- 15 Haziran 2025
- 142
- 55
- 13
- 26
- Konu Sahibi Anonimsiii
-
Susmaya çalışıyorum ama inan patlayacak gibiyim kendi ailesinin yanında ben bir yerden bir bardak da kaldırsam dur sen kaldırma onlar yapsın diyordu gerçekten artık bu tavrını bebeğin cinsiyetine bağlayacağım normal bir şey soruyorum biri duyar diye çekinmeden ailemin evinde sesini yükseltiyor bana yoksa çoktan burada da bir odaya çeker konuşurdum ama direkt sinirleniyor bağırıyor kafayı yemek üzereyimailenizin yanında hiç ses etmeyin eve dönünce yüzün asık gibiydi bi şeye mi kızdın diye sorun. bizimki de bazen yapıyor bunu. bende herşey karşılıklı ailemin yanında nasıl davranıyorsan bende öyle davranırım diyorum. normale dönüyor. bu işler böyle kimse kimsenin ailesin bayılmıyor. eşini seviyorsan , oda seni seviyorsa ailelere de saygı duyulacak.
hamileliğin umursamıyor değildir ailelerin yanında olunca salıyor erkekler. ondandır
bide bu ailenin yanında kalınacak süreleri biz gitmeden kararlaştırıyoruz. tavsiye ederim. gitmeden kaç gün kalıcaz konuşuyoruz. oradayken bugün mü gidelim hayır yarın gidelim tartışmasına girmemek için iyi oluyor
normalde böyle şeyler yapmıyorsa bi şeye çok sinirlenmiş olabilir. ailenin evinde tut kendini evet. tatsızlık çıkmasın. onlarda gerilirler şimdi. eve geçince neden böyle davrandın çok mahçup oldum üzüldüm diye sakince sorarsınSusmaya çalışıyorum ama inan patlayacak gibiyim kendi ailesinin yanında ben bir yerden bir bardak da kaldırsam dur sen kaldırma onlar yapsın diyordu gerçekten artık bu tavrını bebeğin cinsiyetine bağlayacağım normal bir şey soruyorum biri duyar diye çekinmeden ailemin evinde sesini yükseltiyor bana yoksa çoktan burada da bir odaya çeker konuşurdum ama direkt sinirleniyor bağırıyor kafayı yemek üzereyim
Aileme her gelişimizde öyle yapıyornormalde böyle şeyler yapmıyorsa bi şeye çok sinirlenmiş olabilir. ailenin evinde tut kendini evet. tatsızlık çıkmasın. onlarda gerilirler şimdi. eve geçince neden böyle davrandın çok mahçup oldum üzüldüm diye sakince sorarsın
Aileme her gelişimizde böyle yapıyorBiz daha yeni memleketten döndük, on gün kaldık, adam keşke daha fazla kalsaydık diyor, herşey kalrsilikli ben sayiyorsam.o da sayacak. Cinsiyet konusuna yorum bile yapmak istemiyorum, cinsiyet için yapmiyordur diye düşünmek istiyorum
Saygısız yani, ailenin ona bı negatifi var mı? Yoksa rahatsız mı oluyor, hoş, sevsin demiyoruz da saygı duymak zorunda, en azından sana.. İstemediği ailenin kızını almasaydi, ağac kovugundan mi çıktın zannediyordu.Aileme her gelişimizde böyle yapıyor
Ailem onu başlarının üstünde tutuyor çok kıymet veriyorlar zaten öyle olmasa ben de umursamazdım zaten bunun için üzülüyorumSaygısız yani, ailenin ona bı negatifi var mı? Yoksa rahatsız mı oluyor, hoş, sevsin demiyoruz da saygı duymak zorunda, en azından sana.. İstemediği ailenin kızını almasaydi, ağac kovugundan mi çıktın zannediyordu.
Çok konuştum ama hep zeytinyağı gibi kendini üste çıkardıEve gidince alın karşınıza konuşun bence.Ama suçlayıcı sen diliyle değil de ben diliyle konusun.Ben soyle hissettim soyle düşündüm böyle üzüldüm gibi.Bir daha aynı şeyi yaparsa da başka şekilde konuşun.Ailenize saygısızlık yapılıyor.Size de.
O zaman eve geçince çıngar çıkaracaksiniz kucuk bir sinir krizi gecireceksiniz ortalik dagilacak.Siz aynı şekilde onun ailesinin yanında surat assanız ona kötü davransaniz tepkisi ne olur acaba.Ciddi bir tepki gösterin böyle yapamayacağını anlasın.Çok konuştum ama hep zeytinyağı gibi kendini üste çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?