• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bunları neden yapıyor

Bütün sayfaları okuyamadım fakat bence siz bunu çok takmışsınız o yüzden gözünüze batıyor.
Ben de eşimin sırtını kaşısam gider ellerimi yıkarım, kendi saçımla oynasam gider ellerimi yıkarım. Kirli yada yaglı oldugu için değil, alışkanlık.
Diğer konuya gelince bilmiyorum belki ben de o problem vardır ama bana tükürük kokar huylandırır. Yani ağzınız temiz olsa, diş yada mide probleminiz olmasa, karnınız tok olsa bile kokar.
Değişik bi durum o.
Tabiki öpüştükten sonra gidip boğazımı çalkalamam ama o salgıdan tiksinirim. :50:

Konuşmadan halledemezsiniz.
:ssz:

Normalde pek öpüşmemesi ve öpüştükten sonra ağzını boğazını yıkaması normal mi? Bence değil ne bileyim mesela 5 gündür beraberde olmuyoruz ..

Ben olsam hasret bırakırdım onu öpüşeye falan,rüyasında görsün...ağız yıkamak da neymiş.karı koca bir bütündür.o zaman senin çatalından,kaşığından,bardağından da tiksinir bu:(

Ben olsam hasret bırakırdım onu öpüşeye falan,rüyasında görsün...ağız yıkamak da neymiş.karı koca bir bütündür.o zaman senin çatalından,kaşığından,bardağından da tiksinir bu:(

Yok işte öyle bir şey kaşığımdan çatalımdan bardağımdan ya hatta diş fırçam ile bile dişlerini temizler yani daha ne diyeyim anlıyor musun

Okb olabilirmi.bu titizliği her işinde varmı.benim eşimin bir arkadaşı okb"Lİ.zavallı yıllardır tedavi görüyor,ama nafile .hatta aynı sabunla bile 2 kere yıkayamıyormuş elini.bir çalışanının elinde egzema gibi bişey görmüş,ondan sonra onunla tokalaşma ihtimali olan herkesle ilişkiyi soğutmuş

normal değil , ama ben eşlerinden tiksinen bayanları daha çok görüyorum.

Ayıp o senin canın .

mesela bi arkadaşım fransız öpücüğünden midesi bulandığını anlatmıştı . Eşinle bunu yapmıyorsan ona hissetirdiği şeyi hiç düşünmüyrosun demektir . Bu kadar bencil olunmaz .

Konu sahibi ben seni anlamadim..
Sevmiyor diyorlar nasil olur ? Cok seviyor diyorsun..
Takintili diyoruz kabul etmiyorsun..
titiz diyoruz adam banyoya zor giriyor,
doktora gidin diyoruz gitmez diyorsun,
konus diyoruz konustum kizdi diyorsun..

daha ne diyelim :ssz::ssz:

aslan burcunun bi özelliği demekki.. aynen bnde aynıyım hatta o tepkiyi aldığım çok oluyor pis miyiz biz niye yıkıyorsun diyorlar :D takıntı bu diyorum sizle alakası yok diyorum... havludada var mı bu takıntınız bn başkalarının kullandığı havluyuda kullanamıyorum en değerli havlum eteğim :D

Aynen oyle havluya yuzumu silmem evde bile.Elimi de parmak uclarimi kurular birakirim ustume silerim ayy ayni ben ya:53:

Tek bir davranıştan "seviyor, sevmiyor, tiksiniyor, tiksinmiyor" diye çıkarım yapmak yanlış olur. Temizlik takıntısı olan, cebinde hijyenik mendille dolaşan, sevdiği kişinin elini tutamayacağı için sevgilisi olamayan birini tanımıştım. Belki bazı takıntıları, başka sebepleri vardır.

Mesela bir mesajda da söylenmiş, farkında olmadığın bir ağız kokusu söz konusu olabilir mi? Ya da benzer bir şey? Seni kırmaktan korkuyor olabilir mi eşin?

Eğer hiçbir cevap bulamazsan ve eşini de terapiye ikna edemezsen, sen ayrıca bir psikoloğa gidebilirsin. Sana nasıl bir yol izlemen konusunda daha çok yardım edebilir. Biz genelde "insan eşinden tiksinmez" minvalinde yorumluyoruz ancak belki kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek bir cevabı vardır sorularının.

Aynen oyle havluya yuzumu silmem evde bile.Elimi de parmak uclarimi kurular birakirim ustume silerim ayy ayni ben ya:53:

he vallaha aynı aynı.. ne tuhaf huylarımız var demi.. bizim suçumuz yok ama anamız yanlış tarihte doğurmuş :43: eh yapcak bişi yok alışmak gerek bizede katlanan böyle katlancak...

Yok işte öyle bir şey kaşığımdan çatalımdan bardağımdan ya hatta diş fırçam ile bile dişlerini temizler yani daha ne diyeyim anlıyor musun

dedimya belli şeylerle sabit bi takıntı bu herşeyden huy kapmaz bi kaç şeydir kendide uyuz oluyordur (ki bende oluyorum) ama elinde de değil inanın içgüdüsel bişey anlatamam ya tarifsiz içinden bişi kafanı kurcalıyo git diyo yıka ve koşulsuz itaat ediyosun o kafandaki sese... alıştırabilirsiniz ama cidden bunu paylaşın eşinizle uyuz olduğunuzu bütün şevkinizin kırıldığını kendinizi inanılmaz kötü hissettiğinizi falan söyleyin biraz üzülecek ama bişiler yapmak için çabada gösterecektir eminim...

Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?

Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?

Eşin hedef şaşırtmış sanki ????

Belli ki bir sebebi var yaptıklarının...

O da biliyor ama tepki çekmesin diye söylemiyor...

Hayatından mutsuz oldugunu düşünme sebeplerini PAYLAŞTI MI SENİNLE ?

Yani ona göre sen NİYE MUTSUZSUN ???

Belki karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz konuyu...

Anlaşılan o ki ikinizde birbirinizi sorumlu--sorunlu görme eğilimindesiniz.

Kastedilen sorunlar farklı da olsa ortada bir gözlem var paylaşılan.

Bu konunun üzerine gidip sakince konuş derim...

Olmayan bir şeyse ortadan kalksın...

diger sorun için ne desem boş,adamın içinden gelmiyorsa napıcaksın...

bazen nişanlım sarılınca şakadan 'canım ter kokuyorum ya çekil şöyle' derim.o da bana afedersin ama ' istersen b.k kok' der böyle şeylerde tiksinme olmaz arkadaşım takıntısı varsa çözüm yolu aranmalı bence

Bence el yıkama ağzını çalkalama meselesine çok takılmayın.Başka konularda çok titiz olmasa da herkesin bir takıntısı vardır.16 yıllık evliymişsiniz bilmiyorum ama ilk zamanların heycanı biter heralde .. Sonuçta sizi yanaktan vs falan sevgiyle öpüyor.Bilemedim ki bana sanki çok büyük gibi gelmedi sorun hallolur..

bazen nişanlım sarılınca şakadan 'canım ter kokuyorum ya çekil şöyle' derim.o da bana afedersin ama ' istersen b.k kok' der böyle şeylerde tiksinme olmaz arkadaşım takıntısı varsa çözüm yolu aranmalı bence

Nişanlıyken öyle olur :))) 16 yıllık evlilikten bahsediyor kadın.. Kendinizle kıyaslamayın :)

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar da aynı şelerden muzdarip, kendilerinin öyle takıntıları varmış. demek ki olabiliyor, çok takılma derim ben.

beni sevmiyo diye düşünme

Bence el yıkama ağzını çalkalama meselesine çok takılmayın.Başka konularda çok titiz olmasa da herkesin bir takıntısı vardır.16 yıllık evliymişsiniz bilmiyorum ama ilk zamanların heycanı biter heralde .. Sonuçta sizi yanaktan vs falan sevgiyle öpüyor.Bilemedim ki bana sanki çok büyük gibi gelmedi sorun hallolur..

16 yıl değil 16 aylık evliyim

Back
X