Benimde bir arkadaşım var onunda eşi senin eşin gibi canım.Ama onun eşi aşırı titiz.Ütüyü kendi yapar evi kendi siler süpürür.Eşi ile ne normal nede cinsellik esnasında öpüşmekten hoşlanmazmış.Bunları kadın kadına bile konuşmak hoş değil ama hepimiz insanız bazen dertleşmeye ihtiyaç duyuyoruz.Adam cinsellik bittiği an sanki kırklanmak için banyoya akın edermiş.Ve kadın yanaşmadığı sürece aklına bile gelmezmiş.Kadıncağızda her daim ben yanaşmaktan bunaldım artık derdi.
Şimdi 2.bebeğine hamile normal zamanda zaten yoktu bebekte olunca(ilk bebeği 9 yıl sonra tüp bebek,şu an ki normal yolla)adam hepten kaçar oldu.Bahanesi bebeğe birşey olur korkusu diyor.
Bu tip insanlarla uğraşmak yaşamak gerçekten zor Allah yardımcın olsun canım.
Empati yaptım kendimi senin yerine koydumda eşimi bir kaşık suda boğasım geldi.Bu yapılan hareket kadına hakaret gibi birşey yani.
Rahmetli kayınvalidem bu tip durumlar için yaşasaydı sanırım şunu derdi.Çıktığı yeri beğenmez,girdiği yer için ölür...
Birde şöyle bir fıkra geldi aklıma gece gece.
Adam sabah tuvalete gidiyor küçük abdestini yapıp elini yıkamadan geliyor kadına sarılıp bir öpücük konduracakken,kadın
-Elini yıkadın mı,
-Hayır
-Neden yıkamadın,şeyini tutun geldin şimdide bana sarılıyorsun
Adam,
-Sanki hiç tutmadığın birşey de şimdi bana el yıka diyorsun
Senin eşininki o hesap tutmayı bilmemde adam sarıp sarmalamasın şeyini zamanla.
Tövbe yaa,neler yazdım böyle ben

:44: