Eşim burnumdan getirdi lütfen bakar mısınız yorumlarınızı merak ediyorum

Anonimsiii

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
104
52
13
26
Biz onun memleketine gittik ailesinde 2 hafta kaldik ondan çok ailesinin yaninda oturdum sohbet ettim güldüm. Sonra benim memleketime geldik 2 gündür buradayiz geldiginden beri suratindan düşen bin parça ya çildircam aileme karşı kendimi çok mahcup hissettim acaba bana mi öyle geliyor diye düşünüyordum ama annem bu sabah bir seye cani mi sıkkın sinirli gibi falan dedi. Hamileyim bu arada çok istiyordu bu bebegi ögrendiginden beri de üstüme çok titriyordu elimi hiçbir işe sürdürmüyordu buraya geldik cinsiyeti ögrendik kiz dedi doktor ondan mi bilmiyorum cani çok sıkkın erkek istedigini söylüyordu ama takmiyordum açikçasi çünkü ben de kiz istiyordum olabilir ama erkek olsaydi da surat mi asacaktim valla kafayi yiycem ya aileme karsi kötü oldum sanki burada olmaktan rahatsizmis gibi tartismamizi ailem görmesin diye tutuyorum kendimi ama bu aksam evimize gittigimde ne yapsam sizce dün gitmek istemisti ben de bir gün daha kalalim sonra gideriz dedim ona mi bozuldu hiç anlamadim ama artik hamileligimi de umursamiyor gibi artik bana kalk sen de iş yap yardım et falan diyor

ailenizin yanında hiç ses etmeyin eve dönünce yüzün asık gibiydi bi şeye mi kızdın diye sorun. bizimki de bazen yapıyor bunu. bende herşey karşılıklı ailemin yanında nasıl davranıyorsan bende öyle davranırım diyorum. normale dönüyor. bu işler böyle kimse kimsenin ailesin bayılmıyor. eşini seviyorsan , oda seni seviyorsa ailelere de saygı duyulacak.
hamileliğin umursamıyor değildir ailelerin yanında olunca salıyor erkekler. ondandır
bide bu ailenin yanında kalınacak süreleri biz gitmeden kararlaştırıyoruz. tavsiye ederim. gitmeden kaç gün kalıcaz konuşuyoruz. oradayken bugün mü gidelim hayır yarın gidelim tartışmasına girmemek için iyi oluyor

Susmaya çalışıyorum ama inan patlayacak gibiyim kendi ailesinin yanında ben bir yerden bir bardak da kaldırsam dur sen kaldırma onlar yapsın diyordu gerçekten artık bu tavrını bebeğin cinsiyetine bağlayacağım normal bir şey soruyorum biri duyar diye çekinmeden ailemin evinde sesini yükseltiyor bana yoksa çoktan burada da bir odaya çeker konuşurdum ama direkt sinirleniyor bağırıyor kafayı yemek üzereyim

normalde böyle şeyler yapmıyorsa bi şeye çok sinirlenmiş olabilir. ailenin evinde tut kendini evet. tatsızlık çıkmasın. onlarda gerilirler şimdi. eve geçince neden böyle davrandın çok mahçup oldum üzüldüm diye sakince sorarsın

Aileme her gelişimizde öyle yapıyor

Biz daha yeni memleketten döndük, on gün kaldık, adam keşke daha fazla kalsaydık diyor, herşey kalrsilikli ben sayiyorsam.o da sayacak. Cinsiyet konusuna yorum bile yapmak istemiyorum, cinsiyet için yapmiyordur diye düşünmek istiyorum

Aileme her gelişimizde böyle yapıyor

Aileme her gelişimizde böyle yapıyor
Saygısız yani, ailenin ona bı negatifi var mı? Yoksa rahatsız mı oluyor, hoş, sevsin demiyoruz da saygı duymak zorunda, en azından sana.. İstemediği ailenin kızını almasaydi, ağac kovugundan mi çıktın zannediyordu.

Ailem onu başlarının üstünde tutuyor çok kıymet veriyorlar zaten öyle olmasa ben de umursamazdım zaten bunun için üzülüyorum

Eve gidince alın karşınıza konuşun bence.Ama suçlayıcı sen diliyle değil de ben diliyle konusun.Ben soyle hissettim soyle düşündüm böyle üzüldüm gibi.Bir daha aynı şeyi yaparsa da başka şekilde konuşun.Ailenize saygısızlık yapılıyor.Size de.

Çok konuştum ama hep zeytinyağı gibi kendini üste çıkardı

Çok konuştum ama hep zeytinyağı gibi kendini üste çıkardı
O zaman eve geçince çıngar çıkaracaksiniz kucuk bir sinir krizi gecireceksiniz ortalik dagilacak.Siz aynı şekilde onun ailesinin yanında surat assanız ona kötü davransaniz tepkisi ne olur acaba.Ciddi bir tepki gösterin böyle yapamayacağını anlasın.

Erkekler önceden konuşulanlara ya da kendi söyledikleri olmasına planlılar maalesef emrivakiden hoşlanmıyolar . Bebeğin erkek olmasına kendini çok şartlamıştır , üstüne bi de bi gün daha kalalım diye kendinize göre bir fikir yöneltmişsiniz eşinize sormadan . Hepsi tuz biber olmuş gibi . Cinsiyet konusunda da hala kız erkek ayırımı yapan insanların varlığını görünce çok sinirleniyorum . Eşim kızımız olacağını öğrendiğimizde doktorun odasında dört dönmüştü mutluluktan . Kızı erkeği mi var sağlıklı olsun da başım gözüm üstüne . Evinize dönünce dökülür zaten , ailenizin yanında açık vermeyin onlar da üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…