Eşim canımı çok sıkıyor

Anladığım tek şey eşin ilk karısını unutamamış
Çok karışık yazılarınız

önceki konularına baktım bu hanım sanırım kıbrıslı ondan sanırım anlatmada zorlanması bilemiyorum.
ikizleir tüp bebek yöntemiyle olmuş başka birinin yumurtası ile döllenme olmuş bi nevi taşıyıcı annelik yapmış sanırım bebeklerine öyle kavuşmuş.
çocuk olmuyor diye de korunmamışlar doğa yolla hamile kalmış.

konudan anladığım (beyin yandı gitti anlayana kadar) bu nişanlısıyla birlikte olmuş adamında ikinci evliliği kocası diyormuş biz unutamayız ilkleri tövbe Ya Rabbim
ilk karısıyla konuşup sevdiğini söylüyormuş çocuk için görüşüyorlarmış güya .
arada bir kayın görümce var sanırsam birileri demiş 20 çocuk doğursan bundan sana yar olmaz.
şimdi bizden ne istiyor onu çözmedim.önceki konuda da bir sürü ettiği gereksiz laflar var gereksiz laflar.
konu sahibi boşanmak mı istiyorsun ne istiyorsun ona göre yönlendirelim.

kusura bakmayın arkadaşlar bu anlatım bozukluğu bulaşıcı galiba ben de saçmalamışım açıklarken.

Valla bu konu gerçekse daha neler görüceğimi artık bilmiyorum.
Daha da bişeye şaşırmam yani.
Eşiniz eski karısını sevdiğini açıkça söylüyor, siz ben kocamı seviyorum diyosunuz.
Ve 3. çocuk yolda, pes ağzım açık kaldı bunlar nası hayatlar

Kim kime ne diyor ben anlamıyor :)

yirmi çocuk doğursan da ayrılan kim bişey anlamadım

bence bu olayda adam normal,böle adam 3 çocuk yapan,yada sayı öenmli değil çocuk yapan,yada onuda geçtim,o adamla duran sen anormalsın,dehşetle okudum,bu kadarmı erkeklere tapıyor kadınlar yaa,erkek dolu dışarısı,nedır bu yaa,

Bu kadar çocuk niye yapılır bu belirsizliklerle anlamiyorum i yavrucaklarin ne suçu var

Ne yazdın abi sen??? Valla böyle anlatımlar görünce sayfayı açtığım zaman kaybıma yanıyorum. Hayret bişey ya

Yarısını anladım nerdeyse . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…