ONA O KADAR SAYGILIYIM Kİ ASLA ONUN BANA YAPTIĞINI YAPAMAM.Ve sabah işe gideceğim inanırmısınız kaç aydır uyuyamaz oldum.
Saygi hakk edenedir...mahalle kavgasi yapar gibi bana eline geceni firlatacak bir adama olan saygimi o anda yitir bende elime gecen en agir kültablasinla onun kafasini patlatirdim herhalde...:mymeka:
Ayrica neden annesine sanan kaynanalik yapmasini önermis onuda anlamadim? Annesinin sana kötü davranmasi hosuna gidecek muhtemelen...
Arkadasim tavrini koy sakin kendini ezdirme...susmak saygili olmak demek degildir...ki senin esin gibi siddete yönelen adamlara zaten saygili olmak en büyük hata...:1closedeyes:
Allah yardimcin olsun
Canım dayak olayı yok ama 2 oldu yine attı ama ben bu davranışını hakketmemiştim.
Dayak olmasa bile siddete yöneliyor güzelim...hadi iyi yerine derken kötü yerine geldi attigi sey...olabilir kazadan insan ölüyor...ki esin bunu kasitli yapiyor kaza ile degil...
Simdi bunu yapan ilerde agzinin üstünede yapistirir tokadi...allah göstermesin...:teselli:
Yani demek istedigim...koy tavrini, sen sessiz kaldigin sürece ona kararli ve kesin bir sekilde bu davranislarindan vazgecmesini anlastirmadigin sürece inan bana gerisi hatta daha agiri gelir...
Sen esinle konusamicaksinda kimle konusacaksin..evliligin bas temeli iletisimdir bana göre...o yoksa evlilik namina birsey yoktur...:1no2:[/QUBUGÜN ZATEN ATTIKLARI EN KÖTÜ YERLERE GELDİ.CANIM BİZİMKİYLE KONUŞULAMIYOR:roflol:
Hayal ettim de bir an,
bir adam ve kadın;
adam kadına eline geçeni fırlatıyor.
hem de eşine,
hem de haksız olan kendisiyken.
İçim sızladı.Şu karşımdaki koca televizyonu kafasına geçirmek istedim adamın.
Bir de eşinin annesine söylediği o lafı nereden duyduğunu merak ettim canım.
Bizimki ilk görüşte aşk ama artık aşk varmı ondanda şüpheliyim. Kuzenimin tanıştırması ve bizim ilk bakışta olan ve hemen takılan yüzük ve nişanlılık dönemimiz bile kısa sürdü.Ve ben aksine çok temiz titiz biriyimdir yemeklerimimi bile 1 hafta ne yiyeceksek ona göre yapıp koyan biriyim ve bugün 3 çeşit yaptım ve temizlik hastası bi bayanım.
canım ya tutsaydın kendini yada kocacım eşine kayınvalıdelik yap demişsin,annen gelmeden biraz sana eşlik yapıyımla yola çıkıp eşinize istediğinizi yaptırabilirdiniz.şimdi demezsin diyınce durduk yere adam aptal aptal konuşma olmuş belkıde sız bırseyı eksik yapıyorsunuzdur kim bilir ama üzmeyin kendinizi bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?