- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
Aaaa bebiş mi istiyorsunRabbim ol derse olur. .
İnanıyorum ve o günü bekliyorum. .
Aaaa bebiş mi istiyorsun
Allah seni islah etsin cocuklari dövüyomussu bi de marifetmis gibi yazmissin... o kocan olacak adam da az bile yapiyo senin gibi kadina...
Rabbim çocuk isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlarEvet ..
Sabırla ve duâ ile bekliyorum. .
Yasakbence kari koca ikisininde psikolojisi bozuk, yumurta donasyonuna kadar gittiklerine gore ya ciddi kompleks haline getirdiler cocuk isini yada ciddi baski vardi ailelerden, Allah bilir yumurtada aileden baska bir kadinindir; Bu donasyon isi yasal mi Turkiyede benim haberim yok ta ?
Bence her ne yasadilarsa su ikizlerin dogum surecine kadar o yasananlar bu ciftin psikolojisini bosmus ne kadin nede adam farkinda degil olan o iki cocuga birde siradakine olacak.
Tek cumle alabilmek icin elli kisi mi sormali size ne derdiniz var diye
Dogru dusut anlativerin de derdine duselim dimi ama?
Kıyamam sana Rabbim sana nasip etsin kaç yıllık evlisinEvet ..
Sabırla ve duâ ile bekliyorum. .
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin ❤❤❤❤❤Rabbim çocuk isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar
İnşallah yakın zamanda seninde olur bi yavrun
Kıyamam sana Rabbim sana nasip etsin kaç yıllık evlisin
Canımmmm bi öğretmen arkadaşın 7yıldır çocuğu olmuyordu bugün eşi doğum yaptı5yıl. .
Ben karı koca o ikizlerin benimsemediklerini düşünüyorum.ama o doğacak için durum farklı.yazık o ikizlere.lütfen dövmeyin...bence kari koca ikisininde psikolojisi bozuk, yumurta donasyonuna kadar gittiklerine gore ya ciddi kompleks haline getirdiler cocuk isini yada ciddi baski vardi ailelerden, Allah bilir yumurtada aileden baska bir kadinindir; Bu donasyon isi yasal mi Turkiyede benim haberim yok ta ?
Bence her ne yasadilarsa su ikizlerin dogum surecine kadar o yasananlar bu ciftin psikolojisini bosmus ne kadin nede adam farkinda degil olan o iki cocuga birde siradakine olacak.
Yemk geç oldu bağırır çağırır ulan Ada'm coçuklar arkamda önümde Bide kendi haklı. Biz eşşek gibi çalışıyoruz sende işini bilecen
İnşallah. .Canımmmm bi öğretmen arkadaşın 7yıldır çocuğu olmuyordu bugün eşi doğum yaptı
Senin de olur inşallah
Durum değişti son mesajları okuyun lütfen...Bu erkekler neden böyle öküz
Yüz verme söylensin dursun alışsın yeni düzenine..
Çalışacak herhalde eşşek gibi .
Duyma hiçbir şeyi ne hali varsa görsün..
Bence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?