• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bunları neden yapıyor

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
35
İstanbul
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?

Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.

Bunlar normal değil tabi ama eşin normalde de çok mu titiz ? ama titiz olsa bile bu yaptıklarını haklı çıkartmaz ben kendime yapılmış bir hakaret olarak algılarım. Ağız çalkalamak el yıkamakta neymiş :47: sende aynısını ona yap bakalım ne tepki verecek belki anlar o zaman :40::31:

böyle bi adam insanda heves bırakmaz beni öptükten sonra ağzını çalkalıcaksa hiç yanaşmasın bana:47:

çok mu titiz eşin ?? en iyisi bunu onunla konuşman çünkü bu defa sen soğuyacaksın ve mutsuz olacaksın .............

Sanırım yapısı öyle eşinizin sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum rahatsız olursunuz sizde çok haklısınız kişi kendinde birşey var zanneder yani :4: bir takıntı haline gelmişse rahatsız oluyordur titizligin ve bunun gibi aşırı temizligin etkileride olabilir peki sordunuzmu eşinize neden böyle yapıyorsun diye bence bizden daha iyi ve net cevabı eşiniz verebilir böyle bir durumda.

Merhabalar,

canım bence bir müddet bedenince eşini özlet derim.acaba sıkışık zamanlarda çok mu cinsel birliktelik yaşadınız.tabiki bunlar normal şeyler değil ama mutlaka bir nedeni vardır.nedenini en iyi sen bulursun çünkü eşinin karakteri hakkında bilgi sahibi değiliz.bir rüya bile insanı değiştirebilir.bu yüzden sende nedenini çözemeyebilrsin.ama konuya cevap veren arkadaşlarada incitici olmamalarını rica ediyorum.bir süre eşin yaklaşmadığı süre sende yaklaşma derim süslen püslen misler gibi kok giyin kuşan normal yaşantına devam et.ama onu istediğini bir süre hissettirme derim.bırak bak kuzu kuzu nasıl öpüp kokluyor...elini yıkamadan dişini fırçalamadan...

Öpüşmeden evvel ağız çalkalamak ya da sırtınızı ovduktan sonra el yıkamak gibi hareketler bana garip geldi. Eşinizin cinsellik dışında da böyle obsesif durumları var mı ? Günlük hayatta da bu kadar titiz ve takıntılı mıdır? Obsesif kompulsif bir bozukluğa sahip olabilir.

Sanırım yapısı öyle eşinizin sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum rahatsız olursunuz sizde çok haklısınız kişi kendinde birşey var zanneder yani :4: bir takıntı haline gelmişse rahatsız oluyordur titizligin ve bunun gibi aşırı temizligin etkileride olabilir peki sordunuzmu eşinize neden böyle yapıyorsun diye bence bizden daha iyi ve net cevabı eşiniz verebilir böyle bir durumda.

Eşimle bunu konuştum. Neden böyle yapıyorsun dedim özellikle öpüştükten sonra ağzını çalkalaması hatta çalkalamakta değil hani yaparız ya sanki bişi takılır boğazımıza sesi burdan yapamıyorum :) anladınız umarım çok zoruma gidiyor bunları söyledim hatta daha dün akşam sırtımla oynadı gitti elini yıkadı neden bunu yapıyorsun dediğimde. Sen delirdin galiba ellerim yağlandı dedi ondan. Öpüştükten sonra niye yapıyorsun dediğimde ise ne alaka falan demişti. Sanki normalmiş gibi. Eşim normal hayatında temizdir yani temiz ne demek duşa bile zar zor gider, dişlerini zar zor temizler.
Acaba beni istemiyor mu da bunları yapıyor? Beni çok sevdiğini biliyorum ama acaba bu ten uyumu meselesi mi?
Peki normal zamanda öpüşmek için ne diyeceksiniz kızlar? Kaç kere denedim normal koltukta uzanorken öpmeyi kafasını çeviriyor buda çok ama çok zoruma gidiyor. Ben seninle cinsellik yaşamadan da öpüşmek istiyorum dediğinde kızdı ne alaka falan diye parlamıştı.

insanı soğutan davranışlarda bulunmuş sırtını değilde başka bi yerine dokunduktan sonra elini yıkasa hadi neyse

Titizlikle alakası yok bence.Tamamen psikolojik bir rahatsızlık.Bu konuda tedavi olması gerek.
Sizde yıpranırsınız.Şahsen ben böyle biriyle olamazdım.Ne o öyle ben pislikmişim gibi durmadan elini ağzını ayağını yıkıycak..

bu sitede böyle şeyleri okuya okuya evlilikten soğudum ya,evlenmek istemiyorum,cinsellik düşüncesi bile itici gelmeye başladı:26::25::25::25:

canım bence bir müddet bedenince eşini özlet derim.acaba sıkışık zamanlarda çok mu cinsel birliktelik yaşadınız.tabiki bunlar normal şeyler değil ama mutlaka bir nedeni vardır.nedenini en iyi sen bulursun çünkü eşinin karakteri hakkında bilgi sahibi değiliz.bir rüya bile insanı değiştirebilir.bu yüzden sende nedenini çözemeyebilrsin.ama konuya cevap veren arkadaşlarada incitici olmamalarını rica ediyorum.bir süre eşin yaklaşmadığı süre sende yaklaşma derim süslen püslen misler gibi kok giyin kuşan normal yaşantına devam et.ama onu istediğini bir süre hissettirme derim.bırak bak kuzu kuzu nasıl öpüp kokluyor...elini yıkamadan dişini fırçalamadan...

Ama bu yeni başlayan bir şey değil ki, her zaman böyleydi..

Evet bence de kendimi kötü hissediyorum. Ben bunları neden yapmıyorum da o yapıyor. İğreniyor mu acaba? Öpüşmemesi de garip değil mi?

iğrenme mevzusunu sor bence eşine öpüşme mevzusuna gelince bizde öpüşünce onun sonunun gelmesini istiyo eşim fazlaca tahrik ediyomuş kısa öper o yuzden bışey olmayacaksa

Back
X