Konuları açıp tek cvp yazmadan tüyen üyelere de ayar oluyorum artık.
Sizin türkçe bana yetmedi şuurum beni terketti şuan daNerden Nasıl başlayım eşimin ikinci karısıyım.hamileyim de. İkide bir içe sinmeyecek şeyler konuşuyır.. İlk eşinden güzellikle yanından bile geçmem diyor. Ama diyor güzellik mutluluk vermiyor .. Ama yineonda gönlüm var. Bana karşı gönlü az diyor. Benim onu hiç sevmediğimi sölüyor. İkimiz diyor ilkleri unutmadık diyor benmde ilk nişanlı vardı ama birlikte olduğum birkaç yıl hemde kocam biliyor Zaman'ında sevdim ama değil şimdi evlenmeden çoook önce sevmiyordum artık..Zaman'ında uğrunda ölürdğm dediğim kişi. Allah şahit ki hiç alakam yok ölse can çekişse bin türlü bela gelse umrumda değil bu ramazan adına yemin billah sevmiyorum ve kocamı seviyorum kendi nedense inanmıyor.içiyorken eski karısına sevdiğini sölüyor telde. Bi çocuk var diye telde görüşüyorlar. Hep söylemiyor eskiden söylemişti. Kızı 17 yaş benim ikizler 2 yaş oldu hamileyim. Her birkaç güne bana tehditler savuruyor. Yirmi çocuk doğursam gene benden ayrılır diyor abisi le küs dargın gene bize uğrar çoçuklar ı sevmeye. Ama sinsi biri bi saat konuşuruz. Bana laf düşmez düşen sözü de evirip çevirip yalan yalnış kızkardeşine söylemiş Dün bizdeydi abim öle diyor dedi. Kocam da bana bu salak konuşmayı bilmez falan. Artı birdahaki ne ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa sana eyvallah diyor yemek yapmakla yatakla herşey bitmiuor yirmi çocuk doğursam gene ayrılır diyor.
Birde ikizi varmış benmi yanlış anladım ki yani hiçbişey anlamadım daha dogrrusu Türkçesi beni dövdüBu kocaya 3.cü çocuk fazla değilmi ??
Ben sadece 3.cü çocuk kısmını bide kocası eski karısını hala seviyormuymus ne öle anladım =)Birde ikizi varmış benmi yanlış anladım ki yani hiçbişey anlamadım daha dogrrusu Türkçesi beni dövdü
Gel'de anlat bu hemcinslere, bas bas bagiriyoruz bosanmis erkekten kimseye hayir gelmez diye, yahu dilekceleri okuyun kardesim magdem bosanmis bir erkekle evleniyorsunuz... zaten ilk karisini gercekten mutlu etmis bir adam niye terk edilsinki !!! arkadasin sonuna kadar hakli..Kimseyi yargılamak istemiyorum, fakat evlenmiş boşanmış bir erkekten nasıl bir fayda bekliyorsunuz?
Zaten yürütebilse ilk evliliğini yürütür eşinin kıymetini bilir, kimse kötü evlilik için evlenmiyor ya!
Muhakkak bu adamın bir kusuru, bir yanlışı bir hatası var ki eşi bırakmış.
Bir boşanmış, çok görüp geçirmiş arkadaşımın dediği bir laf vardı o geldi aklıma, "kim yağlı ekmeğini bırakır da kocasını boşar? iyi kötü idare eder, hele ki çocuk varsa ortada, ama boşanıyorsa da o herif beş para etmez!" demişti.
Sanırım çok haklı.
Son günlerde KK'da okuduğum ikinci evliliğini yaşayan erkeklerle alakalı konular nedense hep problemli.
En büyük problem de eski eşleri...
Be mubarek niye o zaman ilk eşinin kıymetini bilmedin? Hadi bilmedin de, niye şimdi evlendiğin eşine eziyet ediyorsun?
Vicdansız bu erkekler, hakikaten vicdansız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?