Baştan konuşmadınız mı bu konuları?Merhabalar
Benim sorunum esimin calismami istememesi, hayatima zaten karistigi yetmiyormus gibi(kiyafetime, icki icmiyorum istemedi) bir de ustune bunun eklenmesi beni cok bunaltti.
Yurtdisinda yasiyoruz ve turkiyeye donme durumumuz var esim burada bir sirketle gorusuyor, ikimizde calisiyoruz suanda , esim turkiyeye donme durumumuzda calismami asla istemedigini soyluyor, cocuk yapicaz zaten ne calismasi diyor. Annesiz buyuyen cocuklari goruyoruz nasil diyo, ben cocuklarimin annesinin calismasini onlari yalniz birakmasini istemiyorum diyor. Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Evde vakit gecer mi sizce ne yapabilirim?
Spor salonunada gitmemi istemiyor ancak sadece kadinlarin olduguna gidebilirim, yada disarida yuruyus yapabilirim.
Maddi yonden sorunumuz yok ama ben 29 yasindayim enerjim cok egitimliyim ve bir ise yaramak , sosyal cevremin olmasini , gunlerimin dolu gecmesini istiyorum. Evde nasil vakit gecer veya zamanimi nasil doldurabilirim sizce?
canım sen bu hoduk ile niye evlendin çok mu aradın bunu?
kadınlar kendisi isterse çalışır veya çalışmaz buna ancak kişinin kendisi karar verebilir bence
kimi çocugunu kendisi büyütmek ister kimi hem çocuk büyütüp hem çalışmak ister
eşin hayatının her alanında müdahale etmeye kararlı iyi düşün derim
Baştan konuşmadınız mı bu konuları?
peki evlenmeden önce nasıldı yani bu huylarini bilerek evlendiysen diyeceğin bir şey olmamalı.Herseye karisiyor cidden , icki icmiyorum denize girmiyorum kiyafetlerime dikkat ediyorum, tamam kapanmadim ama baya bi degisti tarzim , esim iyi bir insandir comert, sorumluluk sahibi, isinde gucunde.. bi yere gittigimde beni bunaltmaz vs ama karistigi seylerde cok.. Bu gune dek calisiyodum ama cocuk olcak diye ise girmemi istemiyo zaten hamileyken ayrilcaksin ne gerek var diyo.
Siz de kabul etmissiniz.Oyleyse bir sorun yok.Su an çalışıyorsunuz ve evde değilsiniz tam olarak neyi merak ettiniz??Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..
peki evlenmeden önce nasıldı yani bu huylarini bilerek evlendiysen diyeceğin bir şey olmamalı.
içki konusunda bende katıyım içmem de yanimda içilmesini de istemem korkuyorum içkiden :)
çocuk konusunda da aslında 3 yaşa kadar eğer imkanin varsa çocuk anne ile olmalı bence
ama eşinin tarzi tavri çirkin baskici ve kaba.sorun bu
Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..
Siz de kabul etmissiniz.Oyleyse bir sorun yok.Su an çalışıyorsunuz ve evde değilsiniz tam olarak neyi merak ettiniz??
O zaman kabul ettiysen şimdi dönmen zor. ama anlatarak ben boşuna mı emek verdim en azından bi deneyeyim hem ev çocuk hem iş götürebiliyor muyuz falan diye en azından denemeye ikna edebilirsin.Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..
Evde vakit nasıl geçer diye soracağınıza bu adamla hayat nasıl gider diye sormalıydınız..
Ayrıca çok eğitimliyim demişsiniz ve eşinizden spor yapmak için bile izin alacak kadar pasifsiniz,çok eğitimli olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Annesiz büyüyen çocukları görüyoruz derken ne kadar çirkin bir laf ve lütfen bu zihniyetle çocuk falan yapmayın siz...
Çocukların karşısında güçlü kadınlar rol model olmalı,bastırılmışlar değil.
Evde vakit nasıl geçer diye soracağınıza bu adamla hayat nasıl gider diye sormalıydınız..
Ayrıca çok eğitimliyim demişsiniz ve eşinizden spor yapmak için bile izin alacak kadar pasifsiniz,çok eğitimli olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Annesiz büyüyen çocukları görüyoruz derken ne kadar çirkin bir laf ve lütfen bu zihniyetle çocuk falan yapmayın siz...
Çocukların karşısında güçlü kadınlar rol model olmalı,bastırılmışlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?