- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Bakın çocuğunuzu kendinizin büyütebilmesi süper bir şey bir çok insan üç kuruş kazanmak zorunda. Eğer maddi durumunuz iyi ise bebeğiniz de olursa eşinizi daha iyi anlayacaksınız. Dünyanın en güzel mesleği annelik ve o kadar önemli bir görev ki . ... Arkadaşlarınız komşunuz akrabalarınız vakit geçirilir para olduktan sonra. Kitap okursunuz film izlersiniz ama Bebek bir olsun onunla kaliteli vakit geçirirsiniz en büyük arkadaş olur sizeMerhabalar
Benim sorunum esimin calismami istememesi, hayatima zaten karistigi yetmiyormus gibi(kiyafetime, icki icmiyorum istemedi) bir de ustune bunun eklenmesi beni cok bunaltti.
Yurtdisinda yasiyoruz ve turkiyeye donme durumumuz var esim burada bir sirketle gorusuyor, ikimizde calisiyoruz suanda , esim turkiyeye donme durumumuzda calismami asla istemedigini soyluyor, cocuk yapicaz zaten ne calismasi diyor. Annesiz buyuyen cocuklari goruyoruz nasil diyo, ben cocuklarimin annesinin calismasini onlari yalniz birakmasini istemiyorum diyor. Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Evde vakit gecer mi sizce ne yapabilirim?
Spor salonunada gitmemi istemiyor ancak sadece kadinlarin olduguna gidebilirim, yada disarida yuruyus yapabilirim.
Maddi yonden sorunumuz yok ama ben 29 yasindayim enerjim cok egitimliyim ve bir ise yaramak , sosyal cevremin olmasini , gunlerimin dolu gecmesini istiyorum. Evde nasil vakit gecer veya zamanimi nasil doldurabilirim sizce?
Sizin hatanız o zaman şikayet etmeye hakkınız yok bence.
Adam açıkça söylemiş,siz de bunu bile bile evlenmişsiniz.Ne denir bilemiyorum gerçekten.Bir insanın eline neden bütün hayatınızı veriyorsunuz ki ? Ona karışıyor,buna izin vermiyor...
Nasıl vakit geçer demişsiniz,bol bol kitap okuyun.Sosyal çevre falan demişsiniz de yanlış anlamayın ama bu eşle zor o dediğiniz.
Merhabalar
Benim sorunum esimin calismami istememesi, hayatima zaten karistigi yetmiyormus gibi(kiyafetime, icki icmiyorum istemedi) bir de ustune bunun eklenmesi beni cok bunaltti.
Yurtdisinda yasiyoruz ve turkiyeye donme durumumuz var esim burada bir sirketle gorusuyor, ikimizde calisiyoruz suanda , esim turkiyeye donme durumumuzda calismami asla istemedigini soyluyor, cocuk yapicaz zaten ne calismasi diyor. Annesiz buyuyen cocuklari goruyoruz nasil diyo, ben cocuklarimin annesinin calismasini onlari yalniz birakmasini istemiyorum diyor. Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Evde vakit gecer mi sizce ne yapabilirim?
Spor salonunada gitmemi istemiyor ancak sadece kadinlarin olduguna gidebilirim, yada disarida yuruyus yapabilirim.
Maddi yonden sorunumuz yok ama ben 29 yasindayim enerjim cok egitimliyim ve bir ise yaramak , sosyal cevremin olmasini , gunlerimin dolu gecmesini istiyorum. Evde nasil vakit gecer veya zamanimi nasil doldurabilirim sizce?
Evet egitimliyim, yurtdisinda egitim aldim. Ailem modern ileri goruslu, esimle sevdigim icin evlendim iyi yonleride cok. Bu kadar hayatima karismasi rahatsiz etmemisti o donem gozum gormedi ama suanda gozum korkuyo cocuk yaparsam napicam geri donusu olmayan birsey olucak. Bu hayata uyum saglayabilecekmiyim bir omur bilmiyorum
benimde istediğim bi durum da maddi durumumuz iyi olursa bende çalışmayı düşünmüyorum çocuk olana kadar en azından ilk okula gidene kadar bi 6 -7 sene eşimde sigorta mı yatırır emekli olurum. siz de haklısınız çalışmaya alışkın olunca insanın canı sıkılıyor evde ama çocuk olunca sıkılmaya vakit bulamıyorsun al bebek araba cocuğu gez arkadaşlarınla çocuk olan kadar kurslara gidebilrsin oda bi sosyal çevre sonuçta hem vakit geçer . bilemedim ki çalışmak da güzel birşey . Allah kolaylık ve eşine bolca anlayış versin ne diyim anlayışsız adamla zor
Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..
benim annem çalışan bir kadınken ben doğunca babaannem bakamam demiş anneannem de bakarım demesine rağmen uzakta oturduğu için babam her gün götürüp getiremem demiş ve el birliği ile annemi işten çıkartmışlar. 8 sene evde oturup bana baktı üniversite mezunu ve meslek sahibi olmasına rağmen. bütün sinir krizlerini, bütün sıkıntılarını sinir hastalıklarını ilaç süreçlerini (uyuşturucu içerikli olanlar dahil) bilirim ben. kafese kapattığınız aslan nasılsa öyle oluyor. ki babam çalıştırmam dememiş bana bakacak kimse olmaması sebebi ile çalışamamış annem babamın tembelliği ve çözüm bulamama kapasitesizliği yüzünden. sonra yine çalışmaya başladı annem kendi çabaları ile. ama o sinir hastalığından geriye boyun ağrıları ve dönem dönem sıkıntılar kaldı. babamı da 10 sene önce boşadı.
demem o ki hiç kimseye zorla bir hayat yaşatılamaz. sen adına aşk dediğin ama bariz bir cahillikle tamam çocuk olunca otururum diye söylemişsin bu çakal erkek milletinden olan kocan da bunu fırsata çevirecek orası belli. ama insanlar da fikirler de değişir. evde oturunca yapılacak tonla şey var kurslar da var kendini geliştirebileceğin bir çok alan da. ama kocanın evden çıkıp bunları yapmana da izin vereceğini sanmıyorum zira çocuğu yine birine emanet etmen gerekecek.
sana bazı şeyleri anlatabildim mi bilmiyorum ama ne konuşmuşsan konuş sen bir bireysen kimsenin sana ne yapman gerektiğini söylemesine izin verme.
Zaten şu zamana kadar alışmış olmanız lazımdı.Eşinizle konuşun oda sizi seviyorsa bazı şeyleri değiştirmeli.Eşinizin kızacağı birşey yaptığınızı düşünmüyorum zaten de bence eşinizin bu davranışları zamanla kendinize olan güveninizi kaybetmenize sebep olur.Örnek veriyorum içkiyi desteklediğimden değil asla da hani olduda canınız istedi evde kendinize bir bardak şarap koyamicak mısınız koysanız ne yapar boşar mı yani? Siz ona müsamaha gösteriyorsunuz , aynı müsamahayı sizde görmek zorundasınız.Eşinizi seviyorsunuz inşallah mutlu olursunuz ne diyeyim..Evet egitimliyim, yurtdisinda egitim aldim. Ailem modern ileri goruslu, esimle sevdigim icin evlendim iyi yonleride cok. Bu kadar hayatima karismasi rahatsiz etmemisti o donem gozum gormedi ama suanda gozum korkuyo cocuk yaparsam napicam geri donusu olmayan birsey olucak. Bu hayata uyum saglayabilecekmiyim bir omur bilmiyorum
spor salonuna gidemezsin ama yürüyüş yapabilirsin. ya yürüyüş yaparken bütün erkekler sana bakarsa, seni kaçırırlarsa. nasıl izin veriri dışşarda yürüyüşe. adam her halta karışıyo, nasıl izin veriyosun bunlara. seviyorum deyip, alttan mı alıyosun.çocukta olursa eve hapseder seni
Zaten şu zamana kadar alışmış olmanız lazımdı.Eşinizle konuşun oda sizi seviyorsa bazı şeyleri değiştirmeli.Eşinizin kızacağı birşey yaptığınızı düşünmüyorum zaten de bence eşinizin bu davranışları zamanla kendinize olan güveninizi kaybetmenize sebep olur.Örnek veriyorum içkiyi desteklediğimden değil asla da hani olduda canınız istedi evde kendinize bir bardak şarap koyamicak mısınız koysanız ne yapar boşar mı yani? Siz ona müsamaha gösteriyorsunuz , aynı müsamahayı sizde görmek zorundasınız.Eşinizi seviyorsunuz inşallah mutlu olursunuz ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?