Eşim bunaltıyor

İlk yazısında konu açtığında.hatta ayrım yapmıyorum demiş ama.benden başka kimse farketmedi mi????
Yok hayatım ilk yazısında tek cümle vardı bölük bölük soru cevap şeklinde yazdı 3.sayfaya kadar
Tekrar düzenle yazmıştım 2.sayfada demekki sonradan yazmış ondan görmedim

İlk satırları oku lütfen.ikizler başka kadını yumurtalarındanmış.

Kocandan bu kadar şikayetçiysen bi daha hamile kalmayacaktın

O adama niye 3. Cocuk?

yaa kadinin aslinda dogal yolda cocugu olmuyormus ki ikizlerde baskasinin yumurtasiyla olmus, Allahin isi bunlar rahat rahat korunmadan birlikte olurken ikizlerin ustune birde dogal yolla hamile kalmis olay o yani.

İçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine
Ne yazık ki...

Ne yapsam yaranamıyırum hiç bir dediğine hayır demem. İkizler yüzünden bağırıp çağırır. Ne yardım ı var ne desteği. Destek olsa insanda kuvvet olur istek olur

Bu yumurta donasyonu isine esiniz karsimi cikmisti ? Adamin rizasiyla olmadi mi bu cocuklar ben anlamadim adam neden depresyona girdi birden bire cocuklar olunca ?
Para mi yetistiremiyor, cocuklari mi benimseyemedi ? Yoksa cocuklardan oncede mi zaten cok sevmezdiniz birbirinizi ben anlamadim. Birbirini sevmeyen bir cift cocuk sahibi olmak icin neden tup bebek tedavisi gorur taa yumurta donasyonuna kadar goturur isi . Belliki cok istemissiniz o bebekleri, ve zaten coklu gebelik ihtimali biliniyor esinizin bu tepkisine anlam veremedim ben detayli anlatsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…