- Konu Sahibi hayatim321
Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi.
kilit cümle.. canım neden böyle düşündüğünü muhakkak sor.. yada sordun mu hemen.. seni bu düşünceye iten sebepler nedir de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi.
kilit cümle.. canım neden böyle düşündüğünü muhakkak sor.. yada sordun mu hemen.. seni bu düşünceye iten sebepler nedir de..
Nişanlıyken öyle olur :))) 16 yıllık evlilikten bahsediyor kadın.. Kendinizle kıyaslamayın :)
ya gözümü korkutmayın![]()
Eşim doktora gitmez, o yüzden bunu ona söylemem bile saçma olur. Ben normalde evlilik terapisti, psikolog hatta psikatır çok normal ve de olağan bakarım ama eşim öyle değil maalesef kesinlikle gitmez.
Benim bunları düşününce moralim bozuluyor hem de çok. Ki bende güzel bir bayanım herkesin dikkatini çekerim yani ne biliim kendime olan güvenim gitti walla.
hem arkadaş yeni evliymiş
ya gözümü korkutmayın![]()
Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?
Canım daha öncede yazmıştım.sen gitsen en azından eşin bu davranışlarını senin sayende atlatmış olur.eminim psikolog senin ne yapman gerektiğini sana en doğru bilgilerle sağlayacak kişi...
Kendine olan güvenin hiç gitmesin canım.emin ol bu eşinin bir davranış bozukluğu.eşinin kötülemek için söylemiyorum ama senden sonra nette şöyle bi gezindim ne olabilir diye.sonuç olarak davranış bozukluğu çıktı.öyle içime oturdu ki yazdıklaın gidip gelip bakıyorum bi gelişme var mı diye.canım bunun en doğru yolu psikolog.bana göre en mantıklı yol eşine güzel bir anınızda tatlı bir dille neden böyle bişeye gerek duyduğunu sorman tatlı tatlı bunu konuşmanız dicem ama belkide en kötü yolu seçmiş oluruz...
arkadaşım öncelikle yazacağın yorumu birdaha gözden geçirmeni isterdim.keşke insanlara daha yardımcı bir şekilde yorum atsaydın.yada hiç atmamak en doğru olurdu.aynı şey sende olsaydı emin ol bu durumu yaşayan arkadaş sana böyle yaklaşmazdı ve yaklaşsaydıda bu snei daha çok yaralardı.yani o gereksiz kahkaha smiley felan hiç yakışmadı bu konuya...
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayınca anlaşılmıyo ne yapılır bilmem ki.eşini çaktırmadan bi gözden geçirsen acaba diyorum sakın yanlış anlama ilgisini çeken birisi olabilir mi?lütfen yanlış anlama ya bilmiyorum biz kadınlar çok mu şüpheciyiz yada erkekler mi tuhaf.erkeğin kadınından uzaklaşmasında tek neden elbette başkası değil ama nedense konuşmalarına bakınca böyle bir sezi oluşuyo.acaba mı diye.ne olursa olsun her zaman seni dinlerim canım sen içini dök derdini anlat bugün sana yarın belkide bize.bunların hepsi bizim için bir tecrübe ama inanıyorumki eşin bu yaptığı davranışların hata olduğunu anlayacak senin değerini bilecek...Öncelikle desteğin için çok teşekkürler. Eşimle 2 gün önce konuştum ya da konuşmaya çalıştım. Bana dedikleri;
Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyoruz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. Bu kadar sonra da bir daha konuşmadım. Dün zaten bütün gün iş sonra da okul yoğundum. O benle 1-2 konuşmaya çalıştı ama benden ses çıkmayınca sustu.
Yani bugünde böyle gider yine iş okul yine geç gidicez eve bu şekilde.
Bu durumdayken bile konuşmaz ona sorsan morali bozuk ama beni hiç düşünmüyor. Bir erkek karısına nasıl der ki ihtiyaç duymuyorum sana sarılmak seni yanağından öpmek bana yetiyor. Bu hakaret sayılacak bir şey bana göre. Yani sözün bittiği yer. Ne diyeyim. Her şeyi düşünüyorum kafamdan kurban bayramında acaba tek başıma bir yerlere mi gitsem? Bunu ona söylesem yine morali bozulacak ama benim ki ne olacak o üzülmesin diye ben hep eyvallah diyemem ki zaten bu son dediğinden sonra diyemem yani her kesin bir sınırı vardır öyle değil mi ama? Canım sıkkın anlayacağın, kafamdan her şey geçiyor...
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayınca anlaşılmıyo ne yapılır bilmem ki.eşini çaktırmadan bi gözden geçirsen acaba diyorum sakın yanlış anlama ilgisini çeken birisi olabilir mi?lütfen yanlış anlama ya bilmiyorum biz kadınlar çok mu şüpheciyiz yada erkekler mi tuhaf.erkeğin kadınından uzaklaşmasında tek neden elbette başkası değil ama nedense konuşmalarına bakınca böyle bir sezi oluşuyo.acaba mı diye.ne olursa olsun her zaman seni dinlerim canım sen içini dök derdini anlat bugün sana yarın belkide bize.bunların hepsi bizim için bir tecrübe ama inanıyorumki eşin bu yaptığı davranışların hata olduğunu anlayacak senin değerini bilecek...
İlgisini çekecek birinin olduğunu düşünmüyorum. Benim eşim öyle biri değil. Yapmaz dememek lazım ama yapmaz öyle bir şey. Beni sevdiğini biliyorum. Yoksa artık bundan da mı emin olmamam lazım? Sana sarılmak ve yanağından öpmek bana yetiyor, öpüşmek aklıma gelmiyor ya da içimden gelmiyor ne demek? Bana bunu biri söyleyebilir mi? Bilemiyorum gerçekten de. Eşim durumun farkında bile değil. Benim kafamdan neler geçiyor neler düşünüyorum bilmiyor. Sinirle konuştuğumu ve unuttuğumu zannediyor ama bu sefer öyle olmadı. Halen konuşmuyoruz yine denemeler yaptı ama ben karşılık vermedim. Ne zaman gelir konuşur o zaman konuşacağım. O zaman anlayacak. Belki o söylediğinin ne demek olduğunu bile bilmiyor yoksa bu kadar rahat olmazdı. Korkunç kırıldım.
Kızlar eşimle konuştum. Ağzıma kıl kaçıyor gibi geliyor psikolojik yani dedi ama bu beni çok kırıyor dedim hakaret gibi dedim. Yani artık yapmayayım mı dedi. Öpüşme konusunu da söyledim yani neden normal zamanlarda hiç öpüşmüyorz neden ben istediğim zaman kafanı çeviriyorsun dedim. Ben seni hep öpüyorum dedi yok yanağımdan öpmeyi demiyorum öpüşmeyi kastediyorum dedim. Ne bileyim içimden gelmiyor dedi moralim bozuldu ağladım sen bana aşık değilsin olsaydın zaten içinden gelirdi dedim. Bu senin düşüncen dedi sonra senin derdin bunlar değil sen hayatından mutsuzsun dedi. İyi değiliz şu an. Yorumunuz ne kızlar?
Hadı tıtızlık olsa anlarımda hem tıtız degıl hemde dudaktan opmıcek ya da bana her dokundugunda huylanacak kusura bakmayında oyle sevgıye başlarım boyle bır sevgıyı kabul etmıyorum. Insan sevdıgınden tıksınır mı be bunu normal karsılayanlar var bırde komık olmayın yani
Napsin kiz bosansinmi yorum yaparken yikmaya degilyapici olmaya cakissak daha iyi degilmi. Kizcagiz esinden suphe bile duyacak duruma geldi , acaba baska birimi var diye
Merhabalar,
eşim cinsel anlamda bencil davranışlarda bulunuyor buda beni üzüyor. Cinselliğin yaşandığı anı demiyorum öncesini diyorum. Onun istekleri ya da onun zevk alması daha önemli gibi geliyor. Ya da mesela saçımla oyna, sırtımla oyna dediğim zamanlar ya yapar ya da elimi kaldıracak halim yok der, yapsa da en fazla 5 dakika ve sonrasında hemen ellerini yıkar, elleri yağlanıyormuş.
Öpüşmek mesela, sadece cinsellikte mi yaşanır? Bence hayır ama eşime göre öyle, ve her seferinde ağzını çalkalıyor töbe töbe sanki yani ne alaka.
Bu konuyu yerinde açacaktım fakat olmadı o yüzden buraya açtım.
Evli bayanlar bunlar normal mi?