bu kadar abartılacak bişey yokki ortada belliki en ufak bişeye tahammülü kalmamış eşinin biraz kendi haline bırak belki başka sorunları vardır kendinide yıpratma umarım herşey düzelir hayırlı olsun ...

ya anlamıyorum.madem karından memnun değilsin(ailesine şikayet etmesinden bahsediyorum canım) e ne diye evleniyorsun o zaman o insanla ne diye kırıyorsun.allahım ya nasıl insanlar var.yemin ediyorum bunları gördükçe insan evlilikten korkuyor.allah yardımcın olsun canım

erkekleri yetistiren kadinlar olduguna göre, bu zihniyeti kaynanan sokmus oglusunun kafasina.
simdi kaynanayla konusmak mantiksiz
kocan annesine suna kaynanalik yap dediginde
annesi, oglum o ne bicim laf oda benim kizim, ben onu üzersem oda seni üzer, sen üzülürsen bende üzülürüm, mutlu mesut yuvan olsun isterim demeliydi, yani ben böyle derdim ogluma
benden ne seker kaynana olur vallahi:hulya:zemuszemus

kocanaysa diyecek laf bulamiyorum , siddet uyguluyor sana resmen bugün esyalar, yarin yumruklar, öbürgün tekmeler......alsanaalsanasmile
ciddi sekilde dur demezsen taviz verirsen daha cok cekersin bu kocadan:sinifsinif:

aha:1shok: bi senelik konuymus
kiz loca nerden buldun cikardin bu örümcek agi tutmus konuyu-tatlicadiarzu-
bende tarihe bakmadan sazan gibi atladim:kedi: sempatiksalakcinni

aha:1shok: bi senelik konuymus
kiz loca nerden buldun cikardin bu örümcek agi tutmus konuyu-tatlicadiarzu-
bende tarihe bakmadan sazan gibi atladim:kedi: sempatiksalakcinni

başka konuya bakarken aşağıda benzer konular oluyoya ordan buldum.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…