Eşim canımı çok sıkıyor

o değilde orada kaynım falan demiş oralarda ne olmuş anlayan var mı ?
içim şişti zaten şişim.. ne demeye daha çocuk yapıyor kahır çekiyorsun ! ya valla milletin kendiyle zoru var
ne diye geldin dünyaya manyağın birine düzineyle çocuk yapmak mı !

Kocan var sevmek eski karısı sen halen bebek yapmak var ondan sen yok türkçe doğru kullanmak ben var bi halt anlamamak

İkiz çocuklarınız varmış Allah bağışlasın
Keşke aklı hâlâ eski eşinde olan bu adama başka çocuk yapmasaydın
Allah yardım etsin çene de azıcık sesini çıkar ezdirme kendini

Kuzenimde 2. evliliğini yaptı eşinin de 2. evliliği o adam da böyle dengesiz. Azıcık bir sorunları olsa ilk eşinden bahseder, saçma sapan müzikler dinler 'unutamadım' temalı, boşanalımlar başlar hemen. Ayy ne gereksiz adamlar var yazarken bile içim şişti. Kuzenime hep diyorum bundan çocuk yapma umarım dinler beni. Allah yardımcınız olsun.

yani yazık bide hak etmediği 3 çocuk vermişsin adama . sevmiyo seni aşık değil. gitsin yoluna yoksa ilerde acı çeken sen olursun.

anlayaym derken şaşı oldum nerdeyse de kocanız halen eski eşini seviyor madem siz neden bu adama çocuk doğuruyorsunuz

Sizin türkçe bana yetmedi şuurum beni terketti şuan da

Nerde ikamet ediyosunuz ya şiveniz yada diliniz değişik eşiniz ne eski karısını nede sizi sevmiyor pislik herif müşteri kızıştırıyor aklı sıra iki karısı olcak beyinsi allah ıslah etsin

Gel'de anlat bu hemcinslere, bas bas bagiriyoruz bosanmis erkekten kimseye hayir gelmez diye, yahu dilekceleri okuyun kardesim magdem bosanmis bir erkekle evleniyorsunuz... zaten ilk karisini gercekten mutlu etmis bir adam niye terk edilsinki !!! arkadasin sonuna kadar hakli..

Ben sunu anladim IKI KADIN BIR ADAM.. BELKIDE UC KADIN BIR ADAM, DORT KADIN BIR ADAM BELKIDE DAHA FAZLASI BILEMEYUZ DAAAAAA BEN BUNU ANLADIM

Şunu anladım.

Bi adam ve onun erkek Kardeşi ile kız kardeşi.

Bir de eski eş.

Şimdi hikayeye göre özetle, adam eski karı şöyle iyi diye bizimkini eziyor hala onu sevdiğini söylüyor yani evliliği aceleye getirmişler buna göre.

Bu adamın erkek Kardeşi de bizimkine laf sokuyor 20 tane çocuk doğursan da vazgeçer senden diye ona neyse abisinin yatak odası artık, bunu kendi kız kardeşine de anlatıyor.

Bir de eski eş ve çocuklar var onlar ne demiş bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…