kadın nasıl rest çektiyse artık... aman böyle adamlar kadınları çok sever esesNiye evlenmiş o zaman. .
kadın nasıl rest çektiyse artık... aman böyle adamlar kadınları çok sever eses
sevmesede yanında bır kadın olsun ister
yapı meselesi.Bir dakika durmam !
yapı meselesi.
Kim guzel? Kim kimi kiyasliyor? Kim kime ne diyor? Ben anlamiyor?
20 cocuk yapacak ve hadi bosa bosayabiliyorsan diyecek bence muhtesrm bir strateji !!Üstüne 3.çocuğu yapmış konu sahibi ne yapmaya kararlı acaba
Nerden Nasıl başlayım eşimin ikinci karısıyım.hamileyim de. İkide bir içe sinmeyecek şeyler konuşuyır.. İlk eşinden güzellikle yanından bile geçmem diyor. Ama diyor güzellik mutluluk vermiyor .. Ama yineonda gönlüm var. Bana karşı gönlü az diyor. Benim onu hiç sevmediğimi sölüyor. İkimiz diyor ilkleri unutmadık diyor benmde ilk nişanlı vardı ama birlikte olduğum birkaç yıl hemde kocam biliyor Zaman'ında sevdim ama değil şimdi evlenmeden çoook önce sevmiyordum artık..Zaman'ında uğrunda ölürdğm dediğim kişi. Allah şahit ki hiç alakam yok ölse can çekişse bin türlü bela gelse umrumda değil bu ramazan adına yemin billah sevmiyorum ve kocamı seviyorum kendi nedense inanmıyor.içiyorken eski karısına sevdiğini sölüyor telde. Bi çocuk var diye telde görüşüyorlar. Hep söylemiyor eskiden söylemişti. Kızı 17 yaş benim ikizler 2 yaş oldu hamileyim. Her birkaç güne bana tehditler savuruyor. Yirmi çocuk doğursam gene benden ayrılır diyor abisi le küs dargın gene bize uğrar çoçuklar ı sevmeye. Ama sinsi biri bi saat konuşuruz. Bana laf düşmez düşen sözü de evirip çevirip yalan yalnış kızkardeşine söylemiş Dün bizdeydi abim öle diyor dedi. Kocam da bana bu salak konuşmayı bilmez falan. Artı birdahaki ne ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa sana eyvallah diyor yemek yapmakla yatakla herşey bitmiuor yirmi çocuk doğursam gene ayrılır diyor.
20yi tamamlıcak galiba bakalım adam sözünü tutuyor mu diyeÜstüne 3.çocuğu yapmış konu sahibi ne yapmaya kararlı acaba
20yi tamamlıcak galiba bakalım adam sözünü tutuyor mu diye
20 cocuk yapacak ve hadi bosa bosayabiliyorsan diyecek bence muhtesrm bir strateji !!
Nerden Nasıl başlayım eşimin ikinci karısıyım.hamileyim de. İkide bir içe sinmeyecek şeyler konuşuyır.. İlk eşinden güzellikle yanından bile geçmem diyor. Ama diyor güzellik mutluluk vermiyor .. Ama yineonda gönlüm var. Bana karşı gönlü az diyor. Benim onu hiç sevmediğimi sölüyor. İkimiz diyor ilkleri unutmadık diyor benmde ilk nişanlı vardı ama birlikte olduğum birkaç yıl hemde kocam biliyor Zaman'ında sevdim ama değil şimdi evlenmeden çoook önce sevmiyordum artık..Zaman'ında uğrunda ölürdğm dediğim kişi. Allah şahit ki hiç alakam yok ölse can çekişse bin türlü bela gelse umrumda değil bu ramazan adına yemin billah sevmiyorum ve kocamı seviyorum kendi nedense inanmıyor.içiyorken eski karısına sevdiğini sölüyor telde. Bi çocuk var diye telde görüşüyorlar. Hep söylemiyor eskiden söylemişti. Kızı 17 yaş benim ikizler 2 yaş oldu hamileyim. Her birkaç güne bana tehditler savuruyor. Yirmi çocuk doğursam gene benden ayrılır diyor abisi le küs dargın gene bize uğrar çoçuklar ı sevmeye. Ama sinsi biri bi saat konuşuruz. Bana laf düşmez düşen sözü de evirip çevirip yalan yalnış kızkardeşine söylemiş Dün bizdeydi abim öle diyor dedi. Kocam da bana bu salak konuşmayı bilmez falan. Artı birdahaki ne ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa sana eyvallah diyor yemek yapmakla yatakla herşey bitmiuor yirmi çocuk doğursam gene ayrılır diyor.
söle özetliyim karısı adamı sevmemiş. ama adam karisini çok sevmiş bi kızı olmuş. . ondan ayrılmış.. yıllar sonra sonra adamda elvinnurla evlenmiş. hala unutamamiş eski karisini .. yani adam da eski karsi kendisini mutlu edemediğini dile getirmiş.. elvinnur çok üzülmüş yani çevrede bu çocuk doğursan da adam seni birakir demişler oda cani sıkılmış derdini anlatmiş. galiba benim anladığım bu.Eşin eski karısını seviyor. .
Neden ayrılmış o zaman. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?