• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bunları neden yapıyor

Çok çok dikkatli bir şekilde onu kırmadan kendinde kırılmadan onunla konuş . Zor bi durum. İnsan gerçekten kendini kötü hisseder. Konuşmazsan soğuma ve kavgalar başlar :44:

Eşimde fırçalamazdı hergün hatırlata hatırlata edindirdim alışkanlığı ya mesela dün akşam dila hanımı izleyemedi diye bana küstü Allah Im ben o kurtlar vadisi ve cuma Cumartesi pazar telegol izlerken ses etmiyorum beyfendi yarım saat dila hanımı izleyemedi diye küstü ya bazen ayrılmayı düşünmekte çok normal düşündüğümü görüyorum

Benim eşimde bunları yapıyor bi bakarsın ufacık saçma sapan bir şey için küsmüş ya var mı böyle bir şey Allah aşkına. Ya biz litrelik süt mü alalım yoksa ufak sütlerden mi alalım diye bile kavga ettik ciddi ciddi. Neymiş efendim küçük süt alacakmışız hey Allahım tabii ki litrelik aldık ama yane. Ya da mesela kılık kıyafetim de bir şey onun hoşuna gitmeyen surat yapar. Ama bu sürekli olmaz ki canım her insanın da bir patlama noktası var. Geçen sabah bir arkadaşımın başına geleni anlattım anlatmaz olaydım. En sonunda bağırdım noldu niye sinirleniyorsun diyo e napayım ya anlamıyorsun ki dedim. Can sıkıcı şeyler ve insanı yıpratıyor. Allah bize sabır versin.

Ya demek istediğim üşeniyor ama netice itibariyle giriyor duşa. Ya ben bu olaya neden bu kadar takıldım çünkü bizim aramızda böyle şeyler yoktur normalde, birbirimizi çok seviyoruz, çok huzurlu ve barışçıl bir ilişkimiz yok belki ama bunlar bizim aramızda hiç olmaz. Fikir ayrılığı yaşıyoruz ve aslında kafa yapılarımız çok çok denk değil ama sevgi var, eşim bana çok bağlıdır bensiz yapamaz, ben evde olmayınca hüzünlenir yapamaz bensiz. Hatta o beni daha çok seviyor bunu her zaman söylüyor zaten. E peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu walla kafayı yicem yani acaip zoruma gidiyor bu mesele. Bunlarla uğraşmak..Anlam veremiyorum.

peki senin bardağından ya da çatalından kaşığından yiyip içer mi hiç denk geldin mi?

Benim eşimde bunları yapıyor bi bakarsın ufacık saçma sapan bir şey için küsmüş ya var mı böyle bir şey Allah aşkına. Ya biz litrelik süt mü alalım yoksa ufak sütlerden mi alalım diye bile kavga ettik ciddi ciddi. Neymiş efendim küçük süt alacakmışız hey Allahım tabii ki litrelik aldık ama yane. Ya da mesela kılık kıyafetim de bir şey onun hoşuna gitmeyen surat yapar. Ama bu sürekli olmaz ki canım her insanın da bir patlama noktası var. Geçen sabah bir arkadaşımın başına geleni anlattım anlatmaz olaydım. En sonunda bağırdım noldu niye sinirleniyorsun diyo e napayım ya anlamıyorsun ki dedim. Can sıkıcı şeyler ve insanı yıpratıyor. Allah bize sabır versin.

Biz gerçekten çok sabırlıyız valla bazen. Gercekten çocuktan beterler bende birisiyle alakalı bir şey anlatıp fikrini sorduğumda hemen sinirlenir bağırmaya başlar konuşmak istemiyo artık bir süre sonra

Eşimde fırçalamazdı hergün hatırlata hatırlata edindirdim alışkanlığı ya mesela dün akşam dila hanımı izleyemedi diye bana küstü Allah Im ben o kurtlar vadisi ve cuma Cumartesi pazar telegol izlerken ses etmiyorum beyfendi yarım saat dila hanımı izleyemedi diye küstü ya bazen ayrılmayı düşünmekte çok normal düşündüğümü görüyorum

ilginçmiş seninki de, dila hanım demek :44:

eşin bana kendimi hatırlattı desem.. :( yorumu görünce şaşırdım bian bende aslan burcuyum ve bu durumları az da olsa anlayabiliyorum nişanlımla evlendiğimizde bu konuda sorun olmasındanda ödüm kopuyor.. bunu anlamanız imkansız çok can sıkıcı bi durum içi içini yiyor insanın bi çeşit fobi diyebiliriz yada hastalık.. benimde ayaklara karşı var mesela karşımda kimse ayağıyla oynamamalı çok aşırı azarlarım kalbini kırarım biri ayağını yatağıma hafifçe deydirse gidip vebalıymış gibi çarşaf değiştiriyorum.. ağzıma alacağım herşey konusundada aynı durumu yaşıyorum herşeyi yıkıyorum defalarca defalarca herşeyden kastım misal makinadan çıkmış bulaşık gibi... bunun gibi bi kaç şey daha var sıralayabileceğim ama bi kaç şey fazlası değil yani herşeye karşı olmuyor misal şuan gribim odam sümüklü mendil kaynıyor kuşum var kapısı açık genelde odamın heryerine bırakıyo sağolsun odamı b.. götürüyo diyebilirim ama bu beni tiksindirmiyor hatta annem çok tuhaf bulur bu yıkama alışkanlığımı ve hep kızar titiz olsan odan bi toplu durur diye hakkaten bunun titizlikle alakası yok yani.. belirli şeylere karşı hassasiyet diyelim..

bakın bu ara kendimi kontrol etmeye çalışıyorum takmamaya görmezden gelmeye alışmaya çalışıyorum biraz zor ama alışılabilir.. alışmaya çalışma sebebimde yine nişanlım onu çok seviyorum ve bunun aramızda sorun oluşturmasını istemiyorum bu tür sorunlarımın olduğunu biliyor hafifçede baskı yapıyor bana düzelmesi için ama işe yarıyor... eminim eşinizde bu konuda size yardımcı olmak isteyecektir ama üzerinede çok gitmeyin elimizde olan bişey değil çünkü inanın tedavisi varmıdır bilmiyorum umarım bu sebeple çok üzmez eşiniz sizi ve bende benim eşimi :(

Bu yorum bana yazilmis gibi.Ben de aslan burcuyum duzenli titiz bi insan sayilmam ama agzima goturdugum seylere cok takilirim.Bardagi defalarca yikamadan su icmem.misafir gittigim yerde insanlara pissin der gibi olsa da yikarim.Kendi bardagimdan bile tekrar su icmem.Tukuruge ve tere karsi cok hassasim.Ben erkek arkadasimla ilgili konularda bunlardan tiksinmiyorum ama konu sahibinin esinin bu tarz bi takintisi olabilir anlatmak zor

Biz gerçekten çok sabırlıyız valla bazen. Gercekten çocuktan beterler bende birisiyle alakalı bir şey anlatıp fikrini sorduğumda hemen sinirlenir bağırmaya başlar konuşmak istemiyo artık bir süre sonra

Bizimki tamamen kafa yapılarımızın uymaması. ben siyaha siyah diyorsam o beyaz diyor. bu kadar basit.

Ben kötü bişi kondurmak istemedim önce demek böyle dedim. Sonra kendisine sordum falan sanki normalmiş gibi konuşunca aklıma bişi gelmedi. Geçenlerde sırtımı kaşıdıktan sonra ellerini yıkaması dikkatimi çekti. Sonra asıl olay aklıma geldi ve sonra da normal zamanda öpüşmememiz.
Ama eşim beni seviyor peki bunun açıklaması ne olabilir?

Ben ilk defa böyle bişeyi sizden duyuyorum.. Daha önce böyle bişeyi ne duydum nede gördüm. Bunu eşinize sorsanız daha iyi olur bence

Ana opustukten sonrq agiz calkalamakta neyin nesi :))))) adama bak ya odun isin zevkine bile ulasamiyordur o isi yaptiktan sonra korkarim domestosla yikiyor kendisini

Bu yorum bana yazilmis gibi.Ben de aslan burcuyum duzenli titiz bi insan sayilmam ama agzima goturdugum seylere cok takilirim.Bardagi defalarca yikamadan su icmem.misafir gittigim yerde insanlara pissin der gibi olsa da yikarim.Kendi bardagimdan bile tekrar su icmem.Tukuruge ve tere karsi cok hassasim.Ben erkek arkadasimla ilgili konularda bunlardan tiksinmiyorum ama konu sahibinin esinin bu tarz bi takintisi olabilir anlatmak zor

Hayır ama işte bunlar eşime uymuyor bu yazılanlar onda yok. Aksiye mesela toprakla falan çok çalışır elleriyle sonra da hemen yıkamaz, çok daha sonra bi ellerini çalkalar. Eşimi biliyorum yani eşim normal bir sürü örnek var fakat şu anda aklıma toprak geldi.
Kuşkulanacağım başka hiç bir şey yok. Ama öpüştükten sonra ağzını boğazını iyice yıkar temizler Allahım ya.

Bizimki tamamen kafa yapılarımızın uymaması. ben siyaha siyah diyorsam o beyaz diyor. bu kadar basit.

O ikizler ben oğlak ve ben burç uyumlarına oldum olası inanırım ikimizde tam olarak özelliklerini taşıyoruz biz aynıyız sizle canım onun doğrusunu asla değiştirmiyorum ne kadar yanlış olsada artık ben onun söylediği yalanları hayal kurduğumu düşününorum o noktaya getirdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama işte bunlar eşime uymuyor bu yazılanlar onda yok. Aksiye mesela toprakla falan çok çalışır elleriyle sonra da hemen yıkamaz, çok daha sonra bi ellerini çalkalar. Eşimi biliyorum yani eşim normal bir sürü örnek var fakat şu anda aklıma toprak geldi.
Kuşkulanacağım başka hiç bir şey yok. Ama öpüştükten sonra ağzını boğazını iyice yıkar temizler Allahım ya.

Herkez titiz kendine göre bunun titizlikle bi alakası yok bana göre... Kimse pislik içinde oturmuyor , yada yağlı saçla , pis dişle dolaşmıyor :19: Bunun hakkında ne desek sizi yanlış yönlendirmiş oluruz siz bu davranışları sergilen eşinize bunu neden yaptığını ve bu davranışlarının sizi üzdüğünü söyleyin

Son düzenleme:
O ikizler ben oğlak ve ben burç uyumlarına oldum olası inanırım ikimizde tam olarak özelliklerini taşıyoruz biz aynıyız sizle canım onun doğrusunu asla değiştirmiyorum ne kadar yanlış olsada artık ben onun söylediği yalanları hayal kurduğumu düşününorum o noktaya getirdi

Ben ikizler o aslan :) Bakıldığında uyuyor ilgiliyimdir astroloji ile ama uymuyoruz bu gerçek. Sabır canım

aslan burcunun bi özelliği demekki.. aynen bnde aynıyım hatta o tepkiyi aldığım çok oluyor pis miyiz biz niye yıkıyorsun diyorlar :D takıntı bu diyorum sizle alakası yok diyorum... havludada var mı bu takıntınız bn başkalarının kullandığı havluyuda kullanamıyorum en değerli havlum eteğim :D

yok yok onu kastetmedim zaten, yani dizi için öyle davranması ilginç geldi canım

Ya varya sevmediği bişeyi izliyorsam izlemez gider diğer odada uzanır tlfnla konuşur bana diyo sen de benim izlediklerimi izlemiyosun kurtlar vadisi ve telegol sanki normal bişey izliyor da ben izlemiyorum ama yine de odada durur takılırım yanında ayyyy artık tv izlemek bile işkence oldu

Bütün sayfaları okuyamadım fakat bence siz bunu çok takmışsınız o yüzden gözünüze batıyor.
Ben de eşimin sırtını kaşısam gider ellerimi yıkarım, kendi saçımla oynasam gider ellerimi yıkarım. Kirli yada yaglı oldugu için değil, alışkanlık.
Diğer konuya gelince bilmiyorum belki ben de o problem vardır ama bana tükürük kokar huylandırır. Yani ağzınız temiz olsa, diş yada mide probleminiz olmasa, karnınız tok olsa bile kokar.
Değişik bi durum o.
Tabiki öpüştükten sonra gidip boğazımı çalkalamam ama o salgıdan tiksinirim. :50:

Konuşmadan halledemezsiniz.
:ssz:

Back
X