Evet odun .eşim bana bakmiyor .Ben çalişiyorum ve bütün ihtiyaclarimi kendim karşiliyorum .Odun mu ?? O da sizin kadar yorulup size bakıyor hoş değil odun demek, ben gitmezdim karı koca ayrı tatil olmaz ayrıca kız kardeşinizle olmak istedğnizi neden söylemedinizki
Aynen bende öyle düşünüyorum .Fakat içimdeki ses sürekli bir hata olačağini söylüyor.Eşiniz odunsa bunca yıldan sonra sizi anlayacak , hadi git dinlen diyecek değil. Çıkın gidin neyini düşünüyorsunuz.. Valla artık çocuklar da büyümüş biraz da siz yaşayın.
Bende işte geldikten sonra hayati burnumdan getirirmi ,benim başima kalkarmi diye düşünüyorumYalnız gidip keyif alacaksınız ,size iyi gelecekse neden olmasın ? Cocuklarinizda büyümüş herkes başının çaresine bakabilir dıye düşünüyorum.lakin eşiniz ile sorun yasacaksaniz burnunuzdan gelmesin tatil..
Gidin , gitmeden o ses susmaz. Gide gide de ses de susmayı öğrenirAynen bende öyle düşünüyorum .Fakat içimdeki ses sürekli bir hata olačağini söylüyor.
bence gitmeden önce düzgünce konusun.bu tatile ihtiyacınız olduğunu soyleyin.eğer sen istersen gitmem deyin ki vay banada önem veriyor moduna girsin.ben öyle yapıyorum birşey isteyeceğim zamanBende işte geldikten sonra hayati burnumdan getirirmi ,benim başima kalkarmi diye düşünüyorum
Eşinizin izni yok diye siz tatile gidemeyecek misiniz?Bende işte geldikten sonra hayati burnumdan getirirmi ,benim başima kalkarmi diye düşünüyorum
Malesef,iletişim diye birşey yok aramizda .Eşinizin izni yok diye siz tatile gidemeyecek misiniz?
Başınıza kakmaya hakkı yok kesinlikle.
Normalde iletişiminiz kötü mü? Eş dediğin bunu başa kakmaz çünkü.
Evet odun .eşim bana bakmiyor .Ben çalişiyorum ve bütün ihtiyaclarimi kendim karşiliyorum .
Tatilimide kendim ödeyeçeğim.
Aman abla bosver adam yillarca dememis bu kadin hem calisiyor hem evi isare ediyor diye simdi sen neden dusunesin ki ? Got kardesinle miss gibu tatilini yap keyfini vikar inan cok iyi gelecek sonrasinda esin laf ederse de sen de cevabin ver neden uzulecekmissn, izni yokmus bosver seninde hakkin tatil...hem calisip hem ev cok zorEvet odun .eşim bana bakmiyor .Ben çalişiyorum ve bütün ihtiyaclarimi kendim karşiliyorum .
Tatilimide kendim ödeyeçeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?