Eşim canımı çok sıkıyor

Esiniz saniyorum ilk karisini hala seviyor.yazdiklariniz net anlasilmiyor.sizinde ikizleriniz var ve tekrar hamilesiniz.oncelikle Allah yardımcınız olsun.

Deger gormemek bır evlılıkte kadın ıcın cok yıpratıcı.esınızde cok sevdıgı karısından bosanmasaymıs bu kadar asıksa.kaybedınce mı kıymete bınmıs.ergenn ergen tavırlar.
Yasanmıs ve bıtmıs.zaten mutlu olsalardı bosanmazlardı.

İcip içip telde eskı karısına sevdıgını soylemek.kolundan tutup dısarı tekmeyle atacan boylesını.esıne deger vermeyen tıplerden nefret edıyorum.

Daha açık yazabilseydiniz keşke.
Anladığım kadarıyla diyorum ki; bu Ada'ma değil çocuk vermek, 1 dakika aynı ortamda bulunmam..rezalet!

Aman allahim kavgada soylenmez bu laflar derler ya aynen oyle bu ne cesaeet nasil siz dayanabildiniz bu sozlere cok incitici kirici ayy anlamaya calismaktan beynim uyustuvallahi birde uc cocukmu var bu adamdan off eskileri konusmakta neyin nesi anlamdim birde telefon acip eski karisina sevdiginimi soyluyor anam benim suan zoruma gitti senin adina sen nasil durumdasin merak edyorum

İnanın hayretler içinde okuyorum buradaki dertleri.Kadınların kendilerine yaptıklarını.

Size böyle davranan bir adamdan 2 yaşında ikizleriniz var bir de hamilesiniz. AFERİN.

Kafanıza s....sa oturacaksınız ne yapacaksınız 3 çocukla. Ben anlamadım nedir bu kadınların çocuk telaşı.

Ondan sonra yandım Allah.

Yazdıkların pek anlaşılmıyor canım ne dediğini fazla çözemesemde eşinin seni sevmediğini aklının hala eski eşinde olduğunu çözebildim sadece gerisi yok bende.

Güzellik kalıcı bir şey değil ...Kocanız sizi küçümsüyor bu hoş değil ,20 çocuk doğursan yine boşarım demiş sizde boşarsınız yani bu nasıl bir laftır...

Allah islah etsin lafini ver pis herif bu neyin egosu seni boyle ezmeye ne hakki var. Seni bosamaklami tehdid ediyor. Sende korkuyorsun anlasilan bir disini goster bakalim bir daha boyle konuda biliyormu

Konu sahibi sen kocanla konuşurken de böyle buraya yazdığın gibi konusuyorsan "bu konuşmayı bilmez" demesi çok normal. Kaç kere okudum bazı cümlelerini yine anlamadim. Biraz kitap okusan, kendini ifade edebilmeyi öğrensen, konusmani ve yazmani gelistirsen nasıl olur? Senin iyiliğin için söylüyorum bunu.

Konuya gelince, az buçuk anladığım kadarıyla yorum yapacağım. Adamın aklı hala eski karisinda ve sana hiç değer vermiyor. Neden bu adama çocuk doğurup duruyorsun? Neden bosayip hayatından def etmiyorsun? Çekilir biri olsaydı ilk karısı bırakmazdı zaten adamı değil mi? Bir erkeğin ikinci eşi olacaksaniz, mutlaka ilk karısıyla neden bosandigini öğrenin, ona göre evlenmeye karar verin.

Ne diyosun E elvinnur ?
Nerede bu konunun noktası virgülü?
Tek nefeste okuyup ölmemizi istiyosun sanırım.
İki kitap oku lütfen.
O çocuklara ne faydan olacak böyle?
Of neyse en iyisi uzaklaşayım, devrelerim yandı.

Eşin eski karısını seviyor. .
Neden ayrılmış o zaman. .
söle özetliyim karısı adamı sevmemiş. ama adam karisini çok sevmiş bi kızı olmuş. . ondan ayrılmış.. yıllar sonra sonra adamda elvinnurla evlenmiş. hala unutamamiş eski karisini .. yani adam da eski karsi kendisini mutlu edemediğini dile getirmiş.. elvinnur çok üzülmüş yani çevrede bu çocuk doğursan da adam seni birakir demişler oda cani sıkılmış derdini anlatmiş. galiba benim anladığım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…