Eşim bunaltıyor

Haydaaaa isin boyutu degisti olsun o cocuklarda hakkin var sen tasidin dogurdun emzirdin iyi davran merhamet etmeyene merhamet edilmez once sen iyi davran esinde sana ikizlerine ve bebegine simsiki saril sev

Allah seni islah etsin cocuklari dövüyomussu bi de marifetmis gibi yazmissin... o kocan olacak adam da az bile yapiyo senin gibi kadina...

bence kari koca ikisininde psikolojisi bozuk, yumurta donasyonuna kadar gittiklerine gore ya ciddi kompleks haline getirdiler cocuk isini yada ciddi baski vardi ailelerden, Allah bilir yumurtada aileden baska bir kadinindir; Bu donasyon isi yasal mi Turkiyede benim haberim yok ta ?
Bence her ne yasadilarsa su ikizlerin dogum surecine kadar o yasananlar bu ciftin psikolojisini bosmus ne kadin nede adam farkinda degil olan o iki cocuga birde siradakine olacak.

Yasak

Başta kadına gerçekten üzülmüştüm ama konuyu okudukça böyle kadın mı olur böyle anne mi olur böyle baba mı olur diyesim geldi

Ben karı koca o ikizlerin benimsemediklerini düşünüyorum.ama o doğacak için durum farklı.yazık o ikizlere.lütfen dövmeyin...

Yemk geç oldu bağırır çağırır ulan Ada'm coçuklar arkamda önümde Bide kendi haklı. Biz eşşek gibi çalışıyoruz sende işini bilecen

Bu erkekler neden böyle öküz
Yüz verme söylensin dursun alışsın yeni düzenine..
Çalışacak herhalde eşşek gibi .
Duyma hiçbir şeyi ne hali varsa görsün..

Bu erkekler neden böyle öküz
Yüz verme söylensin dursun alışsın yeni düzenine..
Çalışacak herhalde eşşek gibi .
Duyma hiçbir şeyi ne hali varsa görsün..
Durum değişti son mesajları okuyun lütfen...

Bence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.

Konuyu en başından itibaren dikkatle okudum. Bazıları eksik okumuş ve anlayamamış.
İkizleri önce dövüp sonradan pişman olup ağlaması tamamen eşinin üzerinde oluşturduğu psikolojiden kaynaklanmakta. Şimdi kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istememesinden değil.. Yoksa ikizleri dövüyorum diye söyleyip tepki çekmek ister mi yahu.. O kadar bebek özlemi çekmiş ki başka bir kadının yumurtasıyla hamile kalmayı göze almış.
Bu durumda suçlu olan tek kişi kocasıdır. Kadının psikolojisini sinirlerini bozmuş.

sen buna 'muhattap olmuyorum' diyorsun ama, o seni geri püskürttüğünü ve ezdiğini düşünüyor. Bence böyle yapmamalısın.

Evet yani anlamıyorum doğru düzgün okumadan sallanmis durulmus.kadın başkasının yumurtasını aldı ama 9 ay karnında taşıdı doğurdu emzirme 2 yıldır bakıyor ve yumurtası olmayan bir kadın niye korunsun ki Allahın isi ona bir emanet daha verdi mucizesinden. sanki ikizler onun degilmi s kendi bebisi olunca kötü davranmaya başlamış sa çekilmiş. Yuh diyorum kimse çocuğunun totosunu vurmadimi şimdiye kadar kadın ne kadar vurur ki hem ağlıyormus sonrasında tek sebebi öküz kocası tek hissediyor kendini kolaymı herseye yetişmek pes valla astınız kestiniz kadini

Tabiki yanlis dayak konusu ama ..
kim bilir ne badireler atlatmis HAMILE bir kadinin ustune nasilda bu kadar hurrraaaa gidebilinio anlamis deilim !!!!
Belliki psikolojisi bitmis ...
ve yorumlarina dikkatsizce yazan cok kisi var ... bu yorumlar onu o cocuklara daha bile hirslandirir birakin ise yaramayi !!!!
Bazilari gercekten ACIMASIZZZ !!
COK DOGRU BIR SOZ VAR BIR ADAM COCUKLARININ MUTLULUGUNU ISTIYORSA ONCE ANNELERINI MUTLU ETSIN ... umarim hersey gonlunuzce olur konu sahibesi ... cok gerginim daha fazla bisey yazamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…