- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Yalnız ben bir şeye takıldım ikizler başka bir kadının yumurtalarından dünyaya gelmiş.fakat şimdi kendisi hamile doğal yollardan...
İlk yazısında konu açtığında.hatta ayrım yapmıyorum demiş ama.benden başka kimse farketmedi mi????Yumurta başka kadından mı nasıl yani???
Nerde yazıyor?
Yok hayatım ilk yazısında tek cümle vardı bölük bölük soru cevap şeklinde yazdı 3.sayfaya kadarİlk yazısında konu açtığında.hatta ayrım yapmıyorum demiş ama.benden başka kimse farketmedi mi????
İlk satırları oku lütfen.ikizler başka kadını yumurtalarındanmış.hamileyim ayrıca ikizler 21 aylık. Tüp bebek le oldu. Hatta donasyon anlamayan için yani başka kadın yumurtasıdır. Ama benim için hiç bir şekilde ayrımcılık olmadı ben taşıdım ben doğurdum.şimdi bi hafta önce de hamile kaldım normal yolla. Allah'ın işi herşey olabilirmiş. Biz ortak karar olarak daha Bebek istiyorduk ki olmaz düşüncesiyle korunmadık hiç ve hamileyim. Eşim bir yıl kadar önceden beri çoçuklardan dolayı işim aksar yemk aksar geç olur fena kızıyor coçuklar dan dolayı desemde masal anlatma diyor ilk ikiz doğuran sen değilsin yani aşırı şekilde anlaşmazlığımız oluyor. Ama bi okadarda değer verir vermez değil özel günlerde düşünür. Ama kötü laflar sarfediyor. Mesela üçtür diyo lanet olsun senle evlenmeme vesile olana. Böle devam ederse git güle güle. Bunları kim hazmeder Yüzüm gülmüyor muhattap olmuyorum bile. Çok gerekirse mecburen konuşuyoruz. Tüp bebek olduğunda rahim ağzı açıktı. El üstünde koydu beni bi tek banyoya kalkıyordum dr tavsiyesiyle yani. Şimdi daha dr A gitmedik normal mi herşey belli değil. İdrar testi sadece. Hamile değilsem de üzülmem doğrusu bu durumda iken tabi. Benim istediğim az ilgi bana sabır etmesi lazım ikiz coçuklar ve hamilelik insan ne bekleyebilir.
Kibrista yasiyo orda koyuyolar baska yumurta baska sperm cart curtİlk satırları oku lütfen.ikizler başka kadını yumurtalarındanmış.
Bence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.Kibrista yasiyo orda koyuyolar baska yumurta baska sperm cart curt
Kocandan bu kadar şikayetçiysen bi daha hamile kalmayacaktınVar yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.
Bak bu konuda haklı olabilirsin başkasının çocuğu hissine kapılmış olabilir hamilelik depresyonuylaBence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.
Konunun hepsini okumadim dovuyomuymus cocuklari? Gebeligi de supheli idrar testiyle is yapilmaz belki kimyasal gebelik ne belliBence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.
O adama niye 3. Cocuk?
Ne yazık ki...İçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine
Film gibi neler dönüyor buradaYumurta başka kadından mı nasıl yani???
Nerde yazıyor?
Çok tuhaf bir durumBence kendi çocuğuna hamile kaldığı için ikizleri istemiyor artık ve dövebiliyor 21 aylık bebekleri.
İlk yazdığı mesajı düzenlemişFilm gibi neler dönüyor burada
Ne yapsam yaranamıyırum hiç bir dediğine hayır demem. İkizler yüzünden bağırıp çağırır. Ne yardım ı var ne desteği. Destek olsa insanda kuvvet olur istek olur
İbret ama anlayanaBaşkasının yumurtasından mı
Şimdi de rabbim size evlat nasip etti
Gerçekten ibret verici bir durum
İbret ama anlayana
İçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine
Ne garip hayatları var sigara içmiyorum ama şimdi efkarlandım ya dayak yiyen ikizler hamile kadın başkasının yumurtaları bağıran koca offff işler çok karıştıİlk yazdığı mesajı düzenlemiş
Gerisini bende yeni anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?