• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bütün gün evde yatıyor çalışmıyor.

Evet ailesinden dedesinden mal gelicek 2daire tek cocuk kardeside yok sizin dediginiz gibi aynilarini soyluyor calismak kolelik diyor patron kazansin diye caliscam 3kuruş icin diyor zaten cok az veriyolarmis maas

İnsan sadece geçinmek için çalışmaz. Kendini gerçekleştirmek için, hayata karışmak için çalışır. Durumu iyiyse ve çalışmasına gerek yoksa da günlerini asalak gibi yatarak geçirmez. Faydalı işler yapar, kendini geliştirir, çevresine katkıda bulunur. Ailesi nasıl çalışıp ona bu koşulları sunduysa, o da çalışıp kendi soyu için bu koşulları korumaya çalışır.

Evet ailesinden dedesinden mal gelicek 2daire tek cocuk kardeside yok sizin dediginiz gibi aynilarini soyluyor calismak kolelik diyor patron kazansin diye caliscam 3kuruş icin diyor zaten cok az veriyolarmis maas
başkasına köle olmayı, patron emri almayı sevmeyen insanlar genelde kendi işini kuruyor yalnız
evde malak gibi yatmıyor

Merhaba arkadaslar eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.borcu yok. Ailesinin biraz durumu iyi hep ozellerde okutmuş rahat buyumuş meslegide yok dogru duzgun. Aileside kredi karti veriyor 5 10bintl duruma gore. Çok rahatina duskun. Evine cocuguna en iyi sekilde bakiliyor orasi ayrida bu boyle nereye kadar gidebilir sizce? Normalmi bu durum cocugu birakacagm biri olsa ben calisacagim
Çalışması cocugunada ilerde örnek olması için en iyi sebep ,bir arkadaşım var onunda eşi calismazdi,15 yıllık evliliğinde daha geçen ay ise girmiş oğlu bende calismiycam diyordu babam çalışmıyor,ayrıca g.t g.te evde akşama kadar sizide darlar inan eşime diyorum emekli olursan evde kalırım deme hobimi bulursun,başka bir isemi girersin bilmem,her an beraber çok sikıci degilmi

Isterse milyarder olsun, onlarda çalışıyor! Paralari olmadigi icinmi çalışıyorlar? Calışmayan insan amaçsız insandir, sadece nefes aliyordur, hayatta yatmaktan başka bir hedefi olmayandir. Hiç sevmem çalışmayan adami. Bütün gün camis gibi yatar. Konuşacak biseyde yoktur, heyecani yoktur o adamla konusmanin. Kiskanmazsin, aklin hiç kalmaz bildigin aslinda ölmustur.

Ben büyük konuşmayım ama zengin olsa da boş yatan adamla evlenmek istemem, kadın olarak çocuk yaşlarda çalışmaya başladım, babasına dedesine güveniyor ama dünya malının garantisi yok Allah korusun bir dolandırılsalar ne ev kalır ne bsy yada başka türlü elden gidebilir
İnsanın elinde kalan kendi çalışması mesleği ve her durumda kendine bakabilecek olması
O zaman zengin iş adamlarının çocukları akşama kadar yatsın ytıyorlar mı şirketlerinin başına mı geçiyorlar?
Kadın erkek kedine bakabilecek parayı kazanmak zorunda, ev hanımlarına sözüm yok burada benim ama çocuklu bir adam evde yatamaz

Çevremde aynı sizin gibi ailesi çok zengin ve çocuklarını şımarıkça yetiştirmiş bi adamla evlenen bi kadın var ki bu kadın da memur. Sürekli kendisi çalışırken kocası bekar hayatı yaşar gibi ya evde ya arkadaşlarıyla geziyor çünkü babasının parası var neden çalışsın(!). Peki sonra bu sorumluluk nedir bilmeyen adama ne oldu biliyor musunuz? Bekar hayatı yaşar gibi takıldığı için bi gün bi memurla dikleşti ve geçmişteki trafikte tartışma ehliyetsiz yola çıkma gibi diğer suçları da birleşince hapis yatıyor şimdi. Evet durumunuz iyiyse başkasının işinde çalışmak bana da mantıklı gelmezdi ama bir iş kurulabilir başka bi şey yapılabilir bi şekilde sorumluluk alabilirdi eşiniz.

2 milyon seneye pul olur. Şu an alabileceğiniz hiç bir şeyi seneye alamayacaksınız. Türk lirasını geçtim,dövizin bile enflasyonu var artık. Ben sizin yerinizde olsam boşardım bu herifi. Adamın hem kendisi çalışmıyor,hem de beyni çalışmıyor. O 2 milyonla ömür boyu geçineceğini zannediyor

Çevremde aynı sizin gibi ailesi çok zengin ve çocuklarını şımarıkça yetiştirmiş bi adamla evlenen bi kadın var ki bu kadın da memur. Sürekli kendisi çalışırken kocası bekar hayatı yaşar gibi ya evde ya arkadaşlarıyla geziyor çünkü babasının parası var neden çalışsın(!). Peki sonra bu sorumluluk nedir bilmeyen adama ne oldu biliyor musunuz? Bekar hayatı yaşar gibi takıldığı için bi gün bi memurla dikleşti ve geçmişteki trafikte tartışma ehliyetsiz yola çıkma gibi diğer suçları da birleşince hapis yatıyor şimdi. Evet durumunuz iyiyse başkasının işinde çalışmak bana da mantıklı gelmezdi ama bir iş kurulabilir başka bi şey yapılabilir bi şekilde sorumluluk alabilirdi eşiniz.
Haklisiniz tesekurler

Borsa fon yatirim gibi şeylerle ugrasiyor evde sadece cok soyledim is yeri ac diye

Aylik 2 milyonun faizi suan 70-90 bin arasindadir. Iyi para denilebilir ama zamanla o para yok olacak. Buna guvenip calismamak yanlis. O paraya kucuk 1+1 bi daire alinabilir. He o daireden alacaginiz max kira 15 bin olacak ama daireye bagladiginiz paranizin degeri dusmeyecek. Faize koysam daha cok diyeceksiniz ama faizler hep boyle kalmayacak. Dovizi baskilamak icin faizleri yuksek tutuyorlar ama nereye kadar ?
Esiniz zamaninda ticaretle ugrasmis. Tekrar ugrasabilir. Ailenin tek oglu sanirim. Aslinda her ay duzenli para vermektense ortak bi is kurabilirler. Ya da siz cocuklari esinize k.aileye birakip bi ise girebilirsiniz.
Bu hayatta sabancilar dahil kimsenin saglik ve coluk cocuk sorunu olmadigi surece evde yatma luksu yok.

Kız cidden durup durup aynı konudan açmışsın. E madem bu kadar rahatsızsın bu durumdan hadi evlendin 2.çocuğu neden yaptın?
Bu adam böyle belli ki çalışmayacak ya kabul edeceksin ya boşayacaksın.

Kız cidden durup durup aynı konudan açmışsın. E madem bu kadar rahatsızsın bu durumdan hadi evlendin 2.çocuğu neden yaptın?
Bu adam böyle belli ki çalışmayacak ya kabul edeceksin ya boşayacaksın.
Ya adam sürekli evde duruyor, napsinlar bir yerden sonra sevisiyorlardir, korunma kavramina uzaklarsa da sonuc boyle iste, 2 cocukta kalmis olmalari mucize. Enerjiyi nasil atacaklar, ikisi de evde?

Ya adam sürekli evde duruyor, napsinlar bir yerden sonra sevisiyorlardir, korunma kavramina uzaklarsa da sonuc boyle iste, 2 cocukta kalmis olmalari mucize. Enerjiyi nasil atacaklar, ikisi de evde?
Canım sevişsinler ona laf eden yok zaten ama bile lades diyip sonra hayıflanmak tuhaf geliyor 😂

Canım sevişsinler ona laf eden yok zaten ama bile lades diyip sonra hayıflanmak tuhaf geliyor 😂
Bazi insanlar boyledir, hem hayiflanirlar hem çabalamazlar. Her zaman kadin evde duracak diye birsey yok, hazir evde baba duruyor bakici niyetine hande'de pekala ise girebilirdi.

Back
X