• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bunları neden yapıyor

kilit cümle.. canım neden böyle düşündüğünü muhakkak sor.. yada sordun mu hemen.. seni bu düşünceye iten sebepler nedir de..

Nasıl anlatsam ki şimdi burada. Özetle şöyle:
biz evlendiğimiz günden beri tartışıyoruz yani tabii ki iyi günlerimiz de oldu ama kafa yapılarımız o kadar farklı ki, sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğini derler ya ben buna inanmıyorum ve bu bu böyle değil. Sadece sevgi yetmiyor evliliği sürdürebilmek için.
Biz 1 sene çıktık, 1 sene nişanlı kaldık ve 1 yıldır da evliyiz. Ben evlenmeden önce ileride evlendiğimde çok üzüleceğimi biliyordum, ağlayacağımı biliyordum. Ben evlenmeden önce maalesef kafamdaki her şeyi yani soru işaretlerimi (eski sevgili ile alakalı) sormadım neden çünkü onu kaybetmekten korkuyorum bunun ne kadar yanlış bir davranış olduğunu şimdi anlıyorum. Evlenmek istiyordum onu istiyordum. Eşimin işi gereği lojmanda kalıyoruz, işi gereği fazla özgür değiliz. O zamanlar bunlar gözüme batmazken şimdilerde gözüme batıyor.
Geçmişte eşime yapmadıklarımı söylemediklerimi şimdilerde söylüyorum ve yapıyorum. Çok ağlıyorum, bazen isyan ediyorum. Eşim de üzülüyor. Yaşanan olayın üzerine sünger çekiyoruz, hayatımıza devam ediyoruz. Sonra tekrar bir olay oluyor bir kavga sinir krizleri vs. Bu böyle gidiyor. Tüm bunlar yaşanırken benim derdimin asıl eşimle olduğunu gün geçtikçe görüyorum. Ne yapsa batıyor bana, içimden gelmiyor bir şey anlatmak sonrasında çünkü kavga ediyoruz (görüşlerimiz farklı olduğu için).Ben kendim de eşimi daha önceler de demiştim ben mutsuzum diye tabii çok üzüldü. Eşimi seviyorum o da beni seviyor ama hayat şartları bizi ya da beni boğuyor.

Eşim doktora gitmez, o yüzden bunu ona söylemem bile saçma olur. Ben normalde evlilik terapisti, psikolog hatta psikatır çok normal ve de olağan bakarım ama eşim öyle değil maalesef kesinlikle gitmez.
Benim bunları düşününce moralim bozuluyor hem de çok. Ki bende güzel bir bayanım herkesin dikkatini çekerim yani ne biliim kendime olan güvenim gitti walla.

Canım daha öncede yazmıştım.sen gitsen en azından eşin bu davranışlarını senin sayende atlatmış olur.eminim psikolog senin ne yapman gerektiğini sana en doğru bilgilerle sağlayacak kişi...
Kendine olan güvenin hiç gitmesin canım.emin ol bu eşinin bir davranış bozukluğu.eşinin kötülemek için söylemiyorum ama senden sonra nette şöyle bi gezindim ne olabilir diye.sonuç olarak davranış bozukluğu çıktı.öyle içime oturdu ki yazdıklaın gidip gelip bakıyorum bi gelişme var mı diye.canım bunun en doğru yolu psikolog.bana göre en mantıklı yol eşine güzel bir anınızda tatlı bir dille neden böyle bişeye gerek duyduğunu sorman tatlı tatlı bunu konuşmanız dicem ama belkide en kötü yolu seçmiş oluruz...

hem arkadaş yeni evliymiş

ya gözümü korkutmayın :52:

arkadaşım öncelikle yazacağın yorumu birdaha gözden geçirmeni isterdim.keşke insanlara daha yardımcı bir şekilde yorum atsaydın.yada hiç atmamak en doğru olurdu.aynı şey sende olsaydı emin ol bu durumu yaşayan arkadaş sana böyle yaklaşmazdı ve yaklaşsaydıda bu snei daha çok yaralardı.yani o gereksiz kahkaha smiley felan hiç yakışmadı bu konuya...

Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?

Canım daha öncede yazmıştım.sen gitsen en azından eşin bu davranışlarını senin sayende atlatmış olur.eminim psikolog senin ne yapman gerektiğini sana en doğru bilgilerle sağlayacak kişi...
Kendine olan güvenin hiç gitmesin canım.emin ol bu eşinin bir davranış bozukluğu.eşinin kötülemek için söylemiyorum ama senden sonra nette şöyle bi gezindim ne olabilir diye.sonuç olarak davranış bozukluğu çıktı.öyle içime oturdu ki yazdıklaın gidip gelip bakıyorum bi gelişme var mı diye.canım bunun en doğru yolu psikolog.bana göre en mantıklı yol eşine güzel bir anınızda tatlı bir dille neden böyle bişeye gerek duyduğunu sorman tatlı tatlı bunu konuşmanız dicem ama belkide en kötü yolu seçmiş oluruz...

Öncelikle desteğin için çok teşekkürler. Eşimle 2 gün önce konuştum ya da konuşmaya çalıştım. Bana dedikleri;
Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyoruz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. Bu kadar sonra da bir daha konuşmadım. Dün zaten bütün gün iş sonra da okul yoğundum. O benle 1-2 konuşmaya çalıştı ama benden ses çıkmayınca sustu.
Yani bugünde böyle gider yine iş okul yine geç gidicez eve bu şekilde.
Bu durumdayken bile konuşmaz ona sorsan morali bozuk ama beni hiç düşünmüyor. Bir erkek karısına nasıl der ki ihtiyaç duymuyorum sana sarılmak seni yanağından öpmek bana yetiyor. Bu hakaret sayılacak bir şey bana göre. Yani sözün bittiği yer. Ne diyeyim. Her şeyi düşünüyorum kafamdan kurban bayramında acaba tek başıma bir yerlere mi gitsem? Bunu ona söylesem yine morali bozulacak ama benim ki ne olacak o üzülmesin diye ben hep eyvallah diyemem ki zaten bu son dediğinden sonra diyemem yani her kesin bir sınırı vardır öyle değil mi ama? Canım sıkkın anlayacağın, kafamdan her şey geçiyor...

arkadaşım öncelikle yazacağın yorumu birdaha gözden geçirmeni isterdim.keşke insanlara daha yardımcı bir şekilde yorum atsaydın.yada hiç atmamak en doğru olurdu.aynı şey sende olsaydı emin ol bu durumu yaşayan arkadaş sana böyle yaklaşmazdı ve yaklaşsaydıda bu snei daha çok yaralardı.yani o gereksiz kahkaha smiley felan hiç yakışmadı bu konuya...

tek smiley atan ben miyim diye şöyle bi baktım yanlış bişey mi söyledim ben anlayamıyorum. yani heralde arkadaşın durumuna kahkalarla gülcek halim yok insanız hepimizin başına gelebilir.sizin yorumunuz çok çok kırıcı

Son düzenleme:
Öncelikle desteğin için çok teşekkürler. Eşimle 2 gün önce konuştum ya da konuşmaya çalıştım. Bana dedikleri;
Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyoruz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. Bu kadar sonra da bir daha konuşmadım. Dün zaten bütün gün iş sonra da okul yoğundum. O benle 1-2 konuşmaya çalıştı ama benden ses çıkmayınca sustu.
Yani bugünde böyle gider yine iş okul yine geç gidicez eve bu şekilde.
Bu durumdayken bile konuşmaz ona sorsan morali bozuk ama beni hiç düşünmüyor. Bir erkek karısına nasıl der ki ihtiyaç duymuyorum sana sarılmak seni yanağından öpmek bana yetiyor. Bu hakaret sayılacak bir şey bana göre. Yani sözün bittiği yer. Ne diyeyim. Her şeyi düşünüyorum kafamdan kurban bayramında acaba tek başıma bir yerlere mi gitsem? Bunu ona söylesem yine morali bozulacak ama benim ki ne olacak o üzülmesin diye ben hep eyvallah diyemem ki zaten bu son dediğinden sonra diyemem yani her kesin bir sınırı vardır öyle değil mi ama? Canım sıkkın anlayacağın, kafamdan her şey geçiyor...
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayınca anlaşılmıyo ne yapılır bilmem ki.eşini çaktırmadan bi gözden geçirsen acaba diyorum sakın yanlış anlama ilgisini çeken birisi olabilir mi?lütfen yanlış anlama ya bilmiyorum biz kadınlar çok mu şüpheciyiz yada erkekler mi tuhaf.erkeğin kadınından uzaklaşmasında tek neden elbette başkası değil ama nedense konuşmalarına bakınca böyle bir sezi oluşuyo.acaba mı diye.ne olursa olsun her zaman seni dinlerim canım sen içini dök derdini anlat bugün sana yarın belkide bize.bunların hepsi bizim için bir tecrübe ama inanıyorumki eşin bu yaptığı davranışların hata olduğunu anlayacak senin değerini bilecek...

Canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayınca anlaşılmıyo ne yapılır bilmem ki.eşini çaktırmadan bi gözden geçirsen acaba diyorum sakın yanlış anlama ilgisini çeken birisi olabilir mi?lütfen yanlış anlama ya bilmiyorum biz kadınlar çok mu şüpheciyiz yada erkekler mi tuhaf.erkeğin kadınından uzaklaşmasında tek neden elbette başkası değil ama nedense konuşmalarına bakınca böyle bir sezi oluşuyo.acaba mı diye.ne olursa olsun her zaman seni dinlerim canım sen içini dök derdini anlat bugün sana yarın belkide bize.bunların hepsi bizim için bir tecrübe ama inanıyorumki eşin bu yaptığı davranışların hata olduğunu anlayacak senin değerini bilecek...

İlgisini çekecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Benim eşim öyle biri değil. Yapmaz dememek lazım ama yapmaz öyle bir şey. Beni sevdiğini biliyorum. Yoksa artık bundan da mı emin olmamam lazım? Sana sarılmak ve yanağından öpmek bana yetiyor, öpüşmek aklıma gelmiyor ya da içimden gelmiyor ne demek? Bana bunu biri söyleyebilir mi? Bilemiyorum gerçekten de. Eşim durumun farkında bile değil. Benim kafamdan neler geçiyor neler düşünüyorum bilmiyor. Sinirle konuştuğumu ve unuttuğumu zannediyor ama bu sefer öyle olmadı. Halen konuşmuyoruz yine denemeler yaptı ama ben karşılık vermedim. Ne zaman gelir konuşur o zaman konuşacağım. O zaman anlayacak. Belki o söylediğinin ne demek olduğunu bile bilmiyor yoksa bu kadar rahat olmazdı. Korkunç kırıldım.

İlgisini çekecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Benim eşim öyle biri değil. Yapmaz dememek lazım ama yapmaz öyle bir şey. Beni sevdiğini biliyorum. Yoksa artık bundan da mı emin olmamam lazım? Sana sarılmak ve yanağından öpmek bana yetiyor, öpüşmek aklıma gelmiyor ya da içimden gelmiyor ne demek? Bana bunu biri söyleyebilir mi? Bilemiyorum gerçekten de. Eşim durumun farkında bile değil. Benim kafamdan neler geçiyor neler düşünüyorum bilmiyor. Sinirle konuştuğumu ve unuttuğumu zannediyor ama bu sefer öyle olmadı. Halen konuşmuyoruz yine denemeler yaptı ama ben karşılık vermedim. Ne zaman gelir konuşur o zaman konuşacağım. O zaman anlayacak. Belki o söylediğinin ne demek olduğunu bile bilmiyor yoksa bu kadar rahat olmazdı. Korkunç kırıldım.

canım acaba bi ajandaya günlük gibi tutsanda oraya mı anlatsan çaktırmadan ince bir yolla eşinin görmesini sağlasak çok ince düşündürücü bir yolla sağlasak bunu.yada o gece uyurken senin evin her yerine birbirini takip eden notlar mı yazman daha iyi olur.hem onu ne kadar sevdiğini hemde bu konuya ne kadar hassas yaklaştığını incinip kırıldığını anlatabilirsin.bunuda ince düşünmemiz lazım...

Ben evli değilim ama yine de yorum yazmak istiyorum . Gerçekten çok garip geldi bana yok ellerim yağlanıyo falan demesi . Tiksiniyorum ben ya istemiyorum dokunmak der gibi ne o öyle ellerim yağlanıyo falan demesi . Ayrıca öpüşmek bence bi sevgi göstergesi nebiliym eşiniz işe giderken ya da işten gelincede yapılabilecek birşey . Nebiliym biz sevgilimle birbirimizden ayrılırken bi öpücük kondururuz öyle küçücük mini minnacık :1: . Sadece cinsellik olacağı zaman öpüşmek çok saçma bence de . Mesela geçen günü sevgilimin ayakları çok ağrıyordu baya bi yürümüştük 3-4 saat kadar aralıksız öldük yorgunluktan . Baş ağrımaya başladı çok halsiz düştü herryerinin ağrıdığını söyledi o gerek yok yapma dese de ben ayaklarına masaj yaptım . Yani cinsellikle pek alakası olmayan bi örnekti ama ellerim yağlanıyo demiş . Ayağa masaj yapmak o zaman daha beter ben de ellerim pisleniyo diye yapmayabilirdim ki zaten yap da dememişti .
Çok uzattım bence onun size yaptığının aynısını siz de ona bi gün yapın ya da kafanızdaki sorunları açıkça anlatın .

bence asla sizi sevmediğini falan düşünmeyin.ben eşimi 5 yıldır tanıyorum ama içtiği bardakta su içemem çok detaylı olarak da herzaman öpüşemem.o alınır bu duruma.uyanır uyanmaz ağzıma yapışmak isteyip terslendiği çok oldu:) sevgiyle alakalı değil.nedir bilmiyorum ama sevgimden kuşkum yok benim.bazen masaj falan ister sırtına ,ben sonra ellerimi yıkarım mesela..seviyorum onu ama bu başka bi durum bence anlamaya çalışın ve üzerine gitmeyin,,her konuda hassas bu karakterdeki bi inşa emin olun ki sizi sevmese aynı eve adım bile atmaz ve sonuçlarına katlanır.ben kendimden bildiğim için bu kadar net konuştum.

Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?

Merhaba arkadasim inan firsatimiz olsada yuz yuze konusabilsek bazi yazilarini okudukca yeni evlendigim zamanlara dondum. Ayni seyleri bende yasadim. Bizde bir sene ciktik birbucuk sene nisanli kaldik. Evlendikten sonra bana olan sevgisi yetmedigi ni dusunur aglardim . Bu durumdaykende gozume her yaptigi batardi . Benim esimde normalde dudaktan opusmez bardagimi catslimi kullanmaz neden boyle yapiyor diye dusunurdum. Ve kendime zehir ettigim evliligi onada etmeye basladim. Onceleri senin esin gibi ne alakasi var falan dedi. Her yeni arkadasim hargun birlikte olurken sen beni neden istemiyorsun diye sikistirmaya basladim. Yorgunum askim sarilip yatalim der sikica sarilir hemen uyurdu bende sabahlara kadar aglardim.. Ben boyle yaptikca daha uzaklasmaya basladi . Tabi ben bunlar hep yeni yeni anliyorum . Derken arkasini donup uyumaya basladi ve ben 7 ay sonra hamile kaldim o zamanda hamileligi bahane edip yaklasmamisti. Cok uzattim oyle boyle derken ben bosvermeye calistim tabi bu arada 4 senelik evli iken esim askere gitti 3 yasindada oglumuz vardi . O donemde birbirimizi cok ozledik cok tartismalarimizda oldu(15 ay yapti askerligini) cok uzaktik eskisehir nere urfa nere. Su anda 9 yillik evliyiz 8 yasinda oglum var ve 3 aylik hamileyim. Demek istedigim eger esini sevgisinden ve kendi sevgindem eminsen yazilanlara bakipta esinin seni sevmedigini dusunme herkesinnazi takintilari var bence hos gor . Esim hala benim bardagimi catalimi kullanmaz bende hen baska bardak veririm bu arda titiz degildir elini bile zorla yikatirim. Opusmez dudaktan bende takmiyorum artik. Arada kendi oper ama oda ustunden ve yatarken falan bi opeyim diye uzaninca offf dedigi cok olmustur o an kizarim sonra gecer . Mesela bende tukurukten hoslanmam sevisme disinda bazen esim yanagimi falan yalar cok kizarim ama bu onu sevmiyorum anlamina gelmez. Cok uzattiim ama umarim anlata bilmisimdir ben bunlari takmayinca hersey yoluna girdi tabi anlamam gec oldu. Simdi allahima sukur cok mutluyuz . İnsallah sizinde araniz duzelir ve cok mutlu olursunuz anlatacak daha cok ornegim var ama cok uzadi. Usune dusmemeyi dene bakalim bide 😊

Hadı tıtızlık olsa anlarımda hem tıtız degıl hemde dudaktan opmıcek ya da bana her dokundugunda huylanacak kusura bakmayında oyle sevgıye başlarım boyle bır sevgıyı kabul etmıyorum. Insan sevdıgınden tıksınır mı be bunu normal karsılayanlar var bırde komık olmayın yani

Bence sende ona aynısını yapıp senin neler hissettiğini anlamasını sağlamalısıN. Eminim oda senin ona dokunduğunda elini yıkamana bozulacaktır ;)

Hadı tıtızlık olsa anlarımda hem tıtız degıl hemde dudaktan opmıcek ya da bana her dokundugunda huylanacak kusura bakmayında oyle sevgıye başlarım boyle bır sevgıyı kabul etmıyorum. Insan sevdıgınden tıksınır mı be bunu normal karsılayanlar var bırde komık olmayın yani

Napsin kiz bosansinmi yorum yaparken yikmaya degilyapici olmaya cakissak daha iyi degilmi. Kizcagiz esinden suphe bile duyacak duruma geldi , acaba baska birimi var diye

Napsin kiz bosansinmi yorum yaparken yikmaya degilyapici olmaya cakissak daha iyi degilmi. Kizcagiz esinden suphe bile duyacak duruma geldi , acaba baska birimi var diye

benım fıkrım boyle. Yanımda psıkıyatr uzerıne staj yapan kuzenımle okuduk normal davranıslar değil dıyor. Ustelık yapıcıyla yıkıcıyla alakası yok. Bır problem varsa var dıyebılmelıyız. Hayatında bırı olmasıyla alakalı değil bu. Bırı olsa konusmaya calısmaz bırlıkte olmazlar vs. Ama arkadasın esının yaptıgı seyler hıc normal degıl keza ben de suphe ederım sevgısınden.

Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?

daha önce flort ettınız mı ? evlenmeden önce agzını calkalıyormuydu :)
daha neler duyacagım ,insan karısından rahatsz olur mu be kardeşim,bana yapılsa kıyametı koparırım cok çokk haklısın
bende öpüşmekten hoşlanmam öyle uzun uzun,benımkıyle 5 sene olcak ,bıraksan 1 saat öpüüşür bende terslerım dıslerını fırcalamazsa opmem,öyle sogan sarmısak yasak falan bende mi cinsim aceba :))

Back
X